Spletna Lekarna Ljubljana omogoča sodoben spletni nakup izdelkov za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, ki je podprt z najnaprednejšo tehnologijo, s pomočjo katere je zagotovljeno strokovno svetovanje in varen nakup. Foto:
Spletna Lekarna Ljubljana omogoča sodoben spletni nakup izdelkov za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, ki je podprt z najnaprednejšo tehnologijo, s pomočjo katere je zagotovljeno strokovno svetovanje in varen nakup. Foto:
Posebna ugodnost v Spletni Lekarni Ljubljana: 20 % popusta na izdelke Vichy in brezplačna navadna dostava ob nakupu vsaj enega izdelka Vichy.
Posebna ugodnost v Spletni Lekarni Ljubljana: 20 % popusta na izdelke Vichy in brezplačna navadna dostava ob nakupu vsaj enega izdelka Vichy.

je dobila novo podobo, obogatena je z novimi vsebinami in dodatnimi funkcionalnostmi. Omogoča sodoben spletni nakup izdelkov za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, ki je podprt z najnaprednejšo tehnologijo, s pomočjo katere je zagotovljeno strokovno svetovanje in varen nakup. V Spletni Lekarni Ljubljana želimo z empatijo in prijaznostjo prepoznavati potrebe strank in jim zagotavljati celovito oskrbo, zato smo v središče postavili človeka in njegove potrebe kot v vseh fizičnih enotah Lekarne Ljubljana. Spletni nakupovalci se lahko za pomoč obrnete na farmacevta ali pa si preko intuitivnega načina iskanja poiščete izdelek za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Široka ponudba izdelkov

V Spletni Lekarni Ljubljana najdete izdelke za samozdravljenje, prehranska dopolnila, negovalno kozmetiko, medicinske pripomočke, homeopatske izdelke, veterinarske izdelke, izdelke za nosečnice, mamo in otroka ter izdelke za prijetnejše bivanje. Izbirate lahko tudi med zanimivim naborom daril, ki jih najdete v kategoriji Izbrano za vas.

Prihranek pri vsakem nakupu

Poleg tega, da je nakupovanje v Spletni Lekarni Ljubljana udobno, hitro in enostavno, uporabniki prihranite tudi pri samem nakupu. Redne cene izbranih izdelkov so v Spletni Lekarni Ljubljana znižane za 5 %. Spletni nakupovalci boste deležni tudi posebnih spletnih akcij, zato nas spremljajte in si zagotovite izdelke po nižjih cenah. Popusti in ugodnosti ne veljajo za nakup zdravil in ostalih izdelkov v spletni lekarni, za katere področna zakonodaja ne dovoljuje prodajo s popusti ali drugimi ugodnostmi.

Še naprej vam bomo omogočili tudi brezplačno navadno dostavo ob nakupu nad 50 € in vsak prvi torek v mesecu.

Strokovnost in oseben pristop

V Lekarni Ljubljana že vrsto let gojimo tradicijo strokovnosti ter osebnega pristopa do naših strank, kar se odraža tudi v novi Spletni Lekarni Ljubljana. Poleg izčrpne predstavitve izdelkov boste našli tudi strokovne prispevke, aktualne nasvete in bazo odgovorov naših strokovnih sodelavcev na že zastavljena vprašanja uporabnikov s podobnimi težavami. Če imate med spletnim nakupom dodatno vprašanje glede izdelka, pa se lahko posvetujete s farmacevtom prek spletnega obrazca Vprašajte farmacevta.

Ne pozabite na Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana tudi na spletu

V Spletni Lekarni Ljubljana lahko nakupujete s Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana, zbirate jabolka zvestobe in jih unovčujete ter tako prihranite pri nakupu.

Varnost nakupovanja v Spletni Lekarni Ljubljana

Nakupovanje v Spletni Lekarni Ljubljana je popolnoma varno in v skladu s slovensko zakonodajo, kar dokazujemo z logotipom »Kliknite, da preverite, ali to spletišče deluje zakonito«, ki smo ga pridobili s strani ministrstva za zdravje.

Prav tako je varnost nakupa zagotovljena ne glede na izbiro plačila, naročeni izdelki pa so diskretno pakirani in hitro dostavljeni.

Posebna ugodnost v Spletni Lekarni Ljubljana: 20 % popusta na izdelke Vichy in brezplačna navadna dostava ob nakupu vsaj enega izdelka Vichy

Od 11. 6. do 24. 6. 2018 vam nudimo 20 % popusta na vse izdelke Vichy in brezplačno navadno dostavo ob nakupu vsaj enega izdelka Vichy. Akcija ne velja za izdelke, ki so že v akciji ali v Katalogu ugodnosti ZDRAVO.

Naročite se na e-novice in ostanite obveščeni

Prenovljeno spletno lekarno si lahko ogledate tukaj. Vabimo vas, da se naročite na e-novice Spletne Lekarne Ljubljana in se seznanite z novostmi na spletnem mestu.

Vljudno vabljeni!