Foto:
Foto:
Z razstave Laibach - fokus!

V Washingtonu je laibachovce sprejel slovenski veleposlanik v ZDA Samuel Žbogar, ki je bil tudi med približno 400-članskim občinstvom na prvem koncertu. Po napovedih bo turneja, na kateri zasedba predstavlja tudi album WAT in pred kratkim izdano antološko zgoščenko Anthems, trajala do 24. novembra, sklepni koncert pa bo v Los Angelesu.


Vabimo vas, da svoje mnenje o zasedbi izrazite tudi na našem forumu.


Po Washingtonu so že imeli koncert tudi v Philadelphii, v soboto so turnejo nadaljevali v New Yorku, med drugim pa bodo nastopili še v Bostonu, Chicagu, Seattlu in San Franciscu. Popolne datume in kraje turneje si lahko ogledate tukaj.

Ne poznajo počitka
Ko se bodo vrnili z druge strani Atlantika pa tudi ne bodo počivali, saj zasedbo 28. novembra čaka koncert v Varšavi na Poljskem, sledili pa bodo še nastopi v Berlinu (30. 11.), Pragi (1. 12.), na Dunaju (3. 12.), v Bratislavi (4. 12.) ...

Priporočamo tudi ogled dnevnika, ki ga je za TV Slovenija pripravljal Dejan Sluga, kustus in direktor galerije Photon ter avtor pregledne fotografske razstave o več kot 20-letnem delovanju skupine Laibach.

Vabimo k ogledu:
Platforma: Laibach