Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Knjiga o džungli • oddaje

Knjiga o džungli Potovanje h gnezdišču

26.07.2024

Želvi Bu in U hitita, da bi videli, kako se bodo izvalile želvice. Tudi Mavgli bi jih rad videl, zato se odloči, da jima bo pomagal. Z Balo in Lali pohitijo k reki, v kateri pa preži krokodil Džakala.

Knjiga o džungli Mavgli in jelenček

21.07.2024

Mavgli spozna Čučipa, mladega jelena, ki ga lovi črni panter Kala. Medtem ko Balu in Bagira iščeta Mavglija, srečata jelenčkovega očeta Čapala. Skupaj ju začnejo iskati.

Knjiga o džungli Mavglijev duh

19.07.2024

Tiger Šir kan spet lovi Mavglija, in ta pade v sotesko. Vsi mislijo, da je mrtev. A Mavgli je živ, in domisli se, kako bo Šir kana prestrašil in ga prisilil, da se opraviči za svoja dejanja.

Knjiga o džungli Rešimo jajčka

14.07.2024

Ko Mavgli skoči na drevo, prevrne gnezdo Ravija in Vire. Na srečo njuni jajčki pravočasno ujame in obljubi, da bo skrbel zanju, medtem ko bosta Ravi in Vira pletla novo gnezdo.

Knjiga o džungli Mavglijev mladič

12.07.2024

Tigrček Čota lovi metulja in pade v reko. Mavgli ga reši, Bagira in Balu pa se odpravita iskat njegovo mamo. Ko Šir kan izve, da se po džungli sprehaja še en tiger, ni zadovoljen ...

Knjiga o džungli Mucek Kan

07.07.2024

Džakala in Šir kan se spopadeta in Šir kan obleži na rečnem bregu. Mavgli ga skuša oživiti in ko se strašni tiger zave, začne klicati mamo. Balu, Bagira in Mavgli morajo poskrbeti za novega malčka.

Knjiga o džungli O medvedih

05.07.2024

V džunglo pride nova medvedka Bela in Balu se zaljubi vanjo. Vznemirjeni Mavgli jima sledi na sprehod. Nepričakovano zasači Belo in Šir kana, ki načrtujeta, kako bi se Baluja znebila.

Knjiga o džungli Sončni ples

30.06.2024

Sonce zahaja in živali se nagnetejo okoli Hatija, ki naj bi zaplesal sončni ples. A Hati je pozabil, kako se pleše, in le Bu in U mu lahko pomagata. Mavgli in Bagira se odpravita po želvi.

Knjiga o džungli Pav Pavo

28.06.2024

Pav Pavo se na poti na veliko pavje srečanje izgubi, in Mavgli mu pomaga najti pot. Tiger Šir kan pa jima sledi na srečanje in med pavi povzroči preplah. Mavgli in Pavo morata ukrepati.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov