Oddaja Infodrom je leta 2014 prejela nagrado Evropske radiodifuzne zveze (EBU) za odličnost v podajanju novic za otroke, leta 2017 pa strokovnega viktorja za najboljšo otroško in mladinsko televizijsko oddajo v Sloveniji.

Foto: Adrian Pregelj/RTV Slovenija
Katja Špoljar je po izobrazbi novinarka, rada ustvarja video vsebine, posebej blizu so ji družbena omrežja. Najraje je naokoli ─ na poti, tam, kjer še ni bila. Uživa v spoznavanju mest, pokrajin, držav. Obožuje živali in mehiško hrano.
Življenjska filozofija: ne obremenjuj se s stvarmi, ki čez mesec dni ne bodo pomembne.
Foto: Adrian Pregelj/ RTV Slovenija
Klara Eva Kukovičič je po poklicu prevajalka, zato veliko časa posveti tujim jezikom in slovenščini. Verjame, da velja rek "zdrav duh v zdravem telesu", zato ji veliko pomeni tudi šport.
Še posebej pri srcu so ji plezanje, gorsko kolesarjenje in pohodništvo.
Zelo rada tudi poje in nastopa s svojo glasbeno skupino, počitnic pa ne more preživeti brez knjig, sladoleda in svojega dnevnika.
Foto: Adrian Pregelj/ RTV Slovenija
Maks Drakskobler je študent dramske igre na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo. Nastopanje mu ni tuje, z novicami pa se vsi srečujemo vsak dan.
Njegovo življenjsko filozofijo zajame misel: dobro se dobrim vrača. Živiš, delaš dobre stvari, daješ dobro ljudem, vse drugo pa je posledica takega dajanja in razmišljanja.
Foto: Adrian Pregelj/RTV Slovenija
Mateja Leban je novinarka, ki je najraje v družbi otroških poročevalcev in drugih Infodromovcev, skrbi pa tudi za infodromovske objave na Instagramu, Snapchatu, Twitterju, Facebooku in Tiktoku.
Rada ima vašo družbo in družbo svojih prijateljev, razen brez telefona pa bi zelo težko živela brez svoje tekaške opreme. Zelo rada se potepa in verjame, da je pot lepša, če si na njej prepevaš.
Foto: TV Slovenija
Neža Prah Seničar je v Infodromovi pisarni večinoma novinarka in tista, ki največkrat tečnari, da bo naredila malo daljši prispevek, ker drugače res ne gre! Z listinami lahko dokaže, da je novinarka in profesorica sociologije, z izkaznicami pa, da je potapljačica in potapljačica na vdih.
Ima tudi knjižnično in gledališko abonmajsko izkaznico. Za zdaj še nima potrdila o tem, je pa dejstvo, da kuha najboljšo kavo v pisarni.
Foto: Adrian Pregelj/ RTV Slovenija
Tina Antončič je urednica in novinarka oddaje, zato veliko časa preživi v pisarni, sicer pa je najraje v družbi Infodromovcev na terenu, ki z njo delijo svoje zgodbe. Prosti čas rada preživlja v gledališču in v naravi, kjer najraje teče in kolesari, pri miru pa jo najpogosteje zadrži kakšna dobra knjiga..