Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Tednik Tednik

13. 5. 2024

Goli na spletu. Spletno nasilje med vrstniki. Bo Primorje spet brez pitne vode? Za pravice žensk na Poljskem. Pomežik soncu. Ženske prsi na beneškem bienalu.

Tednik Zadnji pogovor Mance Košir

6. 5. 2024

Življenje Mance Košir. Nad slabe odnose v službi. Nepogrešljive babiške roke. Veronika na evrovizijskem odru.

Tednik Tednik

29. 4. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Kdo varuje delavce? Zunaj sistema. Prvi maj nekoč. Kako privabiti delavce? O delu in prazniku.

Tednik Tednik

22. 4. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Kriza srednjih let. Zakaj toliko tujcev za zapahi? Zapuščina prekmurskih Judov. Gladovna stavka proti genocidu. Prebivalci samotnih vasi.

Tednik Tednik

15. 4. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Kako prehiteti raka? Droge na odprti sceni. Kjer mrtvi učijo žive. Upanje za Upornika.

Tednik Tednik

8. 4. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Kaj je res in kaj je laž? Neznosno trpljenje. Koga bi imeli za soseda? Šola družbene avtonomije. Z Botrstvom do športnih uspehov. 90 let Jane Goodall.

Tednik Tednik

25. 3. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Komunikacijske spletične. Pametne ure ali prisluškovalne naprave? Princesa v viharju zarot. Bo Mura spet prehitela nasipe? Ko je življenje na nitki. 100 kilogramov nad glavo.

Tednik Tednik

18. 3. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Goran Dragić. Kmečki upori. Pekel za otroke. Konec igranja in pisanja domačih nalog? Skok na velikanki.

Tednik Tednik

11. 3. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Prehitri in predrzni. Spet k vojakom? Končno do volilnega glasu. Nedostopni dolini sreče. DJ Umek - kralj techna.

Tednik Tednik

4. 3. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Trenutek resnice! Ubil te bom! Hvala za rože. Blejski Vintgar.

Tednik Tednik

26. 2. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Nevidne rane strojevodij. Za reformo kliči 112. Huliganski pok. Življenje brez želodca. Zima na Kredarici.

Tednik Tednik

19. 2. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti urednice Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Vredno je živeti. Ko zaupanje strmoglavi. Oskrba na papirju? Nasilje na Zahodnem bregu. Dragocene, a drage šole v naravi. Darilo.

Tednik Tednik

12. 2. 2024

Sužnji za okenci. Mobilnost le za bogate? Materinstvo kot izbira. Porod v zavetju doma. S kom v jame in gore?

Tednik Tednik

5. 2. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Toksični zasloni. Pozaba fašizma, izkrivljanje zgodovine. Olimpijsko Sarajevo. Pomagamo Vanessi. Gospod Karizma.

Tednik Tednik

29. 1. 2024

V Tedniku zaradi odsotnosti urednice Jelene Aščić z vami Aleksandra Dežman: Čudež četverčkov. Sarajevo 1984. Vlada proti šolanju na domu? S krvjo prepojena Gaza. Podkast: medij prihodnosti?

Tednik Tednik

22. 1. 2024

Virusi na pohodu. Kdaj v nove domove? Brez denarja in elektrarne. (Pre)malo rejniških družin. Po operaciji na vozičku. Jurij Souček (1929–2024).

Tednik Tednik

15. 1. 2024

V Tedniku namesto urednice Jelene Aščić izjemoma z vami Aleksandra Dežman: Sužnji za blagajnami. Kje je usmiljenje za brezdomce? 55 ur v kraški jami. Sodnica za grozodejstva. Se tramvaj vrača?

Tednik Tednik

8. 1. 2024

Revna Slovenija. Nezaželeni tuji delavci. Zdravilna moč hipnoze. Ni prostora za osnovnošolce. Zakladi Dušice Kunaver. Goran Dragić. Zaradi odsotnosti Jelene Aščić je izjemoma voditeljica dolgoletna novinarka Tednika Aleksandra Dežman.

Tednik Tednik

11. 12. 2023

Kako do zdravnika? Vzpon in padec politika. Pedro Opeka. Eno srce. Prazniki in ideologija.

Tednik Tednik

4. 12. 2023

Zapori pokajo po šivih. Strah in negotovost. Bitka za Večer. V Baški grapi. Golica na Japonskem.

Stran 1 od 23
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov