Magnifico Foto:
Magnifico Foto:


V prijetno intimnem ambientu ob soju zlatozobovskih lestencev vam bo Magnifico Balcountry Quartet predstavil akustični koncert oziroma edinstven podvig:
branje poezije glasbenega genija Roberta Pešuta z nadgradnjo svojevrstnih predelav starih in novih uspešnic tega oboževanega, iskrenega in samosvojega revolucionarja.
Pri glasbenem slogu Magnifico Balcountry Quartet gre za prepletanje jazza in countryja, začinjenega seveda z balkanskimi ritmi.
Nihče se ni nikoli prav obregnil ob njegov balkanizem, čeprav ga je sejal že od vsega začetka. Posebej v tistih "vročih" časih, ko smo še kako hiteli stran od "jugoviškega" kotla. No, popularni Manjo je prav gotovo največji slovenski glasbenik v zadnjih nekaj letih, saj zna s svojo edinstveno glasbo in interpretacijo zadeti publiko, čeprav skoraj nikoli ne ponudi ničesar novega. Kvečjemu se zdi, da je njegovo delo dokaj preprosto, a še vedno na dovolj visokem nivoju, da ga ne vržemo v koš za smeti. Nenazadnje ni zastonj prodal največ zgoščenih plošč doslej med slovenskimi izvajalci, ob njegovem albumu pa se je zdel napol potopljen osrednji slovenski časnik prej njegova priloga kot pa obratno.
cena vstopnic v predprodaji: 27,00 EUR
cena karte na dan koncerta: 32,00 EUR
VSTOPNICE se dobijo v Etno Klubu ZLATI ZOB
in preko prodajnih mest EVENTIM.
ZLATI ZOB Vas prosi, da ob nakupu pošljete rezervacijo (rezervacije@zlatizob.si) z imenom in številom oseb, da Vam in Vaši družbi lahko pripravimo ustrezno mizo s stoli.
Novico je napisal uporabnik ETNO KLUB ZZ.