Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Eva Košak

Družabno Andrej Šifrer: Kar nekaj mojih pesmi je na radiih prepovedanih

09.08.2013

Popularni kantavtor nikoli ne bo napisal avtobiografije, saj bi bilo številnim neprijetno. Brez brutalne resnice pa bi bilo po njegovem mnenju "brezveze". Tako kot je na primer nesmiseln mit o ...

Družabno Miran Ališič: Spremljanje formule 1 je v nacionalnem interesu

06.08.2013

Tito bi bil dandanes po njegovem najverjetneje uspešen podjetnik, Slovenci pa ne vemo, kaj bi sami s sabo, živimo v preteklosti in še nismo dojeli, da ne moremo vsak konec tedna na dopust.

Družabno Igor Šajn: Misica je najboljša takrat, ko preda krono

19.07.2013

Miss world je in bo ostal številka ena, pravi poznavalec lepotnih izborov, ki trdi, da kljub stereotipom to ni svet podkupnin, in pojasnjuje, zakaj je za državo pomembno, da ima svojo miss.

Glasba Sare Havliček: Dvanajst mega bajtov težko vzameš v naročje

03.07.2013

Glasbeni producent iz Ljubljane, ki uspešno prodira na zahodni trg – nedavno se je podpisal pod "comeback" album kultne novovalovske zasedbe Visage, ki ga je prvi javno pohvalil sam David Bowie.

Družabno Janez Čuček: Slabim novinarjem na dolgi rok ne bodo verjeli

21.06.2013

Na seznamu simbolov "dobrih starih časov" se legendarni televizijec uvršča v sam vrh. Nostalgija je po njegovem mnenju dandanes dobrodošla predvsem zaradi obdobja krize, ko radi bežimo v preteklost.

Družabno Nuša Derenda: Domoljubnih pesmi imamo premalo

18.06.2013

Veliki koncerti so za slovenske izvajalce prestiž in nazadnje si vesel, če pristaneš na pozitivni ničli, ugotavlja pevka, ki med drugim pojasnjuje, da nikoli ne bi sprožala govoric o ločitvi v ...

Glasba Severina v Stožicah: Vse tisto, kar zmorejo prave zvezde

31.05.2013

Učna lekcija slovenskemu popu. "Seve" s projektom Dobrodošao u klub svoje glasbene kolegice postavlja pred velik izziv - merila za dober koncert so naenkrat postala zelo visoka.

Družabno Boštjan Romih: Včasih sem bolj vihal nos nad narodno-zabavno glasbo

28.05.2013

Zadnjih nekaj sezon ga znanci niso več jemali resno, ko jim je povedal, da se Na zdravje morda poslavlja. Tokrat pa je črno na belem – po šestih sezonah bo v petek na sporedu zadnjič.

Glasba Severa in Činč: Drugačnost se pogosto izkaže za najbolj komercialno

09.05.2013

Uveljavljena glasbenika predstavljata drzen glasbeni projekt - album z meditacijsko glasbo. Zavedata se, da se ne bo uvrstil na vrhove glasbenih lestvic, a od njiju takšne agende tako ali tako ne bi ...

Drugo Esad Babačić: Če bi bil pravi Slovenec, bi bil Gorenjec

08.05.2013

Dandanes smo ostali brez hrepenenja, pravi. Evropa je povsod, misel na možnost pobega, ki nas je prej osvobajala, pa je izgubljena. Tako ali tako po navadi nimamo niti za karto.

Zanimivosti Foto: Dnevi ljubkovanja pitonov, dihurjev in škorpijonov

22.04.2013

Ponosni lastniki netipičnih hišnih ljubljencev so svoje plazilce in druge ljubke zverinice že štirinajstič zapored postavili na ogled (in otip) radovednim obiskovalcem.

Moda Irena Funduk: Če se podrejaš trgu, plačaš ceno lastnega razvoja

18.04.2013

Včasih je časovna omejitev za kreativni proces spodbudna, pravi oblikovalka iz Ljubljane, ki med drugim končuje doktorat o seksizmu pri poročnih oblekah.

Stran 1 od 4
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov