Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Radovedna Tina • oddaje

Radovedna Tina Radovedna Tina

26.06.2016

Priljubljena otroška tv oddaja »Radovedna Tina«, v produkciji Rai slovenskega programskega oddelka Rai FJK, nas je pred poletnim premorom obiskala še v juniju. Na dimniku Tinine živopisne strehe, kjer si je ustvarila domek s pogledom na morje in mesto, zdaj leži mojstrsko spleteno gnezdo z dvema velikima belima jajcema. Tina se sprašuje, kje je njuna ptičja mamica, in medtem lepo poskbi zanje. S svojim čarobnim daljnogeldom bo tokrat pokukala tudi k živalicam v gozdu, v zoološki vrt in k ribniku, nakar jo bo obiskala gospa štorklja. Polurna mozaična oddaja ponuja bogat izbor otroških zgodb in animacij iz domače in tuje tv zakladnice. V uredništvu Deve Pincin, je scenarij podpisal Mitja Tretjak, vlogo »Radovedne Tine« pa je odigrala Lara Komar.

Radovedna Tina Radovedna Tina

24.04.2016

Tina ima zelo rada pomlad, zato si je kar na strehi, kjer stanuje v samem mestnem središču, ustvarila vrtiček in v lončke posadila dišeče cvetlice. V paketu, ki ga je nepričakovano prejela iz Brazilije, pa jo čaka presenetljivo darilo ljube tete Marte. Kot običajno, nas Radovedna Tina zabava tudi s pesmicami, besednimi igrami in ugankami. Tokratna oddaja je nastala v sodelovanju z učenci COŠ Fran Venturini iz Boljunca pri Trstu in s študenti Pedagoške fakultete iz Kopra, ki so uprizorili pravljico z glasbo Frana Levstika “Kdo je napravil Vidku srajčico”.

Radovedna Tina Radovedna Tina

28.02.2016

V tokratni epizodi bo s svojim čarobnim daljnogledom najprej pokukala na tržaško mestno plažo in odkrila, kako otroci izdelujejo mozaik s hiškami iz poslikanih kamnov. Pri snemanju so pod mentorstvom učiteljice Erike Kraljič sodelovali učenci 3. razreda OŠ »Fran Saleški Finžgar« iz Barkovelj pri Trstu. »Radovedna Tina« zaenkrat stanuje na živobarvni strehi v samem tržaškem središču, a kmalu se bo odselila tudi v druge kraje, kjer živimo Slovenci v Italiji.

Radovedna Tina Radovedna Tina

31.01.2016

Sproščena, igriva in vesela, predvsem pa radovedna: to je Tina, glavna junakinja otroške tv oddaje v produkciji (slovenskega programskega oddelka) Deželnega sedeža Rai. Tinin domek je živobarvna streha, s katere se odpira čudovit pogled na mesto in morje. Od tu Tina opazuje vse, kar se zanimivega dogaja okrog nje. S svojim čarobnim daljnogledom lahko Tina vsakič pogleda tudi v daljne kraje. Če pa slučajno pogleda na uro, je to zgolj zato, da ne bi zamudila svoje najljubše risanke, duhovite animacije Rai »Riba vas gleda«, v slovenski sinhronizaciji. Čeprav stanuje v samem tržaškem središču, se radovedna Tina včasih preseli tudi v nove kraje, kjer živijo Slovenci v Italiji.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov