Zabava
(9)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.5 od 37 glasov Ocenite to novico!
Mario Galunič: »Že nekaj let delim svoje leto na obdobje pred MMS-om in po njem. V Portorožu namreč šele dojamem, da se je poletje res začelo, zmeraj me pričakajo veseli ljudje, rad sem med glasbeniki, rad imam slovensko glasbo, še najraje pa imam Lorello, torej je razlogov za veselje zmeraj dovolj.«
Maria Galuniča zadnja leta ne videvamo pogosto v vlogi voditelja. Foto: Žiga Culiberg
Za sproščeno in zabavno vzdušje bosta tudi letos poskrbela priljubljena televizijska voditelja in dobra znanca festivala, Lorella Flego in Mario Galunič.
Galunič se vrača na oder MMS-ja v družbi Lorelle Flego. Foto: Žiga Culiberg

Pred MMS-jem: "Ves čas ponavljam: da sem in da ostajam voditelj"

Mario Galunič je gostoval v spletni klepetalnici MMC-ja
4. julij 2017 ob 10:03,
zadnji poseg: 4. julij 2017 ob 12:48
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Imava precej unikaten način dela," je pred novo združitvijo moči z Lorello Flego na odru Melodij morja in sonca priznal njen sovoditelj Mario Galunič.

"Najprej dobiva vse skladbe in besedila. Nato jaz to nekaj dni ali tednov poslušam in se skušam za vsako skladbo česa domisliti. In potem napišem osnutek napovedi in pustim prazne Lorelline odgovore. To pošljem Lorelli. Ona dopolni, predlaga izboljšave in predvsem razloži, o čem pojejo italijanske pesmi. Italijanščine namreč še zmeraj ne razumem, letos pa sta kar dve melodiji italijanski," je razložil v spletni klepetalnici.

Poletni amfiteater portoroškega Avditorija bo v soboto, 8. julija, gostitelj 37. festivala Melodije morja in sonca. Za štiri nagrade strokovne žirije in veliko nagrado festivala se bo potegovalo 14 novih poletnih melodij.

V spletnem klepetu pa se ni vse vrtelo zgolj okoli MMS-ja, ampak tudi o preostalih glasbenih festivalih, ki jih prenaša Televizija Slovenija. Tudi o Emi 2018. "Lahko obljubim, da bom naredil vse, da Ema 2018 bo in da bomo z delegacijo odpotovali v Lizbono. Ne morem pa tega danes z gotovostjo potrditi, saj moramo najprej sprejeti t. i. PPN (letni programski načrt), kjer mora to tudi biti zapisano. Vsekakor zagovarjam stališče, da je to priložnost, ki je ne smemo izpustiti," je poudaril Galunič.

Cel klepet si lahko preberete spodaj.T. K. B., K. K.
Prijavi napako
Komentarji
VanDame
# 04.07.2017 ob 11:56
Ah, na MMC je že prav vse občutljiva tema.
Mario pa je za pred kamere, se strinjam. Ni zastonj vodil ene izmed najbolj popularnih oddaj v zgodovini Slovenije, ljudje ga imajo očitno radi.
posttenebraslux
# 04.07.2017 ob 12:02
Kako najboljše to napisati. Meni se tudi zdi pretirano, ampak sumim, da je MMC strah kakšnih pretiranih žaljivih komentarjev napram Galuniču, mogoče kaj splošno znanega v zvezi z njegovim zasebnim življenjem, kar se ne bi smelo tikati javnosti. Upam, da bo moderacija zadovoljna z mojim poskusom.

Sicer pa, zakaj pa ni tudi uredniška vloga zanj? Do neke mere kljub temu ohranja stik s kamerami. Bi bilo pa škoda, da bi njegove večdesetletne izkušnje ostale samo pred kamero, dobro bi jih bilo posredovati naprej.
Predrabluc
# 04.07.2017 ob 12:57
Gre za glasbeni festival, kajne? Torej naj o njem razpredajo glasbeni strokovnjaki in ne sodelavci stilistov.
dharma
# 04.07.2017 ob 11:59
Ker je Mario občutljiv in cvikajo, da se bo sprožil val negativnih kritik, ki bi bile lahko tudi neokusne. Priznam, mene so takoj zasrbeli prsti...:) Sicer pa moram pohvalit reklamo. Ta prihod z jadrnico ste se dobro spomnili.
Branko57
# 04.07.2017 ob 13:17
Čudovita slika Maria na jahti. Bravo.
Janko1973
# 14.07.2017 ob 21:06
Ne odhajaj Mario, fantje te bodo pogrešali...
kotzi
# 06.07.2017 ob 19:07
on je za voditelja...zelo dobro vodi...sproscenno..skoda
samyyy44
# 04.07.2017 ob 15:25
Zelo rad bi vsak teden gledal Maria kot voditelja, resnično obožujem njegovo eleganco in profesionalnost pri vodenju. Ampak po drugi strani pa razmišljam, da odkar je odgovorni urednik, so se vse zabavne oddaje prenovile in celoten kocpet razvedrilnih oddaj se je bistveno izboljšal.
Škoda da sem zamudil klepetalnico. Zelo rad bi izvedel, kdaj bo mogoče ponovno gledati Vse je mogoče.
ffffff
# 03.07.2017 ob 16:45
Maria je škoda za urednika :). Odličen voditelj, on je za pred ekrane, za vodje je še kakšen drug dober. Samo ne vem zakaj bi bila ta tema občutljiva? MMS pa res niso občutljiva tema.
#MMCklepet

Uporaba
Za sodelovanje v klepetalnici ni potrebna prijava. V največjem oknu lahko spremljate potek klepeta. Svoje vprašanje lahko oddate z vpisom v manjše okno, vpisati morate tudi vzdevek, ki bo prikazan ob vašem vprašanju. Vprašanje pošljete s klikom na gumb Objavi!.

Odgovarjanje na vprašanja
Spletne klepete moderirajo novinarji Uredništva za nove medije. Gostje klepetalnice ne izbirajo vprašanj, odgovarjajo na vsa vprašanja, ki jim jih posredujejo v odgovarjanje moderatorji. Vprašanja, ki niso primerna ali se ne nanašajo na tematiko klepeta, ne bodo posredovana gostu v odgovarjanje.
Zaradi omejitve časa spletnega klepeta gostje pogosto ne morejo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih posredujejo uporabniki.
Uporabniki lahko pošiljajo vprašanja za goste klepetalnice že pred začetkom klepeta, ko moderator klepet aktivira.

Kazalo