Rock Shock Foto:
Rock Shock Foto:
Profeel
Paraziti p.13
Mit


Sodelovanje obeh skupin se je izkazalo kot dobra ideja. Skupini sta mladi, polni energije in predstavljata aktualna prvenca. MIT s prvencem STIK in Rock Shock z istoimenskim albumom. Slovenija je tako rekoč že za njima. Čaka jih še tradicionalni Božični koncert v Postojni, ki je domači teren Rock Shock in Tržič, domači teren skupine MIT. Miha, kitarist skupine MIT je prepričan, da tako sodelovanje omogoča boljšo prepoznavnost in medsebojno pomoč skupinam, ki se šele uveljavljajo. Uroš je dodal, da je z Rock Shock-i neverjetno dobro sodelovati in da so razvili pravo prijateljstvo. Zaupal nam je, da se odpravljajo v studio, snemat material za drugi album.
Skupino Profeel sestavljajo Andraž Resman vokal, Jure Korošec in David Arnež kitara, Anže Repe bas ter Janez Kokelj bobni. Je projekt, ki združuje voljo in zagnanost skupaj z vajo in talentom v sliko novodobnega heavy metala in jo postavlja na slovenska tla. Predhodnik Profeel-a je bil band First Strike. Konec leta 2009 pa je prišlo do odločilnih sprememb, z glavnim ciljem Sloveniji predstaviti tematiko vsakdana in tabujev z avtorskimi komadi v žanru groovy ritmov in razgibanih melodij. Člani skupine vztrajno pripravljajo material za svoj prvenec. Združuje jih ljubezen do glasbe in skupna želja po ustvarjanju novega ob čemer se vsi veselijo prihajajočih koncertov in napovedujejo pestro prihodnost v svojem "heavy" duhu. Skupino sestavljajo
Paraziti p.13 pa je ska, punk, rock band iz Križev, ki šteje štiri člane. Še en odličen band iz Gorenjske, ki obstaja že od leta 2003. Izdali so že album v samozaložbi.
Novico je napisal uporabnik vodopivecv.