slice
Usoda Trayvona Martina se seli na film
Dva projekta bo pomagal uresničiti Jay-Z, 25. marec 2017 ob 16:41 Raperski mogul Jay-Z bo v sodelovanju s podjetjem Weinstein Company pomagal razviti dokumentarec in igrani film, ki bosta tematizirala življenje in smrt Trayvona Martina, neoboroženega temnopoltega ...
Amy Schumer le ne bo filmska barbika
75
25. marec 2017 ob 12:15 Lani je vest, da bo komičarka Amy Schumer v prvem igranem filmu o Barbie, dvignila nemalo prahu in, bizarno, celo ogorčenja.
Filmska recenzija: Mirni zaliv
24. marec 2017 ob 21:08 Kdor se je na projekcijo filma Mirni zaliv Bruna Dumonta odpravil s še živim spominom na njegovi prvi dve celovečerni deli, ki sta Dumonta tako silovito izstrelili med največja imena sodobnega ...
Hollywoodski mogul o tem, kaj zares ubija filmsko industrijo
15
24. marec 2017 ob 15:39 Zbirna spletna stran Rotten Tomatoes je za ogromno število (potencialnih) kinoobiskovalcev prvi naslov, ko se odločajo, kateri film je vreden njihovega trdo prisluženega denarja.
Petki na TVS v znamenju klasične filmske melodrame
3
24. marec 2017 ob 11:18 O melodramah pogosto zviška govorimo kot o stvaritvah manjše umetniške vrednosti.
Disney načrtuje še 15 let Vojne zvezd Prizori, ki jih je pokojna Carrie Fisher posnela za naslednji film v franšizi Vojna zvezd, bodo ostali "nespremenjeni".
11
Biser andaluzijske arhitekture je tudi "filmski zaklad" Evropska filmska akademija je Plazi de España (Španskemu trgu) v Sevilli podelila naziv zaklada evropske filmske kulture.
2
Isabelle Huppert: tudi brez oskarja v evropski igralski eliti Na Slovaškem v teh dneh poteka 4. teden francoskega filma, ki so ga zgovorno naslovili Crème de la crème.
2
"Dom ljubi dom" je za nekatere otroke ustanova V Kinu Šiška nocoj premierno predvajajo dokumentarec Dom ljubi dom scenaristke in režiserke Maje Prettner.
3
V Ameriki "ni dovolj varno" za novi projekt Shie LaBoeufa Shia LaBeouf in njegova sodelavca so svoj skupni umetniški projekt, performans He Will Not Divide Us ( Ne bo nas razdelil ), iz Združenih držav preselili v Liverpool, češ da "Amerika ni dovolj ...
11
Nagrada Amnesty International za dokumentarec Nisem tvoj zamorec Za najboljši film na temo človekovih pravic so na sklepni slovesnosti Festivala dokumentarnega filma (FDF) razglasili francosko-ameriški dokumentarni film Nisem tvoj zamorec , v katerem Raoul Peck ...
4
Zmaj v Postojnski jami: Otroci naj se zanesejo na svoje srce in glavo Po ljudski pripovedki o požrešnem zmaju, ki se je zatekel v Postojnsko jamo, je nastal muzikal RTV Slovenija Zmaj v Postojnski jami.
1
"Konec je za Terminatorja in za Arnolda" Le dva meseca po tem, ko smo pisali, da se James Cameron vrača k franšizi Terminator , iz Hollywooda prihaja vest, da najbrž ne bomo več slišali slavnega: "Vrnil se bom."
15
Z živalmi bo kramljal Robert Downey Jr., novi dr. Dolittle Po Rexu Harrisonu in Eddieju Murphyju bo v kožo zdravnika Dr. Dolittla, ki se lahko pogovarja z živalmi, stopil Robert Downey Jr.
4
Bo komedija Pr'Hostar postala najbolj gledan slovenski film? Slovenska satirična komedija Pr'Hostar v režiji Luke Marčetića še naprej podira rekorde, saj si jo je od konca oktobra do danes ogledalo že več kot 200 tisoč gledalcev.
26

Gledamo
link
Filmska recenzija: Nepričakovano očka
1
18. marec 2017 ob 14:20 Filmi, v katerih junaki nepričakovano dobijo otroka, za katerega morajo nato skrbeti, so bili v preteklih desetletjih precej priljubljeni.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo