Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Lahko noč, mladički Kiti glavači

14. 6. 2024

Kita se igrata pod vodno gladino. S konicami plavuti rišeta po vodi, medtem ko z ogromnimi usti goltata velikanske količine vode. Jate rib že spijo. Svetloba, ki pronica v ocean, počasi pojema. Starejši kit tone v spanec in se postavi pokonci. Mlajši zaspi takoj za njim. Lahko noč, kita!

Rija in Krokodil Babičin rojstni dan, risanka

14. 6. 2024

Babi ima rojstni dan. Rija se odloči, da ji bo pripravila rojstnodnevno zabavo presenečenja. Lep namizni prt, šopek rož in sladkarije. Krokodil bi rad pomagal, pa mu vse spodleti. Po dobri zabavi vedno ostane strašen nered. Babi ju prosi, da vse pospravita.

Šport Šport ob 17h

14. 6. 2024

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Poročila Poročila ob petih

14. 6. 2024

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

Vreme Vreme ob 17h

14. 6. 2024

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

V vrtincu ljubezni V vrtincu ljubezni (XVI.), 114/251

14. 6. 2024

Eva Christophu izda, da ga nameravata Werner in Robert izriniti iz hotela. Robert je zelo razočaran nad ženo. Med pogovorom o krstu ga iztirijo kaplanove besede o srečnem starševstvu. Vse se mu zdi tako zlagano, da ne zdrži več in pobegne. Steffen tolaži Franzi, ki še kar ne more verjeti, da Tim bolj verjame Nadji kot njej. Tim se hoče s Franzi še enkrat pogovoriti, a se Steffen postavi zanjo in mu jasno in glasno pove, naj jo pusti pri miru. Nad Christopha se zgrinjajo črni oblaki, saj so zablokirali račune njegovih hotelov. Ariane mu svetuje, naj svoj delež Knežjega dvora prepiše na nekoga, ki mu zaupa. Christoph pritisne na Lindo. Bela si zamisli, da bosta rdeča nit njegovega oglasa Hildegard in Alfons. Hildegard se že veseli, da bo lahko spet oblekla svoj slavnostni dirndl. STURM DER LIEBE (XVI.) / Nemčija / 2019-2020 Scenarij: Björn Firnrohr, Claudia Köhler Režija: Felix Bärwald, Stefan Jonas, Carsten Meyer-Grohbrügge, Udo Müller, Steffen Nowak, Lutz von Sicherer, Alexander Wiedl idr. V glavnih vlogah: Léa Wegmann, Florian Frowein, Antje Hagen, Sepp Schauer, Dirk Galuba, Joachim Lätsch, Dieter Bach, Lorenzo Patané, Uta Kargel, Melanie Wiegmann, Erich Altenkopf, Jenny Löffler, Sandro Kirtzel, Jennifer Siemann, Julia Grimpe, Anna Lena Class, Franz-Xaver Zeller, Patrick Dollmann, Isabell Ege, Paulina Hobratschk, Lukas Schmidt

Mostovi - Hidak A nemzeti összetartozás napja Ljubljanában – Dan narodne povezanosti v Ljubljani

14. 6. 2024

A nemzeti összetartozás napja alkalmából Magyarország Ljubljanai Nagykövetsége a szalézi templom kápolnájában Ljubljanában a trianoni békeszerződés évfordulójára emlékezve szentmisét celebráltatott, amelyen elsősorban a szlovén fővárosban élő magyarok vettek részt. Dneva narodne povezanosti, ko se Madžari spominjajo Trianonske pogodbe, se je Veleposlaništvo Madžarske v Ljubljani spomnilo z mašo, in sicer v tamkajšnji salezijanski cerkvi. Maše so se udeležili predvsem Madžari, ki živijo v slovenski prestolnici.

Mostovi - Hidak Dr. Balázs Géza nyelvész Lendván – Jezikoslovec dr. Géza Balázs v Lendavi

14. 6. 2024

Ki ötezerben élsz… A magyar nyelv a Gutenberg-galaxis után címmel adott elő a magyar nyelvi kultúra jelenéről és jövőjéről dr. Balázs Géza nyelvész, néprajzkutató és egyetemi tanár a Lendvai Könyvtárban. Madžarski jezikoslovec, etnograf in univerzitetni profesor dr. Géza Balázs je v Knjižnici Lendava gostoval s predavanjem z naslovom Ki živiš v pet tisoč … Madžarski jezik po Gutenbergovi galaksiji, v katerem je spregovoril o sedanjosti in prihodnosti madžarske jezikovne kulture.

Mostovi - Hidak Tarkabarka délután – Cicidan

14. 6. 2024

Oldott, vidám hangulatban, énekkel és tánccal telt a Lendvai Óvoda tanévzáró ünnepsége a Lendvai Sportparkban. A Tarkabarka délután című rendezvényen az óvodások egyben elbúcsúztak azon társaiktól is, akikre ősztől az iskolapadok várnak. Zaključno slovesnost Vrtca Lendava v lendavskem športnem parku je zaznamovalo sproščeno, veselo razpoloženje in veliko plesa. Na prireditvi Cicidan so se vrtčevski otroci poslovili tudi od tistih vrstnikov, ki bodo jeseni sedli v šolske klopi.

Mostovi - Hidak A Lendvai Zeneiskola szabadtéri hangversenye – Promenadni koncert Glasbene šole Lendava

14. 6. 2024

Május utolsó napján a Lendvai Zeneiskola a színház- és hangversenyteremben megszervezte a Zenekarok 19. szabadtéri hangversenyét, amelyen 7 zenekar nyújtott kiváló zenei élményt. Na zadnji majski dan je Glasbena šola Lendava v gledališki in koncertni dvorani organizirala prireditev 19. Promenadni koncert orkestrov, na katerem je občinstvu zagotovilo enkratno glasbeno doživetje sedem orkestrov.

Mostovi - Hidak 20. Vino-Art nemzetközi művésztelep – 20. Mednarodna likovna kolonija Vino-Art

14. 6. 2024

A dobronaki szőlőhegy már 20. alkalommal nyújtott otthont a Vino-Art nemzetközi művésztelepnek. Az egyhetes jubiláló alkotótábor idén is a képzőművészek krémjét vonzotta a Muravidékre. Okolica Dobrovniških goric že 20. leto nudi prostor mednarodni likovni koloniji Vino-Art. Enotedenski jubilejni ustvarjalni tabor je v Prekmurje tudi letos privabil smetano umetniške stroke.

Mostovi - Hidak Liszt kulturális napok Ljubljanában – Lisztovi kulturni dnevi v Ljubljani

14. 6. 2024

Liszt kulturális napokat szervezett a Ljubljanai Liszt Intézet június első felében. A magyar kultúrát, művészeteket és gasztronómiát bemutató programsorozatnak sok látogatója volt. V Madžarskem kulturnem centru v Ljubljani so na začetku junija organizirali Lisztove kulturne dneve. Niz prireditev, katerih glavni cilj je bila predstavitev madžarske kulture, umetnosti in gastronomije, je obiskalo veliko ljudi.

Mostovi - Hidak Ínyenc délután Zsitkócban – Kulinarično popoldne v Žitkovcih

14. 6. 2024

Június első hétvégéjén Zsitkócban megszervezték a közkedvelt Ínyenc délutánt. A gasztronómiai rendezvényre ezúttal is rengetegen látogattak el közelről és távolról egyaránt. Prvi konec tedna v juniju je bila v Žitkovcih organizirana priljubljena prireditev Kulinarično popoldne. Gastronomskega dogodka se je ponovno udeležilo veliko obiskovalcev od blizu in daleč.

Mostovi - Hidak Mostovi - Hidak

14. 6. 2024

Az adás tartalma: - szentmise a nemzeti összetartozás napja alkalmából Ljubljanában; - Liszt kulturális napok Ljubljanában; - dr. Balázs Géza nyelvész előadása Lendván; - Ínyenc délután Zsitkócban; - a 20. Vino-Art nemzetközi művésztelep; - Tarkabarka délután – a Lendvai Óvoda tanévzáró ünnepsége; - Zenekarok 19. szabadtéri hangversenye. Vsebina oddaje: - maša ob dnevu narodne povezanosti v Ljubljani; - Lisztovi kulturni dnevi v Ljubljani; - predavanje jezikoslovca dr. Géze Balázsa v Lendavi; - Kulinarični popoldan v Žitkovcih; - mednarodna likovna kolonija Vino-Art; - Cicidan – zaključna slovesnost Vrtca Lendava; - 19. promenadni koncert orkestrov.

Kolesarska dirka po Sloveniji Kolesarstvo - dirka po Sloveniji: 3. etapa, prenos

14. 6. 2024

30., jubilejna dirka po Sloveniji bo na slovenske ceste spet privabila pisano mednarodno konkurenco s številnimi kolesarskimi zvezdniki. Lansko zmago bo branil Italijan Filippo Zana, član moštva Jayco AlUla, v katerem je tudi sprinterski dvojec Luka Mezgec-Dylan Groenewegen. Vrhunec dirke bo v soboto, ko se bodo kolesarji povzpeli na Krvavec.

Neverjetne železniške pustolovščine z Nickom Knowlesom Neverjetne železniške pustolovščine z Nickom Knowlesom, 3/5

14. 6. 2024

Voditelj Nick Knowles se v dokumentarni seriji v petih delih z vlakom odpravi na potovanje po več evropskih in eni severnoafriški državi. Poleg običajnih turističnih, kulturnih in naravnih znamenitosti spoznava tudi navade domačinov, okuša krajevne poslastice, se preizkuša v številnih športih, predvsem pa uživa v vožnji z vlakom. 3. del: Na potovanju po Romuniji, ki ga Nick Knowles imenuje transilvanijaekspres, se ustavimo v rudniku soli, spremenjenem v zabaviščni park, in vidimo, kako si prostovoljci, ki jih podpira britanski kralj, prizadevajo oživiti zapuščeno progo. Obiščemo tudi zavetišče za rjave medvede, v katerem je našlo dom kar 115 kosmatincev. Na koncu poti se Nicku izpolni dolgoletna želja – ogleda si grad, na katerem naj bi živel grof Drakula, junak iz romana Brama Stokerja. AMAZING RAILWAY ADVENTURES WITH NICK KNOWLES / Velika Britanija / 2023 / Režija: Ben Southwell

Šport Kolesarji so dan začeli v Ljubljani

14. 6. 2024

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

Šport Šport ob 13h

14. 6. 2024

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

Stran 1 od 16600
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov