Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Hotel poldruga zvezdica • oddaje

Hotel poldruga zvezdica Oskarjevanje, 15/15

12.04.2024

Film, v katerem je igral Frenk, je nominiran za Oskarja. In vsi se začnejo pripravljati na veliki dogodek... Ob tem se vsak spomni svojih lastnih načrtov iz preteklosti...Koliko različnih talentov so naši znanci zavrgli! Zdaj je čas, da nekaj storijo... Martin je cel čas odločen: postal bo boter neznanemu otroku nekje v daljni deželi in mu pomagal do boljše prihodnosti... - "In Oskarja dobi:..." V epizodnih vlogah nastopajo Milena Morača, Grant Austin, Robert Logie in ansambel Mihe Vardjana.

Hotel poldruga zvezdica Računalnik, 14/15

11.04.2024

Poldeta zadene računalnik. Kar pomeni, da vsi nenadoma spletajo načrte okrog nove pridobitve. Kako težko je v hotelski sobi inštalirati tako zverino - na to pa nihče ne pomisli. Kaj šele na to, koliko investicij je treba preden vse steče....Visoko leteči načrti se spletajo okrog kompletnega poročnega servisa, ki ga bo nudil hotel Rubin... Na koncu Polde preseneti vse in izpelje svoj načrt. V številnih epizodnih vlogah: Gašper Jarni, Mitja V. Bavdaž, Mitja Blažič, Viki Kern in Tomislav Tomšič.

Hotel poldruga zvezdica Očka na službeni dolžnosti, 13/15

10.04.2024

V recepciji se znajde košara z dojenčkom. Priloženo je navodilo za uporabo oziroma oskrbo, mamica se lepo zahvaljuje, pa-pa! Jasno je vsem (razen Štefanu), da je srečni očka Štefan in fantje se odločijo, da bodo prevzeli varovanje otročka za en dan. Ker to res ne more biti problem: otroka nahraniš, previješ, potem pa itak cel dan spi.... Epizodno vlogo gosta Juriča igra Pavle Rakovec.

Hotel poldruga zvezdica Hčerki, 12/25

05.04.2024

V hotelu se pojavita dve seksi mladenki, ki sprašujeta po Martinu, kar sproži v prisotnih zelo različne reakcije: od navdušenja, začudenja pa do moralističnega zgražanja. Martinu pa obisk mladenk povzroči samo neskončno zadrego. To pa je šele začetek njegovih težav.... V epizodnih vlogah nastopajo: Alenka Cilenšek, Vanja Plut in Nina Rakovec.

Hotel poldruga zvezdica Križi in težave, 11/25

04.04.2024

Natašo položi križ. Neznosne bolečine in naši spretni fantje jo položijo na kavč v njeni sobi. Ker je Štefan zadržan na pogrebu svoje tete, je vodenje hotela v rokah naših treh menedžerjev. Danica pa hiti po pomoč za rešitev Natašinih težav. Kljub visoki teoretični podlagi, vodstvo hotela kar nekajkrat klecne pod težo odgovornosti, še posebej, ker Nataša vsa negibna tudi še vedno šefuje. Skrivnostni mladenič pa na koncu reši vse težave. V tej epizodi nastopajo poleg stalne zasedbe še: Milena Grm, Sandi Pavlin, Jurij Rovan in Žiga Čamernik.

Hotel poldruga zvezdica Rojstni dan, 10/15

03.04.2024

Štefan ima rojstni dan, triintrideseti. Fantje so v zadregi z darilom, reši jih Frenk, ki je pod "ugodno poceni" nabavil pravi francoski konjak. Drugo darilo pošlje Štefanu usoda sama v obliki gostje, ki tudi praznuje rojstni dan. Nesrečna, osamljena, kot naročena za podjetnega šarmerja. Osvajanje pa se konča precej nepričakovano. Medtem fantje ugotovijo, da zna biti konjak ponarejen in celo strupen. Polde in Martin skušata uničiti nevarno darilo, Frenk pa kupuje novo steklenico konjaka - kar se tudi izkaže za zapleten (in drag) posel. V epizodni vlogi Marjana Brecelj.

Hotel poldruga zvezdica Kajenje ubija, 9/15

29.03.2024

Martin je sklenil, da bo nehal kaditi. Njegova odločitev ima nepredvidene posledice in povzroči precej zapletov. Prijateljska pomoč ima kljub dobronamernosti zelo različne učinke in Martin je vedno bolj zoprn. Življenje hotela pa teče dalje in Nataša mora na sestanek k županji. Tudi tu se ne uredi vse kakor je treba. Da o truplu, ki ima v žepu račun iz našega hotela, sploh ne govorimo.... V vlogi besnega gosta Brane Vižintin.

Hotel poldruga zvezdica Odkrita kamera, 8/15

28.03.2024

Hotel Rubin razburka škandal: dva kriminalista preiskujeta izvor internetnih pornografskih posnetkov - domnevno naj bi šlo za intimne posnetke TV zvezde Natalije Vraber Kus in mladeniča tiste burne, vroče noči v hotelu Rubin. Nataša in ostali se nejeverno sprašujejo: ali je možno, da bi bilo to posneto v njihovem ljubljenem hotelu Rubin in kdo neki je bil tako podjeten, da je to posnel? Pa tudi policijska zaslišanja razkrijejo zanimive nepravilnosti v delovanju hotela... V vlogi kriminalistov nastopata Primož Petkovšek in Davor Janjić.

Hotel poldruga zvezdica Za eno noč slave, 7/15

27.03.2024

Ne zgodi se vsak dan, da bi se v hotelu Rubin pojavil tako imeniten gost, kot je najznamenitejša TV-zvezda Natalija Vraber Kus. Naši fantje so očarani nad obiskom, pa čeprav je diva prišla že nekoliko v "rožcah" in čeprav je njen kavalir rosno mlad. Ko jo zjutraj z vsem pompom pričakajo, pa jih zvezda spet preseneti. Nekatere bolj, nekatere manj prijetno. V vlogi TV-zvezde nastopa Milena Zupančič, njen kavalir pa je bil Marko Plantan.

Hotel poldruga zvezdica Preiskava, 6/15

22.03.2024

Vodstvo hotela Rubin je na nogah: dva policista poizvedujeta, če je kdo videl ali slišal kaj sumljivega, pojavljajo se namreč kraje avtoradiev v okolici hotela. In kot da policijska sumničenja niso dovolj, Danici, hotelskim gostom in osebju življenje grenita dva alkoholu naklonjena Rusa in precej časa traja, da se stvari spet postavijo na pravo mesto. V epizodnih vlogah policistov nastopata Ludvik Bagari in Boris Kerč, Rusov pa Viktor Ljubutin in Iztok Bevk.

Hotel poldruga zvezdica Taksistični mrk, 5/15

21.03.2024

V hotelu vlada ekipa higienskih tehnikov: uničili bodo vse kar leze in gre. Nujna ekipa stalnih prebivalcev brani svojo posest in je v veliko pomoč vsem, ki so je potrebni. Recimo Danici, ki ji je "crknil" avto in se upravičeno boji, da ji bo posledično "crknil" posel. Vrli fantje rešijo problem na najboljši možen način, rešijo pa tudi pasjo mrcinico pred iztrebljevalci. V epizodnih vlogah se predstavijo: Iztok Jereb, Lenča Ferenčak, Radoš Bolčina in Ana Facchini.

Hotel poldruga zvezdica Trenta, 4/15

20.03.2024

Polde dobi vabilo na zapuščinsko razpravo po pokojnem stricu, ki je živel v Zadnji Trenti. Takoj se delajo načrti kaj storiti s kmečko hišo v tem prelepem koncu pod Alpami. Samo vikend, kakor si je zamislil Polde, je vse premalo. Martin in Nataša imata nešteto odličnih predlogov, kako uvesti ekskluzivni turizem na podedovani posesti. Navdušenje se prime tudi Frenka, ki se za začetek loti dokončanja svojih šol... Še najmanj se turistična evforija dotakne Danice: zaposlena je s prevažanjem bodočih študentov, ker v mestu vlada informativni dan....Vse skupaj se seveda zaključi na zapuščinski razpravi.... V vlogi sodnice Katja Levstik. V epizodnih vlogah srečamo še Zorana Moreta in Majo Klun.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov