Jasmina Opec ostaja v SLS-u. Foto: BoBo
Jasmina Opec ostaja v SLS-u. Foto: BoBo

Ni prav, da si zatiskamo oči, ampak še bolj vneto si prizadevamo za druge možnosti in poti, ki so na razpolago politični stranki za uresničitev vsebinskih ciljev.

Jasmina Opec, SLS

V izjavi, ki jo je poslala medijem, je navedla, da jo je dogajanje na glavnem odboru SLS-a zelo razočaralo in tudi močno prizadelo na osebni ravni. "Raven razprave je bila v določenem delu žaljiva, vsebina pa se mi je zdela močno odtujena od realnosti, s katero se stranka sooča, in ni šla v smer analize volilnega izida. Iz teh razlogov sem v vročici razprave izrekla nekaj besed, ki jih sicer ne bi," je zapisala in dodala: "Vendar po umiritvi strasti, premisleku in pogovoru s predsednikom g. Bogovičem, sodelavci in ljudmi v stranki sem se odločila preklicati napoved po izstopu iz stranke, v katero iskreno verjamem in jo imam rada. Prepričana sem, da se bo stranka iz izkušnje zadnjih parlamentarnih volitev veliko naučila in bo rasla naprej."

"Ni prav, da si zatiskamo oči"
Jasmina Opec verjame, da ima SLS izjemno pomembno nalogo pri zagotavljanju višje kakovosti življenja v mestu in na podeželju, ki pa bo v naslednjem sklicu parlamenta ostala neopravljena. "Ni prav, da si zatiskamo oči, ampak da si prizadevamo še bolj vneto za druge možnosti in poti, ki so na razpolago politični stranki za uresničitev vsebinskih ciljev," je dejala.

Stranka po njenem mnenju kljub vsemu razpolaga s številnimi zelo dobrimi ljudmi, ki so bodisi bolj (župani) ali trenutno manj vpeti v politično dogajanje, kot so strokovnjaki v gospodarstvu in civilni družbi. Vsi ti ljudje morajo po njenem dobiti zaupanje za odgovornost in večjo vlogo pri razvoju, pa tudi pri vodenju stranke.

Nima predsedniških ambicij
"Predsedniških ambicij nimam, želim pa sodelovati s čim širšim krogom ljudi, ki postavljajo uspeh skupnosti pred razmislek o lastnih interesih. To bo dobro za Slovensko ljudsko stranko in za Slovenijo. Iz teh razlogov in odgovornosti do volivcev, ki so mi na volitvah izkazali veliko zaupanje, bom nadaljevala delo in si še naprej vneto prizadevala za boljšo prihodnost Slovenije," je še zapisala Jasmina Opec.

Ni prav, da si zatiskamo oči, ampak še bolj vneto si prizadevamo za druge možnosti in poti, ki so na razpolago politični stranki za uresničitev vsebinskih ciljev.

Jasmina Opec, SLS