Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Blisk • oddaje

Blisk Poroka stoletja, slovenska nadaljevanka, 15/15

19.07.2020

"Komaj čakam, da odidem iz te moške luknje v širni svet:" (Monika) Veronika ukine hujšanje zaradi donosne ideje: tožila bo delodajalca zaradi neprimernih delovnih pogojev, ki ji pridobivajo kilograme. A za uspeh tožbe ji manjka še precej kilogramov - zato se mirne vesti loti vsega sladkega. Marta je odpustila izdajalskega Nejca, vendar pa je ohranila njegov las. Postala je namreč članica nove sekte, ki spoštuje življenje v vseh njegovih oblikah. Monika zaloti Vilija in Rudija v nerodnem položaju. Dokaz več, da je vse o Viliju res...Na veleporoko nista povabljena ne Marta ne Tuhtar. Oba z razlogom! In oba sta trdno odločena, da bosta poroko spremljala za vsako ceno. Kar bi se jima tudi posrečilo, če ne bi bilo Veronikine ljubezni do sladkarij...

Blisk Provokacija, slovenska nadaljevanka, 14/15

19.07.2020

"Kako je možno, da jaz, kot grafični urednik nimam pojma, da imamo novo grafično podobo!!" (Vili) Marta zaupa Veroniki, da ji je Monika speljala Nejca, ker Vili v resnici hodi z Rudijem. Veronika je osredotočena predvsem na svoj nov shujševalni program: "bašem se in hujšam, ker vse pripravljam z ljubeznijo".Monika v resnici že končuje podlistek o potovanju po Amazoniju, kjer Vilija napade beli tiger. Novo grafično podobo Bliska so strogo zaupno oblikovali na tajnem sestanku v solariju - seveda brez Vilija, grafičnega urednika. V uredništvu nastopi piar-ovec Gregor, ki v obliki modulov uspešno predstavi nov projekt. Pred poroko ima uboga Lili še urgentno misijo: mafijca Ota mora ozdraviti nekontroliranih izbruhov agresivnosti. Kaj bo, če se ji posreči in kaj, če se ji ne?

Blisk Kontrola kakovosti, slovenska nadaljevanka, 13/15

19.07.2020

"Prodajaj ideje in se samo delaj, da delaš. Delajo naj cepci!" (Mitja) V Blisk prihaja po nalogu novega lastnika gospodična, ki opravlja inženiring kakovosti delovnega okolja. Predvideva se, da se bo končno nedvomno razkrila Martina nesposobnost in neustreznost, ampak zaključna ocena je presenetljivo odlična. Marta ima same plus točke, medtem ko je Mitja zasačen pri neprimernem delovanju. Vse pa poteka v atmosferi predpriprav na Lilino poroko - skrivnostna je poročna obleka, prava kreacija iz slame povzroči tako rekoč galerijsko navdušenje poznavalcev in zbiralcev sodobnih modnih artefaktov. Mitja pa ljubosumno snuje majhno maščevanje...

Blisk Živa hrana, 12/15

18.07.2020

"Če te nekdo piči, imaš pik, če te poči pa podplutbo." (Monika) Vili, ki se z Moniko odpravlja v Amazonijo, razlaga Veroniki, da je potovanje medijsko popolnoma pokrito in knjiga o njunem podvigu praktično že napisana. Seveda mora Vili, sirota, za ta podvig z Moniko tudi intenzivno trenirati in nabrati osnovno kondicijo. Mitja je prepričan, da lahko igra velikega šefa; za domnevno veliko plačo njegova agenda od neskončnih sestankov poka po šivih. Nihče se mu ne upa povedati resnice o tej bajni plači. Tokrat Blisku grozi ne samo selitev na Kitajsko, temveč tudi drastično prestukturiranje. Lili napoveduje in vabi na svojo poroko stoletja z Žigo Potočnikom. Tudi prizadevna Marta, ki se ji je ravno posrečila zaroka z Nejcem, intenzivno razmišlja o usodnem "da".

Blisk Kadrovsko pomlajevanje, 11/15

18.07.2020

"A nisem vedno govoril, da demokracija potrebuje pokončne ljudi ostrega duha in trdnih principov?" (Mitja) V tej epizodi blesti Nejc, dobitnik evropskega priznanja za avtorsko fotografijo. To mu precej zviša ceno - člani uredništva z grozo ugibajo višino njegovega mesečnega prejemka. Če ni kar višji od plače direktorja živalskega vrta... Novi lastnik zahteva pomlajevanje kadrov in Mitja najde čudežno rešitev za vse. Da o parcialnih pomladitvah pri Marti in Veroniki ne izgubljamo besed. Nejčeva skrivnostna plača skozi pravo optiko dobi popolnoma drugo vrednost in Mitja dela račun brez krčmarja.

Blisk Tekma, slovenska nadaljevanka, 10/15

12.07.2020

"Zakaj bi se lastnik želel znebiti svojega najboljšega raziskovalnega novinarja?" (Mitja) V fitnesu se vzpostavlja atmosfera Otočja lažne device- za fotoseanso z Glorijo je Nejc pripravljen dati vse od sebe. Pozabi samo na bistveno malenkost. Ob novem lastniku se na novo definirajo ključni kadri, ki oblikujejo in vsebinsko polnijo tabloid s težo, Blisk. Redakcija ima probleme s temo tedna, ki jo določila Marta- kaj neki slovenščine nevešči Francozinji pomeni ščinkavec? Novemu lastniku v čast uredništvo organizira hokejsko tekmo. Tekma se izkaže kot krasna priložnost za nadaljevanje akcije diskreditacija glavne urednice Marte. Tudi tokrat se akcija obrne proti zarotnikom, glavno vlogo pri tem igra skrivnostna modra tabletka.

Blisk Vzpon, slovenska nadaljevanka, 9/15

12.07.2020

"Če je naslov genialen, sploh ni pomembno, kaj piše v članku." (Marta de Villeneuve) Vili igra na odkrita moška čustva in skuša od Monike izsiliti priznanje, da sta zaročena. Priljubljeni tabloid je še zmeraj v negotovi fazi glede lastništva. Za nakup se zanima celo Cene Šarkelj, kralj jogurtovih lončkov, ki bi želel časopis kupiti svojemu sinčku. Monikin projekt žena-pajek je v polnem teku, preko direktne radijske zveze je redakcija polno obveščena o osvajanju nebotičnika.Kljub raznim nenavadnim zapletom se vse konča v splošno zadovoljstvo- namesto domačih lastnikov časopis prevzame Martin Burdock, medijski mogotec evropskega formata.

Blisk Sovražni prevzem, slovenska nadaljevanka, 8/15

12.07.2020

"Če bo treba, bom uporabila svoj najmočnejši adut. Posiljevanje." (Marta de Villeneuve) Zaradi afere Kifeljc upada prodaja in Blisku grozi, da ga bodo prodali. Veronika končno začne obvladovati svojo do sedaj vsem prikrito agresivnost: odločno jo usmeri navzven. Diskreditacija Marte poteka po nezmotljivem Mitjevem načrtu: tajski maser je glavni adut redakcije pri odkrivanju in dokazovanju Martine mračne francoske poulične preteklosti. Monika lahko končno začne s promocijo svojega projekta "Žena-pajek na nebotičniku"- dobila je namreč dovoljenje za vzpon. Pa ne samo to, za vse nevoščljive kot grom udari novica, da sta Monika in Nejc zaročena. Predvsem Marta ima seveda težavico s svežo zaroko podrejenih. Vse skupaj pa preglasi novica, nesrečne Lili, da se projekt Martine diskreditacije "metuljček" ni končal po predvidevanjih.

Blisk Resnica boli, slovenska nadaljevanka, 7/15

11.07.2020

"A tako? Po diskreditaciji sledi likvidacija?" (Jože Kifeljc, pretepeni soprog) Dopustniški čas zahteva dodatne napore od dežurne novinarske ekipe. Po udarnem članku o radioaktivnih pelargonijah je na vrsti novi koncept Bliska, pod geslom: Resnica boli! In kaj boli bolj od udarcev? Da pa bo stvar zares senzacija, pripravi Monika članek o pretepenih možeh s posebnim poudarkom na njihovih odgovornih funkcijah. Reakcija je burna, očitno je Monika zadela žebljico na glavico. Zakonca Kifeljc sta zgovoren dokaz. Veronika in Lili skupaj na pot Veronikine preobrazbe: v obliki wellness paketov za srečna zrela leta.

Blisk Šejk, slovenska nadaljevanka, 6/15

11.07.2020

"Jaz sem želela časopis, ki ima evropsko širino duha, ti pa si me pripeljal v trdnjavo moškega šovinizma" (Šejkova četrta žena iz Mojstrane) Kolegij Bliska se odvija v fitnesu, ker naj bi na napravah člani redakcije uspešneje rojevali nove ideja. Vse namreč skrbi novica, da naj bi jih kupil nek arabski šejk. Rudijeva preganjavica ob šejkovem obisku ponovno vzcveti. Celo zmeraj točna Veronika je pozna: po Martinih navodilih kupuje darilo za šejka - zaradi Martinega izvirnega razumevanja slovenščine pride spet do zanimive pomote. V fitnesu pa se poleg kolegija razcveta tudi mlada ljubezen: Žiga zaupno potoži svoji izbranki o težavah s širjenjem svojega imperija.

Blisk Kleptomanija, slovenska nadaljevanka, 5/15

05.07.2020

"Pri enajstih mesecih nisem shodil, ampak stekel. In od takrat negujem vrtoglavi življenjski tempo" ( Žiga Potočnik, poslovnež) Monika, bodoča prva žena-pajek, si pred podvigom "vzpon na nebotičnik" na hitro zdravi vrtoglavico. Rudi se pred nevarnimi jakuzami zateče v fitnes, kjer ga prijazna Lili brez nadaljnjega skrije v solarij. Afera Debarovski se ugodno razplete: če bo Blisk objavil sliko Potočnikove priletne mame pri vezenju goblenov, bo njegova sestrična, Degenija Debarovski umaknila tožbo. Marta na kolegiju predstavi nove zaposlenim nove pogodbe za katere kolektiv takoj ugotovi, da vsebujejo absurdne klavzule. Začne se nežna romanca med Žigo Potočnikom in Lili, kraljico slovenskega fitnesa.

Blisk Medijska zarota, slovenska nadaljevanka, 4/15

05.07.2020

"Pri nas se nikakor ne ukvarjamo s politiko, še najmanj pa z uredniško". (Marta de Villeneuve) Medijska zarota proti udarnemu tabloidu Blisku bo razkrita z udarnim intervjujem same odgovorne urednice. Čeprav se Vili trudi okrog Monike in jo zaman spominja na njuno romanco "v torek ob pol treh", je njegova spolna opredeljenost v očeh kolegov še vedno nejasna. Veronika, tudi globoko prizadeta zaradi odnosa kolegov do nje, se tolaži z velikimi količinami krofov, išče pomoči preko telefona za odvisnike od hrane in najde maščevanje v nelektorirani številki Bliska. Usodna zamenjava se zgodi, ko Marta osebno intervijuva slavno operno pevko Degenijo Debarovski. Ali Blisku grozi neizogiben škandal?

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov