Foto: Telemach
Foto: Telemach

Gibanje v naravi

Da nam ob prehodu v hladnejše mesece ne bi primanjkovalo energije, je gibanje v naravi izjemno pomembno. Temperature nam še vedno omogočajo telesno aktivnost na prostem, ni nam še treba bežati v telovadnice. Za urice, ki jih boste preživeli med hojo, tekom ali kakšno drugo vadbo v naravi, vam ne bo hvaležno le telo, ampak tudi vaš um.

Raziskujmo skrite kotičke

Izkoristite lepe jesenske dni za raziskovanje novih kotičkov. Slovenija premore toliko prečudovitih krajev, toliko raznolikosti, da idej nikoli ne zmanjka. Uživajte v neokrnjeni naravi, v prečudovitih, dih jemajočih razgledih, v zanimivih mestih, odetih v jesenske barve, in seveda vse vestno beležite s svojimi mobilnimi napravami.

Telemach 5G telefon

Za to vam bo kot naročen prišel telefon Telemachove blagovne znamke – Telemach 5G telefon. Pri oblikovanju telefona so imeli v podjetju vseskozi v mislih uporabnika, predvsem to, kako mu ponuditi zares kakovosten telefon po dostopni ceni, s katerim bo vsakdo lahko užival v omrežju 5G. Telefon odlikujeta odlična zmogljivost in vrhunski dizajn, ima dvojno zadnjo kamero 50MP + 2MP AI in sprednjo 5 MP, z obema pa podpira snemanje videa Full HD. Kar 6,52-palčni HD+ zaslon ponuja odlično vidljivost in jasno sliko. Z baterijo 5000 mAh s pametno tehnologijo za varčevanje z energijo bo aparat brez dodatnega polnjenja lahko deloval ves dan. Poleg telefona so v paket vključeni tudi polnilec, kabel, ovitek in zaščita za steklo.

Foto: Telemach
Foto: Telemach

Pri Telemachu telefon ta čas ponujajo v akciji staro za novo. Uporabniki lahko namreč prinesejo svoj obstoječi oziroma star delujoči pametni telefon in ga zamenjajo za Telemachov 5G telefon – za 1 evro. Polna cena telefona je sicer 179 evrov.