Foto:
Foto:

Tondach strešnik Bobrovec prepriča z enostavno in nadomestljivo lepoto. Njegova tradicionalna zaobljena oblika spominja na strešnik, ki smo ga kot otroci najpogosteje narisali na streho svojih hišk.

Mnoge zgodovinske zgradbe v Sloveniji so tudi po sanaciji in obnovi prekrite prav s šarmantnim Tondach Bobrovcem. Njegova klasična lepota ni rezervirana samo za tradicionalno arhitekturo. Zaradi širokega nabora oblik in barv v mat in sijajni izvedbi, je idealna rešitev za moderno arhitekturo. Geometrijsko ravne in dizajnersko čiste linije ravno rezanega Bobrovca postavljajo Bobrovec v najožji izbor ne samo moderne, ampak tudi avantgardne arhitekture.

Obstojna barva in kvaliteta

Različne površinske obdelave zgornje površine strešnika, zagotavljajo obstojnost barv in trajno kvaliteto strehe, ki zadovolji tudi najzahtevnejše graditelje in naročnike. Za strešnik Bobrovec ne velja rek, da je lepota minljiva. Nasprotno, njegova lepota traja, kar se potrjuje vedno znova iz stoletja v stoletje. Poleg dokazane lepote Bobrovca in dolgotrajne lepote, potrjuje to tudi 33 letna garancija.

Podrobne informacije na https://www.wienerberger.si.