Infodrom

Infodrom je informativna oddaja za otroke in mlade. Vsak petek ob 18. uri se bomo v 13 minutah ozrli po iztekajočem se tednu in našim gledalcem predstavili najpomembnejše dogodke, predstavili zanimive vrstnike in razjasnili neznane pojme s sveta politike, družbe, narave in tehnologije. Urednica in voditeljica oddaje je Tina Antončič.

Nova sezona se začne v petek, 27. 9. ob 18.00 na TV SLO 1.

Infodrom, napovednik

Studio Kriškraš

Studio Kriškraš je varno “televizijsko igrišče”, kjer otroke vodi domišljija, potreba po odkrivanju sveta in želja po nepozabnih dogodivščinah. Oddaja temelji na učenju in pozitivnih zgledih v medsebojnih odnosih in vztrajanje pri razvijanju vrednot, kot so: prijateljstvo, družina, učenje, sodelovanje in solidarnost. Urednica oddaje je Anka Bogataj.

Studio Kriškraš: nova sezona, napovednik

Prva oddaja v novi sezoni, ki bo raziskovala Deželo samorogov, bo na sporedu v soboto, 28. 9. ob 8.00 na TV SLO 1.


Ribič Pepe

Oddaja Ribič Pepe je namenjena otrokom starim od pet do devet let, ki radi pojejo, plešejo in ustvarjajo. Urednica oddaje je Natalija K. Gajšek.

Prva v nizu letošnjih oddaj, ki bodo pomagale otrokom premagovati različne strahove, bo na sporedu v soboto, 28. 9. ob 8.25 na TV SLO 1.

Ribič Pepe, napovednik nove sezone

Firbcologi

Firbcologi so otroci, stari med 9 in 12 let, ki skupaj s studijsko voditeljico Pio Zemljič najdejo odgovore na vsa vprašanja! V imenu vseh radovednih otrok opazujejo, sprašujejo, preizkušajo in komentirajo vse, kar jih zanima. Oddaja odpira otrokom okno v svet in jim omogoča spoznavanje in čudenje, razvijanje raziskovalne žilice, širjenje pozitivnih vrednot in soočanje z medosebnimi odnosi. Urednica oddaje je Dunja Karlovšek.

Prva oddaja, s podnaslovom O misiji taksi, čistilni akciji in dioptriji, bo na sporedu v soboto, 28. 9. ob 9.00 na TV SLO 1.

Firbcologi, napovednik nove sezone