Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Od tega, kakšna je, ni odvisen le prvi vtis, temveč tudi kakovost počitka in sprostitve, ki si ju v dnevni sobi tako radi privoščimo. Na tržišču je res pravo kraljestvo različnih sedežnih garnitur, a niso vse odličen izdelek preverjenih proizvajalcev. Najkakovostnejše in trpežne sedežne garniture si oglejte in poiščite tukaj – zagotovo ne boste razočarani!

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Barva, material, velikost – to je zdaj vprašanje!

Da je nakup sedežne garniture res uspešen, je odvisno predvsem od treh dejavnikov. Pravilna izbira barva, ustreznega materiala in dimenzije so pri tem ključnega pomena! Strokovnjaki iz Salona pohištva Furnitura, ki slovi po kakovostnih sedežnih garniturah za vse okuse, priporočajo, da izberete trpežen, a udoben material. Odlična izbira so sodobne tkanine, ki jih odlikuje izjemna trpežnost, hkrati pa so preproste za vzdrževanje in čiščenje. Poleg tega so tudi zelo prijetne na otip.

Izbira ustrezne barve in velikost sedežne garniture pa pred nakupom potrebujeta dodaten razmislek.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Kakšno barvo sedežne garniture izbrati in zakaj?

Barva sedežne garniture o svojem lastniku pove mnogo več, kot je videti na prvi pogled, zato je pred nakupom smiselno nekaj pozornosti nameniti njeni ustrezni izbiri. Ni boljše ali slabše barve, se pa z nakupom sedežne garniture lahko pojavijo določena pričakovanja, ki jih posamezna barva lahko izpolni, druga pa ne.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Klasikom, ki prisegajo na brezčasnost, in tistim, ki iščejo univerzalno ravnovesje, se priporoča izbira sedežne garniture nevpadljivih oziroma nevtralnih barv, bolj drznim pa izbira bolj živahne barve oziroma vzorca. Včasih se manjši kavč pojavi celo v otroški ali mladinski sobi – tam seveda ni dileme: naj prevlada igriva barvitost! V ponudbi spletnega Salona pohištva Furnitura najdete oboje: bolj umirjene sedežne garniture v sivih, nežno rožnatih, bež in drugih nevpadljivih odtenkih ter barvnih kombinacijah ter takšne, ki so bolj opazne, na primer v rdečem, rumenem, turkiznem oziroma drugem izrazitejšem odtenku.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Kaj pa velikost sedežne garniture?

Obstaja nenapisano pravilo, ki pravi, da naj se dimenzija sedežne garniture kar najbolj prilega velikosti dnevnega prostora. To pomeni, da ne sme biti ne premajhna ne prevelika. Prevelika v manjšem prostoru lahko ustvari občutek nasičenosti, prenatrpanosti, hkrati pa lahko zasede prostor na drugo nepogrešljivo pohištvo oziroma aktivnosti. Manjša sedežna garnitura pa zna v velikem prostoru dati občutek, kot da nekaj manjka, kot da dnevni prostor še ni do konca opremljen in urejen.

Vsekakor je pred nakupom sedežne garniture dobro, če na kar nujno, natančno izmeriti prostor, kjer bo stala, ter razmisliti o tem, ali boljšo izbiro predstavlja model v eni liniji ali njene kotne različice.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Kje hitro in ugodno kupiti kakovostno moderno sedežno garnituro?

Najhitreje je v teh sodobnih časih tudi sedežne garniture in drugo pohištvo za dom, pisarno in vrt kupiti kar preko spleta! Spletni nakup pri preverjenih spletnih trgovcih, kot je Salon pohištva Furnitura, je običajno poln različnih ugodnostih, ki nakup sedežne garniture še oplemenitijo. Prvi spletni trgovec pohištva v Sloveniji je ravno podjetje Furnitura, ki ves čas omogoča res privlačen nakup pohištvene opreme. Prav vse njihove izdelke je mogoče kupiti na obroke, poleg tega pa ponujajo možnost 3D-izrisov prostora, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, v primeru, da ugotovite, da vam ne ustrezajo, pogosto pa je ob hitri dobavi na voljo tudi brezplačna dostava in neverjetne akcijske ponudbe.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura

Poleg tega imajo pred ostalimi spletnimi trgovci pohištva ekskluzivno prednost, saj si je nekatere njihove izdelke, materiale in kataloge mogoče ogledati v živo v njihovem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J). Obiščite jih v živo, pišite jim na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si ali jih pokličite na telefonsko številko: 070 458 517 – z veseljem vam bodo prijazno svetovali ter za vas poiskali najboljšo rešitev za dnevno sobo, kuhinjo, spalnico oziroma drug prostor doma.

Foto: Furnitura
Foto: Furnitura