Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Nogomet • oddaje

Nogomet Dvoranski nogomet - svetovno prvenstvo: Argentina : Portugalska, finale, prenos iz Kaunasa

03.10.2021

V finalu svetovnega prvenstva v dvoranskem nogometu se bosta srečali Argentina in Portugalska. Argentinci so v polfinalu premagali Brazilce, Portugalci pa Kazahstance. Videli bomo dvoboj svetovnih in evropskih prvakov. Argentina je bila najboljša na svetovnem prvenstvu leta 2016 v Kolumbiji, Portugalska pa na evropskem prvenstvu leta 2018 v Sloveniji. Obeta se nam športni spektakel.

Nogomet Dvoranski nogomet - svetovno prvenstvo: Portugalska : Kazahstan, polfinale, prenos iz Kaunasa

30.09.2021

Svetovno prvenstvo v dvoranskem nogometu se počasi končuje. V Litvi so ostale le še štiri reprezentance. V drugem polfinalu se bosta srečala Portugalska in Kazahstan. Zanimivo je, da sta v četrtfinalu obe reprezentanci izgubljali z dve proti nič, vendar sta poskrbeli za preobrat in ostali na turnirju. Portugalci so v polfinalu nastopili že na prejšnjem prvenstvu, za Kazahstan pa je na tretjem nastopu med svetovno elito to prva uvrstitev med najboljše štiri ekipe.

Nogomet Dvoranski nogomet - svetovno prvenstvo: Brazilija : Argentina, polfinale, prenos iz Kaunasa

29.09.2021

Na svetovnem prvenstvu v dvoranskem nogometu v Litvi bomo dobili prvega finalista. Na turnir najboljših na svetu so kot branilci naslova pripotovali Argentinci, ki so leta 2016 to lovoriko osvojili prvič.

Nogomet Dvoranski nogomet - svetovno prvenstvo: Rusija : Argentina, četrtfinale, vključitev v prenos iz Kaunasa

26.09.2021

Litva gosti 9. svetovno prvenstvo v dvoranskem nogometu. V nedeljskem popoldnevu bomo dobili prvega polfinalista. Največ uspeha v zgodovini svetovnih prvenstev so do zdaj imeli Brazilci: prvaki so postali kar petkrat, osvojili pa so še eno drugo in eno tretje mesto.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov