Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Tenis Đokoviću utegnejo oblasti v ZDA preprečiti nastop v Indian Wellsu in Miamiju

04.01.2023

Srbski teniški as Novak Đoković bo prisiljen izpustiti turnirja v Indian Wellsu in Miamiju, če se ne bo cepil proti covidu-19, saj so oblasti v ZDA sporočile, da bodo morali imeti nedržavljani potrdilo o cepljenju za vstop v državo.

Odzivi po slovesu legende "Nogomet je spremenil v umetnost, v zabavo."

30.12.2022

"Pred Pelejem je bila številka 10 na dresu le številka. Ta stavek sem prebral nekje. Čeprav je lep, je nepopoln," je v odzivu na Pelejevo smrt dejal brazilski napadalec Neymar. V Braziliji so odredili tridnevno žalovanje.

San Siro se poslavlja Mestni svet odobril gradnjo novega stadiona Milana in Interja

23.12.2022

Mestni svet Milana je (končno) odobril načrt milanskih nogometnih velikanov, Milana in Interja, za gradnjo novega stadiona, a pod določenimi pogoji.

Nogomet Cristiano Ronaldo v Al-Nassr kot igralec, nato ambasador do leta 2030?

23.12.2022

Španski športni časopis Marca poroča, da je portugalski nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo tik pred tem, da podpiše sedemletno pogodbo s savdskim nogometnim klubom Al-Nassr.

Ilka se je vrnila Štuhec prvič na stopničkah po letu 2019, zmaga Goggie

17.12.2022

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je na smuku za svetovni pokal v St. Moritzu osvojila odlično drugo mesto. Zmagala je Italijanka Sofia Goggia, ki je spisala novo neverjetno zgodbo.

Tekma za 3. mesto Vnovični boj Hrvatov in Maročanov, tokrat v bronastem odtenku

17.12.2022

Le dve tekmi nas ločita do konca svetovnega prvenstva v nogometu. Pred nedeljskim velikim finalom najprej sobotni obračun za 3. mesto v Al Rajanu med Hrvaško in Marokom. Prenos na TV SLO 2 in na MMC-ju.

Pot do finala Ostali brez zlate žoge, zdaj z "zlatim dečkom" po ubranitev naslova

16.12.2022

Pred začetkom svetovnega prvenstva v Katarju je francoski selektor Didier Deschamps prejel kar nekaj slabih novic v povezavi s poškodbami svojih varovancev. A ekipa, s katero je začel tekmovanje, je svoje delo opravila tako rekoč brezhibno.

Pot do finala Od šoka proti Savdijcem Argentinci zdaj le še korak do večne slave

16.12.2022

Argentina ima priložnost, da v nedeljo tretjič v zgodovini postane svetovni nogometni prvak. To, kar jim leta 2014 ni uspelo v Riu de Janeiru, lahko Argentinci dosežejo na stadionu v Lusailu. Pot do finalne tekme vseeno še zdaleč ni bila lahka.

Maroška pravljica Regragui: Ustvarili smo dobro podobo Maroka in afriškega nogometa

15.12.2022

"Seveda smo zadovoljni z vsem, kar smo v Katarju dosegli, a zavedamo se, da bi lahko prišli še dlje," je po polfinalnem porazu letošnjega SP-ja v nogometu proti Franciji (2:0) povedal selektor Maroka Walid Regragui.

Konec hrvaških sanj Argentinci na krilih Messija in Alvareza s 3:0 strli medle Hrvate

13.12.2022

Nogometaši Argentine so prvi finalisti letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu. V Lusailu so prepričljivo dobili polfinalni obračun s Hrvati (3:0), ki jih zdaj čaka boj za tretje mesto. Junak tekme je bil Julian Alvarez.

Smučarski skoki Od Laniška tokrat boljši le zunajserijski Kubacki

11.12.2022

Nedeljsko tekmo smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Titisee-Neustadtu je prepričljivo dobil Poljak Dawid Kubacki, njegov najbližji zasledovalec pa je bil slovenski as Anže Lanišek.

Novi portugalski junak Goncalo Ramos ponujeno priložnost poplačal z visokimi obrestmi

07.12.2022

Pri 21 letih je dosegel hat-trick na svetovnem nogometnem prvenstvu. Portugalska izbrana vrsta ima novo vzhajajočo zvezdo, napadalca Benfice Goncala Ramosa.

Stran 10 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov