Darren Aronofsky  je za Črnega laboda prejel celo vrsto tistih bolj in tistih manj oprijemljivih priznanj. Foto: Reuters
Darren Aronofsky je za Črnega laboda prejel celo vrsto tistih bolj in tistih manj oprijemljivih priznanj. Foto: Reuters

Filmu, ki nastaja pod okriljem hollywoodskega studia Paramount, bo naslov The General, Washingtonovo življenje pa naj bi prikazali s podobnim pristopom, kot je posnet film Neoproščeno, poroča Variety. O scenariju se producenti pogovarjajo z Adamom Cooperjem in Billom Collageem, ki trenutno premišljujeta o tem, kako na platno prenesti knjižno serijo za otroke Where's Waldo.
Filmska pripoved o Noetovi barki
Sicer pa ima med svojimi načrti režiser Darren Aronofsky že zapisan naslov Noah, svetopisemsko zgodbo o človeku, ki ga je Bog izbral, da reši vse živalske vrste pred veliko poplavo. Za uresničitev filma naj bi imel na razpolago 150 milijonov ameriških dolarjev, živalske vrste pa bo verjetno na barko vabil Russell Crowe. V filmu, ki je napovedan za leto 2014, naj bi zaigrala tudi Saoirse Ronan in Jennifer Connelly. Pravzaprav bo Noah prvi projekt Aronofskega po za oskarja nominiranem Črnem labodu, ki je kipec prinesel Natalie Portman.