V prostorih savn v Termah Dobrna so v sredo zvečer našli nezavestnega moškega. 53-letnika so prepeljali v celjsko bolnišnico, zakaj je moški izgubil zavest, ni znano, so pa že izključili zastrupitev z ogljikovim monoksidom. S primerom se sicer ukvarjajo tudi kriminalisti, saj so pretekli teden v celjski bolnišnici obravnavali še moškega in žensko, ki so ju v bolnišnico prepeljali po savnanju v omenjenih termah.

Zakaj je moški, ki so ga odpeljali v celjsko bolnišnico, izgubil zavest, še ni znano. (Fotografija je simbolična.) Foto: Pixabay
Zakaj je moški, ki so ga odpeljali v celjsko bolnišnico, izgubil zavest, še ni znano. (Fotografija je simbolična.) Foto: Pixabay

Iz Term Dobrna so že sporočili, da pristojni, med drugim so savne pregledali tudi zdravstveni inšpektorji, niso odkrili nobenih nepravilnosti, zato odgovornosti za neljube dogodke ne morejo prevzeti. "Tudi pretekli dogodki so zgolj naključje. Pristojni organi so namreč opravili vse preglede in niso ugotovili nepravilnosti na naši strani," so še navedli v Termah Dobrna.

Ob tem so izrazili obžalovanje za nastale razmere in zaželeli čimprejšnje okrevanje njihovemu gostu, ki je na zdravljenju v celjski bolnišnici.

S Policijske uprave Celje so sporočili, da kriminalisti primere še preiskujejo, ko bodo zbrali več ugotovitev, pa bodo o tem obvestili tudi javnost.

V savni izgubili zavest