Telovadite, kjerkoli se počutite sproščeno, doma, v pisarni, parku ali hotelu. Telovadite v svojem tempu in uživajte v času, ki ga namenite sebi. Foto:
Telovadite, kjerkoli se počutite sproščeno, doma, v pisarni, parku ali hotelu. Telovadite v svojem tempu in uživajte v času, ki ga namenite sebi. Foto:
Izbirajte med aerobiko, funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom ter pod vodstvom izkušenih trenerjev preženite stres, okrepite svoje mišice in izboljšajte svojo telesno pripravljenost.
Ob vpisu v spletno telovadnico Varuh zdravja izberite cilj, ki ga želite doseči. Izbirate lahko med petimi super cilji: zdravo hujšanje, fit in izoblikovano telo, gibljivost in mobilnost telesa, sprostitev za dušo in telo, zdravje in dobro počutje.

aj je brezplačno.

Vaš telefon je lahko vaša telovadnica

Spletna telovadnica Varuh zdravja je najbolj priročen športni klub, saj je povsod z vami: v službi, na potovanju, na sprehodu in, seveda, doma. Do vadb lahko dostopate s pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom. In ker za vadbo ne potrebujete nobene posebne športne opreme, le malo prostora in volje, lahko nekaj dobrega zase zares napravite skoraj kadarkoli in kjerkoli. Zakaj pa ne kar zdaj?

Vadbe za vse, tudi za starejše in gibalno ovirane

V spletni telovadnici vam je na voljo zelo raznolik nabor posnetih vadb, odlično obiskane pa so tudi vadbe v živo. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funckionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimajo prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Velik izbor vadb pa je prilagojen tudi starejšim in gibalno oviranim.

Odlična ekipa trenerjev

Vadbe za vas v spletni telovadnici pripravlja pisana ekipa strokovnjakov. Med njimi so tudi vrhunski športniki ter znani Slovenci in Slovenke. Pozimi smo se lahko na smučanje pripravljali s Špelo Pretnar, nekdanjo smučarsko šampionko, ob začetku tekaške sezone pa se nam bo pridružil triatlonec Matevž Planko. Izkoristite njegovo znanje in nasvete ter svoje tekaške treninge dvignite na višjo raven.

Nikoli dolgčas

Vsaka vadba s ponavljanjem postane monotona in jo zato začnemo zanemarjati. Toda v spletni telovadnici Varuh zdravja vam nikoli ne bo dolgčas. Vsakič lahko trenirate z drugim trenerjem ali trenerko. Kombinirate lahko vadbe za moč, pilates, kardio vaje in pilates, se naučite nove asane ali dihalne tehnike. Enkrat se lahko posvetite trebušnim mišicam, naslednjič temeljiteje pretegnete sklepe, naredite vadbo za zdravo hrbtenico ... Naredite nekaj dobrega še danes. Vstopite v največjo slovensko spletno telovadnico.