Izjava dneva
(2)
Lastnik New York Timesa se boji, da bi Trumpova protimedijska retorika lahko privedla do nasilja nad novinarji. Foto: Reuters

Dodaj v

A. G. Sulzberger

30. julij 2018 ob 14:04
New York - MMC RTV SLO

Povedal sem mu, da je fraza 'lažne novice' neresnična in škodljiva, še bolj pa sem zaskrbljen, ker novinarje označuje za 'sovražnike ljudstva'. Opozoril sem ga, da tovrstne podžigajoče besede krepijo grožnje novinarjem in bodo vodile v nasilje.

Lastnik New York Timesa o tem, kako je ameriškega predsednika Trumpa opozoril, da so njegovi napadi na medije nevarni in škodljivi za državo.

Prijavi napako
Komentarji
Bivši uporabnik
# 30.07.2018 ob 16:37
Dobro, sej Trump je bumbar kar se retorike tiče ampak zakaj se medijev ne bi smelo kritizirati in spraševati o njihovi kredibilnosti? Naj vam preprosto vsakič verjamemo? Npr: po vseh neumnostih primera Skripal? Hahaha. V Goebbelsove novice leta 1940 tudi ni nihče dvomil. Kam jih je to pripeljalo? Časi so sedaj podobni, le da glavne lažne floskule proizvaja ekstremna levica in ne ekstremna desnica.
nim
# 30.07.2018 ob 14:26
Če ne bereš si neinformiran, če bereš si dezinformiran.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Peter Prevc
11. december 2018 ob 11:38 Se veselim, a sem umirjen. Konec koncev ne vem, kaj lahko pričakujem. Tja grem, da vidim, kje sem, kaj zmorem, kaj sem natreniral in kaj so storili drugi. Rad bi videl, kaj dobri skoki, ki jih naredim na treningu, pomenijo na tekmi.
Več novic ...
Kazalo