Foto:
Foto:

Registracija spletnih domen

Sodobni uporabniki iščejo na spletu. In pojavnost podjetja v spletnih iskalnikih se začne s spletno domeno. Zagotovite si najboljšo pojavnost s storitvami Telekom Slovenije, ki omogočajo registracijo in podaljšanje spletne domene. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, konkurenčna cena in možnost naprednega upravljanja z domenskimi zapisi.

Spletna stran

Sodobno zrcalo podjetja je postala spletna stran. Zato je pomembno, da poskrbite za njeno kakovost s pregledno in uporabno vsebino, ki je hkrati vizualno privlačna. Poleg pestre izbire, od statične predstavitve do dinamičnega prilagajanja vsebin, smo pri oblikovanju naših storitev upoštevali tudi potrebo po individualnosti in enostavnosti. Paketi so tako prilagojeni glede na velikost vašega podjetja in vrsto posla, prehajanje med paketi pa je enostavno z nadgradnjami, usklajenimi z vašimi rastočimi potrebami. Vsaka izdelana spletna stran je povsem edinstvena, postavljena na stabilno delujoči infrastrukturi, z možnostjo samostojnega urejanja in upravljanja prek enostavnega spletnega vmesnika.

Spletna trgovina

Sodobni nakupi so s spletno trgovino postali povsem enostavni. Ujemite trend tega učinkovitega prodajnega orodja, ki vašemu podjetju omogoča poslovanje brez dodatnih zaposlenih, prostorov in zalog. Za vas smo pripravili različne pakete, prilagojene vašim poslovnim zahtevam, ki jih lahko postopoma nadgradite glede na preizkušen potencial. Izbirate lahko med osnovnim paketom za manjše trgovine, standardnim paketom z neomejenim številom artiklov in naprednim paketom, ki vključuje tudi spletno plačevanje, integracijo z ERP-sistemi ter avtomatizacijo ponakupnega odnosa s kupci.

Posodobite svoj posel s Telekom Slovenije zdaj z 20 % popustom na storitvi Spletna stran in Spletna trgovina ter brezplačno registracijo ene spletne domene!

Več o znižanih mesečnih naročninah in ponudbi za naročnike Poslovnih paketov najdete na http://www.telekom.si/podjetniki/paketi/vsi-paketi/novi-poslovni-paketi.