Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Reli • oddaje

Reli Reli Idrija, reportaža z državnega prvenstva

08.11.2021

V reportaži vam bomo pokazali najpomembnejše dogajanje na zadnji postaji državnega prvenstva v reliju. Na zaključku sezone v Idriji je bilo prijavljenih kar 80 posadk. Podrobneje bomo predstavili državnega prvaka Roka Turka in legendo relija v Sloveniji Darka Peljhana.

Reli Reli Poreč, reportaža

04.10.2021

Slovensko državno prvenstvo v reliju tokrat gostuje na Hrvaškem. Reli Poreč bo namreč peta postaja našega prvenstva in v reportaži vam bomo ponudili obilo dirkaške akcije. Med vozniki v slovenskem prvenstvu bomo v ospredje postavili Andreja Mraka, ki dirka s prepoznavnim starodobnikom zastava 850. V rubriki Tehnične minute boste spoznali varnostno opremo dirkačev. Po arhivu pa smo brskali skupaj z nekdanjim uspešnim voznikom relija Andrejem Vidicem.

Reli Reli Vipavska dolina, reportaža z državnega prvenstva

28.06.2021

Reli Vipavska dolina je druga preizkušnja letošnjega državnega prvenstva. Z nje vam bomo pokazali najzanimivejše trenutke, spoznali pa boste lahko tudi komaj 17-letnega Marka Škulja, tretjega z uvodnega relija v Velenju. V rubriki Tehnične minute se bomo posvetili menjavi gum, spomnili pa se bomo tudi uspehov ajdovske legende Silvana Lulika in pogledali dogajanje na jubilejni gorsko-hitrostni dirki Gorjanci.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov