Oskarjeva nominiranka Reynoldsova je mati igralke Carrie Fisher, ki je v Vojni zvezd upodobila princeso Leio, za prodajo dragocene Panasonicove 35-milimetrske kamere pa se je po poročanju Guardiana odločila po tem, ko so se ji sfižili načrti za odprtje filmskega muzeja.

Kubrickova kamera za le 70 tisočakov
Na dražbi, ki je potekala v Beverly Hillsu v Kaliforniji, so popolnoma delujočo kamero, katere vrednost so ocenili na 200 dolarskih tisočakov, anonimnemu kupcu prodali za več kot trikrat višjo ceno. S tem je podrta rekordna dražbena cena tako za predmete, povezane s serijo Vojna zvezd, kot starinske hollywoodske kamere. Skupaj s kamero je kupec dobil še nekaj dodatkov in fotografijo režiserja Georgea Lucasa ob dotični kameri pri snemanju prvega dela filmske serije.

Prejšnjo rekordno ceno za predmet iz Vojne zvezd je leta 2008 s 400 tisoč dolarji dosegel model vesoljskega plovila TIE fighter, ki so ga uporabljali pri prvem filmu. Čelado negativca Dartha Vaderja iz filma Imperij vrača udarec iz leta 1980 pa so pred osmimi leti prodali za relativno skromnih 70 tisoč dolarjev. Visoka cena, ki jo je dosegla kamera iz Vojne zvezd, je še eden izmed dokazov, da serija po več kot treh desetletij ostaja zelo priljubljena. Za primerjavo – na isti dražbi so Panavisionovo kamero, ki so jo uporabljali pri snemanju Kubrickovega filma 2001: Vesoljska odiseja, prodali za 70 tisoč dolarjev.