Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Športne reportaže • oddaje

Športne reportaže Otvoritev olimpijskega festivala evropske mladine, posnetek iz Maribora

23.07.2023

Maribor gosti 17. poletni olimpijski festival evropske mladine, največjo športno prireditev v zgodovini mesta. Na njem se bo v 11 športnih panogah merilo okoli 3600 mladih športnikov, starih od 14 do 18 let, iz 48 evropskih držav. Festival se bo začel z otvoritveno slovesnostjo na stadionu Ljudski vrt. Na njej se bodo predstavile vse reprezentance, sodelovalo pa bo več kot 200 nastopajočih, tudi najbolj vroča imena slovenske popularne glasbe.

Športne reportaže Izbrano: Eurofest 2022, reportaža

11.07.2022

Izbrano je serija najzanimivejših reportaž Regionalnega TV programa Koper, pod katere se podpisujejo različni avtorji. Njihova rdeča nit je primorski prostor, izjemni ljudje, slikoviti kraji, izvirne dejavnosti, pa tudi utrip mest, čezmejno sodelovanje in življenje Slovencev v sosednjih državah.

Športne reportaže Kolesarstvo - državno prvenstvo, cestna dirka, reportaža

22.06.2020

Prva kolesarska dirka pod okriljem Mednarodne kolesarske zveze bo slovensko cestno državno prvenstvo. V konkurenci bodo vsi naši najboljši kolesarji, trasa pa je zelo zahtevna, saj kolesarje čaka vzpon na Krvavec. Pred tem bodo opravili sedem krogov. Bo majico s slovenskimi simboli v prihajajoči sezoni nosil Primož Roglič, Tadej Pogačar, Matej Mohorič, mogoče kdo drug? Oglejte si na Televiziji Slovenija.

Športne reportaže Istrski maraton 2019, reportaža

20.04.2019

6. Istrski maraton je ponovno privabil številne tekače, njihove spremljevalce, prostovoljce in gledalce. Tek ob morju, razgibane trase, dobro vzdušje, pester spremljevalni program so razlogi, da se udeleženci radi vračajo. Celotno dogajanje je spremljala tudi naša ekipa.

Športne reportaže Balvansko plezanje

19.05.2018

Nekateri najboljši športni plezalci v balvanskem plezanju bodo premor v svetovnem pokalu že drugo leto zapored izkoristili za obisk središča Ljubljane. V soboto zvečer se bodo pod žarometi na Kongresnem trgu pomerili za naslov zmagovalca tekmovanja Triglav The Rock Ljubljana. Slovenci največ pričakujemo od trenutno vodilnega v svetovnem pokalu v balvanskem plezanju Jerneja Kruderja.

Športne reportaže Svetovno prvenstvo v vožnji dvovpreg, reportaža iz Lipice

25.09.2017

Kobilarna Lipica od 20. do 24. septembra gosti eno največjih in najpomembnejših konjeniških tekmovanj na svetu – svetovno prvenstvo v vožnji dvovpreg. Gre za največji konjeniški dogodek v zgodovini Slovenije. Tekmovanje sestavljajo tri discipline: dresurna vožnja, maraton in spretnostna vožnja. Pri dresurni vožnji mora voznik v 100 metrov dolgi in 40 metrov široki maneži prikazati na točno določenih točkah predpisane figure dresurnih nalog. Za najbolj atraktiven del tekmovanja velja maratonska preizkušnja na 18-kilometrski progi. Vključuje številne strmine, ostre zavoje in različne naravne pa tudi umetno postavljene ovire. Zadnja disciplina, spretnostna vožnja, poteka po parkurju, ki ga sestavlja več vrat, na katerih so postavljene z vodo napolnjene žogice. Vsaka podrta žogica prinese vozniku tri kazenske točke. Zmagovalce prvenstva je skupni zmagovalec vseh treh disciplin.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov