Izjava dneva
(2)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.4 od 5 glasov Ocenite to novico!
Volitve bodo v nedeljo. Foto: BoBo

Dodaj v

Violeta Neubauer

1. junij 2018 ob 20:05
Ljubljana - MMC RTV SLO

Ljudi ne zanimajo begunci in migranti, saj jih večina ni videla niti enega. Zanima nas, kako bomo živeli, kako bomo poskrbeli za starejše ljudi, kako bomo poskrbeli, da ljudje, ki hodijo v službo, ne bodo revni, kako bomo odpravili razmah prekarstva, kako bo z vzdržnostjo pokojninskega sistema.

Predsednica društva Ženski lobi o letošnji volilni kampanji.

Prijavi napako
Komentarji
sonce_
# 02.06.2018 ob 21:04
veza, če verjameš, da nas stane en migrant toliko, kot praviš, potem bi bilo prav, da se vprašaš, zakaj in komu je v interesu širjenje teh laži.
Sicer pa, a ni tudi papež rekel, da smo jim dolžni pomagati? Več ko bomo dali zanje, večje bo naše plačilo v nebesih. "Zastonj ste prejeli," pravi Sv. pismo.
veza
# 02.06.2018 ob 13:25
Teta Violeta,ča nas stane vsak migrant 2.000 evrov na mesec, potem je jasno, da nas ta zadeva zanima, ša kako prav bi ta denar prišel za spodbujanje rednega zaposlovanja, za nego starejših, za znanstvene raziskave.
Izjava dneva
Izjava dneva
link
Andrej Rekar
1
14. avgust 2018 ob 13:32 Delo vremenskega opazovalca na Kredarici je tako nestanovitno, kot je vreme samo. Če je vreme lepo, je tu tisočkrat lepše kot v dolini, če je pa slabo, je pa tisočkrat slabše.
Več novic ...
Kazalo