Klepet
(2)
false
Andrej Cetinski, član Ekspertne skupine za gospodarstvo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS). Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Referendumski klepet: Zveza društev upokojencev Slovenije

Klepet v okviru referendumske kampanje
19. september 2017 ob 08:57,
zadnji poseg: 19. september 2017 ob 10:48
Ljubljana - MMC RTV SLO

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Andrej Cetinski, član Ekspertne skupine za gospodarstvo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS).

Organizatorji referendumskih kampanj v klepetalnici pojasnjujejo svoja stališča glede drugega tira. Vsi se strinjajo, da ga Slovenija potrebuje, niso si pa edini pri tem, kje in kako naj bi potekala trasa, koliko zanj plačati in kdo naj ga gradi.

Seznam vseh klepetov v okviru referendumske kampanje

Ob 12. uri bo gost MMC-jeve spletne klepetalnice Markomitja Feguš iz stranke Zeleni Slovenije, ob 14. uri pa v klepetalnico prihaja Boštjan Tavčar iz Piratske stranke.L. L.
Prijavi napako
Komentarji
DrMrrr
# 19.09.2017 ob 10:06
ZDUS je glede tega vprašanja kakšen subjekt?!
zelda
# 20.09.2017 ob 18:34
Iz enega drugega komentarja:

"V čem je štos tega Lex 2TIR? To je poseben zakon, ki bi ga naj (upamo da ne) potrdil parlament in s tem prevzel odgovornost za posledice, ko bi se finančna konstrukcija pričela napihovati kot pri TEŠ6. Tako preide odgovornost z vlade na parlament. Kolektivna odgovornost torej. V primeru TEŠ6 bo, če bo politična volja, možno na odgovornost poklicati konkretne politike, ki so stali za odločitvijo TEŠ6.

Če bo sprejet zakon o 2TIR (Lex 2TIR), Cerarja in njegove nesposobne pokvarjene bande ne bo možno poklicati na odgovornost, ker bo le-to prevzel parlament. Torej GRE ZA NJIHOVO ZAŠČITO in ne za to ali se bo gradil 2 Tir ali ne. O tem sem poslušala včeraj Dobovška. Ljudje, bodite odgovorni in preprečite to lopovščino. V nedeljo imate priložnost, da to storite z glasom proti."
#MMCklepet

Uporaba
Za sodelovanje v klepetalnici ni potrebna prijava. V največjem oknu lahko spremljate potek klepeta. Svoje vprašanje lahko oddate z vpisom v manjše okno, vpisati morate tudi vzdevek, ki bo prikazan ob vašem vprašanju. Vprašanje pošljete s klikom na gumb Objavi!.

Odgovarjanje na vprašanja
Spletne klepete moderirajo novinarji Uredništva za nove medije. Gostje klepetalnice ne izbirajo vprašanj, odgovarjajo na vsa vprašanja, ki jim jih posredujejo v odgovarjanje moderatorji. Vprašanja, ki niso primerna ali se ne nanašajo na tematiko klepeta, ne bodo posredovana gostu v odgovarjanje.
Zaradi omejitve časa spletnega klepeta gostje pogosto ne morejo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih posredujejo uporabniki.
Uporabniki lahko pošiljajo vprašanja za goste klepetalnice že pred začetkom klepeta, ko moderator klepet aktivira.

Kazalo