slice
Shyamalan končno obljubi nadaljevanje Nezlomljivega
To je bila menda najpogostejša prošnja oboževalcev, 29. april 2017 ob 18:22 M. Night Shyamalan, v antologijo filma vpisan kot avtor Šestega čuta, je za svoj naslednji projekt izbral točno to, na kar so njegovi oboževalci čakali.
2
Zagrebčani imajo po 12 letih naposled spet Kinoteko
5
29. april 2017 ob 13:29 V Zagrebu po 12 letih premora spet deluje Kinoteka. S programom želijo oživiti sloves, ki ga je imela nekoč, posebno pozornost pa bodo namenili prikazovanju filmskih klasik.
Heker ukradel novo sezono Netflixove uspešnice
5
29. april 2017 ob 12:04 Velikan med ponudniki vsebin na zahtevo se je znašel v kibernetični nočni mori: anonimni hekerji so razglasili, da so se dokopali do pete, še neizdane sezone nadaljevanke Orange Is The New Black.
Po 20 letih bodo skušali oživiti tudi serijo Roseanne
11
29. april 2017 ob 10:36 Po 20 letih se bodo morda na male zaslone vrnili še eni stari znanci iz 90. let - potekajo namreč intenzivni pogovori o oživitvi serije Roseanne.
Filmska recenzija: Pasji smisel življenja
2
28. april 2017 ob 19:09 Eden izmed bolj priljubljenih izrekov pri pasjih lastnikih je, da se nam "vsak pes zgodi z razlogom".
Žensko slavje na filmskem festivalu Tribeca Veliki zmagovalec 16. festivala neodvisnega avtorskega filma Tribeca v New Yorku je postala drama Keep the Change režiserke Rachel Israel.
Dokumentarec Maje Prettner na festivalu v Los Angelesu, nato še v Washington Z dokumentarnim celovečercem Dom ljubi dom se je režiserka Maja Prettner uvrstila na festival filmov iz jugovzhodne Evrope ( South East European Film Festival oziroma SEEfest ), ki pravkar poteka v ...
1
Peti film o Indiani Jonesu bo na filmska platna prišel leta 2020 Peti film o arheologu in pustolovcu Indiani Jonesu, v katerem bo v glavni vlogi ponovno nastopil Harrison Ford, bo v kinematografe predvidoma prišel leta 2020. Film bo režiral Steven Spielberg.
16
Umrl je Jonathan Demme, režiser uspešnic Ko jagenjčki obmolknejo in Filadelfija V 74. letu starosti je umrl režiser Jonathan Demme, ki se je med drugim podpisal pod filma Filadelfija in Ko jagenjčki obmolknejo , ki mu je leta 1992 prinesel oskarja za najboljšo režijo.
7
Primer Polanski: Samantha Geimer na tožilstvo naslovila ostro pismo Poljski režiser Roman Polanski, ki danes živi v Franciji, je že pred časom na sodnika v Los Angelesu naslovil pisno prošnjo, naj odpečati tajni magnetogram pričanja tožilca, saj verjame, da bo ta ...
5
Norveška TV-poslastica za vzdržljive: 168-urni prenos selitve severnih jelenov Norveška televizija NRK z brezpilotnimi letalniki, motornimi sanmi in kamerami, nameščenimi na rogove severnih jelenov, popisuje 200 kilometrov dolgo pot tisoč severnih jelenov na nove pašnike.
26
Kdo bo delal družbo Almodovarju v žiriji festivala v Cannesu? Že pred časom so iz Cannesa sporočili, da bo žiriji na letošnjem filmskem festivalu, ki ga organizirajo v tem mondenem francoskem letoviškem kraju, predsedoval španski režiser Pedro Almodovar, zdaj ...
Filmska recenzija: Ko ljubezni ni več Kako lahko bi bilo eksploatirati čustva in sentimentalnost v filmu, ki izriše ločitev nekoč složnega, zdaj pa zastrupljenega zakonskega para.
3
Filmska recenzija: Mali šef Tim Templeton je živahni sedemletni fantič z bujno domišljijo in staršema, ki si kljub obilici službenih obveznosti vedno vzameta čas za skupne pustolovščine in nikoli, ampak res prav nikoli, ne ...
1
Hillary Clinton - gostja presenečenja na premieri okoljevarstvenega filma Hillary Clinton, ki se po novembrskem porazu na ameriških predsedniških volitvah ogiba javnih nastopov, je bila pretekli konec tedna gostja presenečenja na newyorškem festivalu Tribeca.
8

Gledamo
link
Filmska recenzija: Pasji smisel življenja
2
28. april 2017 ob 19:09 Eden izmed bolj priljubljenih izrekov pri pasjih lastnikih je, da se nam "vsak pes zgodi z razlogom".
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo