Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej na ledu (M) - SP elitne skupine: Švica - Češka, finale, prenos iz Prage

Avtorji Tanja Mojzer

Scena Užitek smučanja na Krvavcu: Nova sedežnica Zvoh ogrevana in hitra!

10.01.2024

Ljubitelji smučanja na našem najvišjem smučišču so se konec decembra 2023 lahko razveselili vožnje z ogrevano šestsedežnico Zvoh, ki jih je na najvišji vrh pripeljala v dobrih štirih minutah.

Živali Ste že slišali za hermelin?

31.01.2024

Hermelin je sesalec, ki je na prvi pogled podoben kuni. Njegov trup je dolg, vitek in gibčen. Noge so kratke, gobček je razmeroma kratek, uhlji pa dokaj veliki. Na stopalih je poleti manj dlake kot pozimi.

Rastline Grenivka, grenka si!

28.12.2023

Grenivka spada v skupino agrumov, med katere prištevamo tudi pomarančo, limono, kumkvat, mandarino, limeto in pomelo. Znana je po tem, da je nekoliko grenkega okusa, po čemer je grenivka tudi dobila ime.

Aktualno Družinski dogodek: Prvi Dobre volje Fest v Dobrepolje

28.12.2023

Zadnji petek in sobota v letu 2023 sta rezervirana za prvi Dobre volje Fest, ki bo v Dobrepolje! Gre za družinski glasbeni dogodek z obilico različnih glasbenikov. Dogajanje bo postavljeno v ogrevan šotor in bo potekalo v kraju Predstruge.

Moje telo Kakšen je pomen umivanja?

30.01.2024

Vrjetno ste se že kdaj vprašali, zakaj se je sploh potrebno umivati? Celotno telo po navadi umijemo vsak večer, obraz in roke pa celo večkrat na dan.

Zakaj? Zato! Zakaj kače menjajo kožo?

28.01.2024

Morda niste vedeli, a kače v celoti občasno zamenjajo svojo kožo. Ko jim zraste nova, staro dobesedno odvržejo kot nekakšno "prozorno vrečko" in se odpplazijo iz nje.

Čist novo Informativa - ko te zanimajo poklici iz prve roke

18.01.2024

Že veš, kateri poklic želiš opravljati? Če ja, je to super, saj se lažje usmeriš. Če pa še ne veš, je smiselno izvedeti čim več o različnih poklicih, da se lahko lažje odločiš. Temu je namenjen brezplačen sejem Informativa, ki bo 19. in 20. januarja.

Rastline Sladki krompir, si res sladek?

06.02.2024

Sladki krompir je, kot že samo ime pove, nekoliko slajši od krompirja, ki smo ga vajeni. Gre za posebno sorto krompirja, ki je prav tako gomolj, kar pomeni, da plodovi zrastejo v zemlji.

Zakaj? Zato! Zakaj se živali bojijo petard in pokanja?

27.12.2023

Med božično-novoletnimi prazniki, še posebej pa na prehodu v novo koledarsko leto, je v nekaterih krajih po svetu organiziran ognjemet. To počnejo tudi posamezniki, in to je čas, ko je živali zelo strah. Zraven tega se zelo onesnažuje okolje.

Moje telo Alergija na gluten

18.01.2024

Poznate koga, ki je alergičen na gluten ali pa ste morda celo vi med njimi? Kot verjetno že veste, ljudje alergični na gluten ne smejo jesti belega kruha, žemljic in mnogih drugih sladic in pekovskih izdelkov. Poglejmo, kaj ta alergija pomeni!

Podkast Jutra ob kavi so še lepša ob kitari - Kikifly

18.12.2023

Mlad in zelo obetaven pevec in glasbenik Kristijan Crnica z umetniškim imenom Kikifly, je nastopil tudi v radijski oddaji Radia Maribor z naslovom Jutra ob kavi so še lepša ob kitari. Navdušil je s svojo karizmo in seveda visokimi toni glasu.

Živali Ptica z imenom kotorna

18.12.2023

Kotorna je redka ptica, ki jo najdemo tudi v Sloveniji. Ima trup, ki je precej izpopolnjen in med klečanjem lahko vanj skrije tudi noge. Tako, da se zdi, da pred nami stoji kepica s pisano glavo in kljunom.

Stran 18 od 108
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov