Al and the Black Cats Foto:
Al and the Black Cats Foto:


Galerija Tir, Razstava Tanje Nateše Moškrič Moj svet
Odprtje: 20.00

Tanja Nataša Moškrič je mlada slikarka, tik pred diplomo na ljubljanski ALU-ju. V Galeriji Tir se bo predstavila s ciklom slik Moj svet, skozi katerega izpoveduje svoj pogled na življenje in svet okrog sebe.
http://tir.mostovna.com
Velika hala, koncerti, Bubble Fish (IT), Kannybal Smith (SLO) in Al and the Black Cats (ZDA)
Koncerti se začnejo točno ob 21.30!
Z nastopom v veliki hali bodo začeli Bubble Fish, sledili bodo Kannybal Smith, odprtje sezone pa bodo sklenili Al and the Black Cats. V mali hali vas bo zabaval DJ Tadej.
Al and the Black Cats
Eksploziven rockabilly; od Misfits do Johnyja Casha!
Odličen, talentiran rockabilly bend, ki je veliko več kot samo to. Prihajajo iz Mitchigana, ZDA, da bi naredili vtis na Evropejce, so se za pol leta preselili na Nizozemsko. V Veliki Britaniji in na drugih koncih Evrope so imeli odlične odzive. Prvič v sklopu večmesečne evropske turneje prihajajo tudi v Slovenijo, sledila pa bo tudi naporna ex-YU turneja.
Ne spreglejte nove atrakcije, ki je uspela še nadgraditi legendarne Stray Cats!
Info: http://www.alandtheblackcats.com
Myspace: http://www.myspace.com/alandtheblackcatsusa
Video: http://www.youtube.com/watch?v=xsTnBTWLAFc
Kennybal Smith
Ekipa Kennybal Smith združuje štiri fante z goriškega konca. Delujejo od leta 2001, z nekaj sprememb v zasedbi, strumno in pogumno prisegajo na pozitiven in jezen punk rock s primesmi hardcora. Skozi leta so si delili oder, tako v Sloveniji kot tudi v Italiji, Avstriji in Franciji s skupinami, kot so Burning Heads (Fra), Mad Caddies, Break the silence (Usa), Beerbong (I), Amanda Woodward (Fra), Elvis Jackson ...
Info: http://www.kennybalsmith.com/
Myspace: http://www.myspace.com/kennybalsmith
Bubble Fish
Skupina Bubble Fish je nastala poleti leta 2003. Sprva so začeli s punk-rock stilom, ki se je nato prevesil v ska. Za sabo imajo okoli 50 koncertov, miniturnejo po Španiji, sodelovali pa so tudi na natečajih in festivalih. V svojem repertoarju imajo pretežno lastne komade. Na njihovo glasbeno ustvarjanje so vplivale skupine: Mad Caddies, Reel Big Fish, Shandon...
Info: http://www.bubble-fish.net/
Myspace: http://www.myspace.com/bubblefishtolmezzo
Domača stran Mostovne: http://www.mostovna.com
Novico je napisal uporabnik Travelatix