Vasko Atanasovski Trio Foto:
Vasko Atanasovski Trio Foto:
Atanasovski Vasko


Vabljeni na koncert mojstrskega prepletanja ponarodelih motivov in avtorske glasbe Vaska Atanasovskega oziroma sexy harmonij med ritmi, inštrumenti in vokalno-instrumentalno dinamiko:
VASKO ATANASOVSKI TRIO
Koncert radoživih ritmov zasedbe odličnih glasbenikov zmeša nabrite poskočnice z zamaknjenimi žalostinkami na strasten in poskočen način.
Priznani in raznorodni skladatelj VASKO ATANASOVSKI je eden najboljših in ustvarjalnih glasbenikov v Sloveniji. Zasedbo sestavljata še akademsko izobraženi kitarist DEJAN LAPANJA in virtuoz na bobnih/tolkalih MARJAN STANIĆ.
Trio se vešče giblje med različnimi glasbenimi stili, kot so klezmer, gypsy swing in chochek polka. Repertoar zajema skladbe Vaska iz njegovih različnih albumov in nove skladbe ter pesmi, ki so nastale v zadnjem času, poje pa jih vrhunski multiinstrumentalni solist oziroma izjemni saxofonist sam.
Vaskovega šlagersko pevskega seksapila in ekstatičnega muziciranja se je nalezlo tudi številno zvesto občinstvo vseh starosti, zato vas pozivamo, da čimprej rezervirate svoje mesto za uživanje.
VABLJENI IN DOBRODOŠLI !
VSTOPNINA=13,00 €
Dobrodošlica bo vrhunska domača rakija!
Novico je napisal uporabnik ETNO KLUB ZZ.