Izjava dneva
(1)
Anja Golob
Anja Golob. Foto: Bobo

Dodaj v

Anja Golob

4. december 2018 ob 11:46
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ko gre za knjigo, trg zaradi njenih specifik pač ni in ne more biti edino merilo. To bi povzročilo totalno enoumje, absolutno prevlado nezahtevnih "ljubičev in krimičev", vse drugo, namreč točno to, kar dela knjižno bero zanimivo, kar ni predvidljivo, kar vzbuja bralno slast in vzgaja okus, pa bi odpadlo.

Anja Golob, pesnica in odgovorna urednica založbe VigeVageKnjige, MMC.

Prijavi napako
Komentarji
oleander_in_pes
# 04.12.2018 ob 12:10
Mestna knjižnica Ljubljana je samo za enoto Oton Župančič odkupila 12 izvodov letošnjega literarnega prvenca. Za knjigo vlada veliko zanimanje, ker je bila deležna močne (izjemno dobro načrtovane s strani založbe) pozornosti medijev, vendar kaj se bo zgodilo? Ko bo prvotni naval pojenjal, bodo čez leto, dve, ti izvodi obležali na polici. Drži, da morajo javne knjižnice skrbeti za to, da ustrežejo čim večjemu številu bralcev, ampak drevo, na katerem rase davkoplačevalski denar za nakup knjig v knjižnicah, bi se dalo porabljati znatno bolj uravnoteženo in premišljeno.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Zdravniki družinske medicine Zdravstvenega doma Maribor
10. december 2018 ob 12:39 Vsakodnevno smo zaradi pomanjkanja časa tarča nezadovoljstva in celo psihičnega nasilja naših uporabnikov.
Več novic ...
Kazalo