Policisti  in  kriminalisti  so  zaradi  kaznivega dejanja odvzeli prostost dvema  osumljencema,  starima  20  in  29  let.  S  kazensko ovadbo ju bodo predvidoma  jutri privedli k preiskovalnemu sodniku. Novomeški kriminalisti so  že  v dopoldanskih urah upravljavcu družbenega omrežja podali pobudo za odstranitev posnetka s spletnih strani. Foto: MMC RTV SLO
Policisti in kriminalisti so zaradi kaznivega dejanja odvzeli prostost dvema osumljencema, starima 20 in 29 let. S kazensko ovadbo ju bodo predvidoma jutri privedli k preiskovalnemu sodniku. Novomeški kriminalisti so že v dopoldanskih urah upravljavcu družbenega omrežja podali pobudo za odstranitev posnetka s spletnih strani. Foto: MMC RTV SLO

Policisti in kriminalisti so takoj začeli ugotavljati vse okoliščine, tako identiteto vpletenih oseb na posnetku kot kraja, kjer naj bi se pretep zgodil. Okoli 4. ure so v okolici Podbočja na območju Krškega na travniku našli hudo pretepeno žrtev in takoj poklicali reševalce, je sporočila predstavnica za odnose z javnostmi PU Novo mesto.

Ti so 26-letnega moškega odpeljali v novomeško bolnišnico, od tam pa v UKC Ljubljana. Po podatkih iz bolnišnice je žrtev zaradi hudih poškodb v smrtni nevarnosti.

Policisti in kriminalisti so zaradi kaznivega dejanja odvzeli prostost dvema osumljencema, starima 20 in 29 let, so zapisali na PU Novo mesto. S kazensko ovadbo ju bodo predvidoma jutri privedli k preiskovalnemu sodniku.

Novomeški kriminalisti so sicer že v dopoldanskih urah upravljalcu družbenega omrežja podali pobudo za odstranitev posnetka s spletnih strani, pozno popoldne je bil nato vendarle odstranjen.

Intenzivna kriminalistična preiskava še vedno poteka, zato več podrobnosti v tem trenutku ne moremo pojasnjevati.

Brutalen obračun predvajal preko spleta
Brutalen obračun predvajal preko spleta