Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Osvežilna fronta • prispevki

Osvežilna fronta Pouk na daljavo

Pouk na daljavo je še vedno stalnica za večino dijakov in približno polovico osnovnošolcev. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

25.05.2020

Osvežilna fronta Esej in koronamatura

Martina Lušina Basaj ve, kako napisati dober maturitetni esej, ker jih ocenjuje. Rok jo je zaslišal tudi o najpogostejših napakah. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

25.05.2020

Osvežilna fronta Prek spleta do Cankarja!

Greš na zoom in prideš do Cankarja! Kar carsko. Mogoče ga lahko celo prepričaš, da spije tisto prekleto kavo. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

25.05.2020

Osvežilna fronta Retrolaver in matura

Silvester in bobi sta nazaj. Prek spleta! imata tudi nagrado in mogoče je prav zate. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

25.05.2020

Osvežilna fronta Teorije zarote in resnica o Cankarju

A si vedel, da Ivan Cankar sploh ni naredil mature (no, takrat so bili zaključni izpiti, amak ne bodimo malenkostni) v prvo? Pa da je bil prvi profesionalni slovenski pisatelj? Pa da je bil v zaporu? In to ne le enkrat! Pa da mogoče sploh ni padel po stopnicah, ampak ga je nekdo rahlo sunil? Ali pa je vse le teorija zarote! Aljoša Harlamov je človek, ki o Cankarju ve toliko, kot bi z njim na Rožniku pil špricar. Če klikneš na pogovor, lahko vse izveš tudi ti! Mogoče ti ne bo pomagalo na maturi, bo pa učenje gotovo bolj zabavno. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

25.05.2020

Osvežilna fronta Koronapregled prek spleta

Zdravniški pregled prek spleta, pred maturo. Le kaj gre lahko narobe? Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

25.05.2020

Osvežilna fronta Koronakvikiji

Kvikiji z Rokom o koronamaturi. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

25.05.2020

Osvežilna fronta Kako poči marihuana? I Počeni

Marihuana je med mladimi najbolj razširjena droga, z njo ima izkušnje skoraj vsak drug 17-letnik. Kako in zakaj marihuana zadane, sta, da vam ne bo treba, preverila Vid Sodnik in Neža Prah. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

14.03.2020

Osvežilna fronta Halucinogena narava in sintezni kanabinoidi | Počeni

Narava se prebuja, na spletu pa vedno cvetijo najbolj divje ideje, tudi o tem, katere rastline na naših poljih in v prelepih slovenskih gozdovih nas lahko popeljejo v višine. Ampak stvar lahko gre tudi zelo narobe, pa se zbudiš na Centru za klinično toksikologijo in farmakologijo. Tam boš srečal Damjana Grenca, ki je jako kul zdravnik. Ve vse o halucinogenih rastlinah v Sloveniji. Ampak po moje je vseeno bolje, da ga ne srečaš v živo. Ta video je čisto dovolj. Povedal je tudi, kako se sintezni kanabinoidi razlikujejo od naravno pridelane marihuane. Jp, zelo nevarni so, tudi pokončajo lahko človeka. Z Damjanom Grencem se je pogovarjala Neža Prah Seničar. Oba sta preživela. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

14.03.2020

Osvežilna fronta Hipotetične situacije počenosti I Počeni

Anja Mihevc, DrogArt ve skoraj vse o drogah, zaro jo Rok zaslišal o situacijah, v katerih se lahko znajdeš, če nimaš mere. Pa tudi o situacijah, v katerih se lahko znajdeš, če mero imaš, nimajo pa je drugi. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

14.03.2020

Osvežilna fronta Stonerski filmi I Počeni

Obstajajo filmi, v katerih je glavni zaplet zgrajen okoli tega, da se ga akterji zadevajo. Poglobili smo se v sporočilnost in preverili, kaj so nas takšni filmi naučili! Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

14.03.2020

Osvežilna fronta Komentarji počijo! I Počeni

Bobija in Silvestra najbolj prbijejo vaši komentarji. Tudi tokrat sta izbrala najboljšega in ga nagradila. Mogoče je to prav tvoj komentar. Sledi nam tudi na IG @osvezilna Osvežilna fronta je mladinska oddaja o kreativnih ljudeh, romantičnih odnosih, sodobni in retro tehnologiji, filmu, ekstremnih športih, modi in vsakodnevnih zablodah življenja nasploh. Gledate jo lahko na TV Slovenija.

14.03.2020

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov