Slovenija
Boris Koprivnikar
"Ne morem sprejeti, da se odlično sodelovanje, ki sem se ga veselil, sprevrača v boj z mlini na veter, v boj z nasprotniki, ki jih niti ne poznam, niti ne razumem njihovega motiva, vem pa, da želijo škodovati tako meni, kot mojemu delodajalcu," pravi Koprivnikar. Foto: BoBo

Dodaj v

Koprivnikar zaradi očitkov dal odpoved zaposlitve v BTC-ju

Akos naročil izredno zunanjo revizijo postopka dodelitve frekvenc
9. oktober 2018 ob 14:08,
zadnji poseg: 9. oktober 2018 ob 14:49
Ljubljana - MMC RTV SLO

"Predsedniku uprave BTC-ja sem predal odpoved pogodbe o zaposlitvi," je na svoji strani na Facebooku sporočil nekdanji minister za javno upravo Boris Koprivnikar. Več institucij je v zadnjih dneh začelo preverjati očitke, da je službo dobil zaradi podelitve frekvenc za preizkušanje mobilne tehnologije 5G.

"Nikdar prej nisem bil v politiki in prav gotovo se v tako ne bom vračal, ampak štiri leta sem z odlično ekipo trdo delal na razvoju področij, ki so mi bila zaupana, pri sodelovanju in promociji slovenskega znanja. Povabila v BTC sem bil iskreno, vesel, trdno prepričan, da z nobenim svojim dosedanjim ravnanjem nisem dal niti najmanjšega povoda za dvom o poštenju in zakonitosti delovanja. Odpovedal sem se nadomestilu za bivše politike, iskanju službe v državni upravi ali z državo kakor koli povezanim podjetjem, da ja ne bi bilo dvoma," je med drugim zapisal. "Vsem nadzornim in preiskovalnim institucijam, pa tudi političnim organom sem popolnoma na voljo za vsakršne informacije in pojasnila."

Med drugim je v dolgem zapisu spomnil, da je bilo na podlagi akcijskega načrta Evropske komisije predvideno preliminarno testiranje frekvenc 5G v letu 2017 oz. 2018, pri čemer je bilo predvideno trajanje projektov do treh let, piše STA. "Od tod torej izhaja maksimalno obdobje treh let za pridobitev radijskih frekvenc za testiranje v okviru Evropskih razvojnih projektov," je pojasnil.

Dodal je, da v zakonodajnem postopku ni bilo nobenih pripomb na predlog člena v zakonu o elektronskih komunikacijah, tudi ne v delu, ki se nanaša na brezplačno podeljevanje začasnih testnih frekvenc. Agencija za komunikacijska omrežja in storitve (Akos) je poleg BTC odločbe o dodelitvi radijskih frekvenc za testiranje v okviru evropskih projektov izdala še družbam Elektro Gorenjska, AMZS in Internet Institut, ki so predstavili konkretne projekte.

Svet Akosa je sicer zaradi očitkov o zlorabi položaja pri podeljevanju frekvenc za testiranje 5G-tehnologije v ponedeljek sklenil, da izvede izredno zunanjo revizijo postopka dodelitve teh frekvenc. V Akosu so sicer v preteklih dneh vse očitke zavrnili in poudarili, da BTC ni edino podjetje s podeljenimi testnimi frekvencami. Komisija DZ za nadzor javnih financ pa bo podeljevanje licence za testiranje pete generacije mobilne telefonije družbi BTC v sredo obravnavala na nujni seji.

Izredno revizijo postopka dodelitve frekvenc je zdaj naročil Svet Agencije za komunikacijska omrežja in storitve, o tem bo razpravljala tudi komisija državnega zbora za nadzor javnih financ. Pod drobnogled je primer vzela tudi policija.

Akos je na svoji spletni strani pojasnil, da so ob sodelovanju ministrstva za javno upravo konec leta 2016 in znova v letu 2017 dali več pobud za prijavo projektov za prva testiranja ter prihodnjo rabo tehnologije 5G. BTC se je odzval na pobudo in po pridobitvi EU-projektov zaprosil za testiranje v frekvenčnih pasovih 700 MHz in 3400–3800 MHz, kar mu je Akos odobril. Poleg BTC-ja so radijske frekvence za 5G-testiranje v okviru evropskih projektov pridobili tudi Elektro Gorenjska, AMZS in Internet Institute. BTC je testne frekvence dobil za projekt "uporabe HPC (visoko zmogljiva računalniška infrastruktura) za samovozeča vozila".

A. S., Al. Ma.
Prijavi napako
Komentarji
DKopse
# 09.10.2018 ob 14:13
Bo policija zdaj nanj pozabila?
Regedit
# 09.10.2018 ob 14:17
zihr ma že novo zaposlitev
vranek
# 09.10.2018 ob 14:34
Ne bi smel odstopit. Vsak gnoj ne sme vsega sposobnega prepodit. citno jmate raje bivse ministre, ki so prisesani na socialno pomoc. Horde nesposobnih in favsljivih ne smejo imeti te moci,da sesu ajo cele sisteme. Predvsem tu vodijo nesposobni novinarji. Upam nactozbo,cda mukateremu slecejo hlace,prepovejo delat, ker to presega vso mero.
Tudi vi pljuvalci tukaj na tem portalu. Od Prevca do Koprivnikarja, samo pljuvanje,po veeh. dno dna.
7up
# 09.10.2018 ob 14:22
medtem, ko v zdravstvu tedensko(če ne celo dnevno) izginjajo milioni, se tukaj preiskuje razpis, ki ki ponudi začasno oprostitev davščin(frekvence ) nekaterim podjetjem za tehnologijo, ki še 5-10 let ne bo na voljo za komercialno rabo.

Ali je kdo pomislil, koliko start-upov(in kasneje velikih podjetij) bi lahko nastalo, če bi tehnologijo osvojili pred tekmeci?
Lenins_Sausage
# 09.10.2018 ob 14:12
no, to je v tujini standardna praksa - si v vladi/parlamentu, potem greš malo pogledat v 'privatni' sektor, ker si strokovnjak (in ne zaradi podkupnin in podobnega), potem greš spet malo v parlament, saj imaš izkušnje iz realnega sektorja itd.

Američani temu pravijo revolving door, gre pa za ključni sestavni element neoliberalnega kapitalizma.
KLIPAN
# 09.10.2018 ob 14:11
Ok, sicer šele po vseh očitkih, ampak pokazal je vsaj minimum morale in etike.
mans
# 09.10.2018 ob 14:34
Ni nujno, da se poslavlja od BTCja. Lahko, da se je dogovoril za kakšno svetovalno pogodbo, ki pa javnosti ne bo poznana.
Tao3
# 09.10.2018 ob 14:36
Večini komentatorjev sploh ni jasno da frekvence niso podarjene, ampak bile testne frekvence dodeljene 5 ja PET podjetjem za začasno uporabo - raziskovanje na zelo omejenem območju.
inputoutput
# 09.10.2018 ob 14:39
Ta je pa res očitno malo prepošten za Slovenijo, pa morda le nima tako debele kože. Malo so ga provocirali, pa je dal že rep med noge. Saj je povedal, da je bil razpis za 5G kot test dostopen vsakomur, ker so baje 3-krat ponavljali javni poziv za testiranje nove tehnologije. ZA testno obdobje izključno na območju BTC, kar pomeni, praktično brez veze, se je končno prijavil BTC in mu je bilo to dano za testiranje. In če je bil Koprivnikar promotor novih tehnologij, kar pomeni, da ima neko vizijo na tem področju, potem ni prav nič čudnega, da ga je en BTC povabil med sebe na to področje. Bedarija tale odpoved pogodbe. Pol se sprašujem tudi, zakaj npr. vsak bivši ameriški predsednik dobi 200.000 evrov za en nastop. Ali morda za pretekle usluge? NE vem zakaj potem tam, ko gre malo za več denarja, pa za en ubodi govor, ne pride policija pa ne vem kaj še vse. Slovenska morbidna fovšarija.
Tao3
# 09.10.2018 ob 14:38
In ja minimalen standard higiene da odstopiš dokler ne dokažeš. Imamo pa politika, ki obljubi da se bo upokojil - JAVNO na TV in ga laž na laž, ki jo trobi nič ne moti. Vse kar reče se slaže, a eni pojedo vse kar jim toplo xxxx na krožnik ...
severnik
# 09.10.2018 ob 15:28
Ne morem sprejeti, da se odlično sodelovanje, ki sem se ga veselil, sprevrača v boj z mlini na veter

In kdo to reče, minister za javno upravo :) Dobrodošel med nami vsemi.
oliva
# 09.10.2018 ob 14:29
*eni se še ob obsodbah ne dajo 'izruvat', eni pa imajo vsaj minimalne standarde in ob sumu sami odidejo - evropska demokracija, kulturno okolje itd.
Bivši uporabnik
# 09.10.2018 ob 20:47
Koprivnikar

Ne podpiram, da si se umaknu

S tem daš prav vsem tem lolekom, ki sedaj vpijejo

To je ta naša slovenska "natura"

Sam spomnite se komentarjev, ko je Tina Maze padla iz stopničk na 5 mesto...vse je blo narobe

Kot da je 5 mesto slabo?

Torej, spoštovani novinarji RTV: kaj je naredil Koprivnikar narobe? Kako bi moral postopat kot minister?

Še eno vprašanje RTV: ali se kot bivši minister ne smeš zaposlit?
Kaj je narobe, da se je zaposlil na BTC

Sam vprašam, ka pa če greš iz RTV na POP TV?
Kake zgodbe lahko iz tovrstnega prestopa narediš?
Zakaj vi na RTV pomagate tem poceni foram, da jih dajete na naslovnice kot novice dneva?

Kako je lahko naše zdravstvo tako v k.....cu, če danes poročate o uspehu naših plastičnih kirurgov...zakaj na plastiki so (pa je Arnež odšu v Trst, Godina je mel prometno v 80), na otroški kirurgiji pa ne
A je res Milojka bivša ministrica za to kriva?
Kaj iam javnost od tega, da na ta senzionalistočen način poročate?
Bivši uporabnik
# 09.10.2018 ob 18:09
Zdaj je pa na vrsti še Tekavčičeva Metka, njeni dodatki za pripravljenost za delo med opravljanjem funkcije državne sekretarke in potovanja na privat predavanja v Skopje med delovnim časom in na državne stroške, ali kot je zapel Adi Smolar: "Prelepa si Slovenija!"
sm0ve
# 09.10.2018 ob 14:13
Samo še zastonj podeljene frekvence je treba nazaj odvzeti.
Dvomljivec
# 09.10.2018 ob 16:37
@najdise - v Financah piše da je btc že vrnil začasne testne frekvence, zdaj lahko naredite licitacijo in ugotovite koliko so vrednene. Javi ko boš ugotovil vrednost.
janroz
# 09.10.2018 ob 15:09
Spoštovani, smo družba s samo uničevalskim nagonom. Nekdo nam namigne, da je treba nekoga linčat, ni potrebe, da se to zapiše dvakrat. Kako bi bilo fino, če bi bili tako dosledni pri evro poslancih in njihovi celotni žlahti v Bruslju, ki služi lepe denarce, pa to ni nikomur mar v tem primeri, ko je šlo za koristi Slovenije, ko gre za razvojni projekt, ki nam lahko prinese ogromne koristi pa smo pripravljeni vse poteptati samo zato "KER NAJ BI". Popolnoma ga razumem in nič se nebi čudil, če spoka in odide iz te gnile doline, kjer je fovšija nacionalni šport. Mediji, novinarji sploh niso počakali na vsa pojasnila, vsi v en glas so udarili po njem kot da je on največja nevarnost za Slovenijo. Te stvari me motijo iz enega samega razloga, ker glede na vso pozornost, ki se daje temu primeru je več kot očitno da zadaj stojijo konkretni interesi in nobena želja po nekem poštenju, gre samo zato, da BTC ne dobi tega projekta ampak nekdo drug, ki je NAŠ.
Homer.
# 09.10.2018 ob 14:22
Turška nadaljevanka se nadaljuje ........
Miso101
# 09.10.2018 ob 16:20
Prva trditev: če bi bil čist ne bi dal odpovedi. Razlaga. Nečist "umazan" človek spozna svojo nečistost in se umakne, da je drugi ne bi gledali ker se to ne spodobi. To je pravzaprav častno dejanje. Ali je torej tak časten človek čist ali nečist.

Druga trditev: če ne bi bil čist ne bi dal odpovedi. Razlaga. Nečist "umazan" človek ne da odpovedi ker ve da mu ne morejo dokazati nečistosti in pri tem vztraja. Ker ni dal odpovedi je čist saj ko bi jo dal bi bil nečist tudi če bi bil čist.

Mi sledite. Iz tega ali nekdo da odpoved ali ne da odpoved pač ne morete ugotoviti ali je čist ali ni čist. Lahko je popolnoma čist, vendar je postal nečist v trenutku, ko so mu na glavo in po beli srajci zlili škaf gnojnice. Ta seveda smrdi in ni čista. Ali lahko za takšnega človeka trdite, da je čist? Vsekakor ne, ker je umazan.

Sklep. Dotična oseba je dala odpoved ko je bila umazana - nečista. Sicer ne od sebe ampak od drugih, ampak to nič ne spremeni saj se vse ujema in človek mora upravičeno odstopiti.
x1ijn
# 09.10.2018 ob 15:45
@SpicyWeiner
Lahko razložiš kako je minister podelil frekvence, če jih podeljuje AKOS? AKOS spada pod ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, ne pod ministrstvo za javno upravo? Ne vem kje ste eni logiko pustili?
Kolupaila
# 09.10.2018 ob 15:42
Če bi bila ves čista bi se zagotovo to drugače končalo.
Koprivnikar se je "zlomil", kot posameznik, in je na nek način kolateralna žrtev, morda sploh ni nič kriv, ampak medijem je uspelo svoje.
Karavana in tisti prvokategorniki, ki pa so dejansko v odzadju pa se ne bodo.

Se pa vidi tukaj tudi dvojna merila naših medijev na eni strani nek bivši minister, ki se ga je vleklo po vseh časopisih, portalih, televizijah da se je človek na koncu zlomil itd... na drugi strani pa prvo kategorniki, ki bodo
že naslednji mesec na novo izvoljeni, dokazano imamo koruptivnega župana, ki izrablja stisko žensk in z našim denarjem plačuje vemo kaj, mediji in razni kvazi levičarji in borci za pravice žensk niste ga linčali ni "gotof si" takšne boste raje nagradili. Bruh.
inputoutput
# 09.10.2018 ob 14:55
Mislim, če kaj skrivajo še, je drugo. Ampak glede na povedano, ni treba biti prav brihten, da tu ni usluge, ali po Dobovškovo "fenomena rotirajočih vrat". Glede na predstavljena dejstva je moral skoraj prosit, da je kdo tisto njegovo 5G idejo vzel na test. Glede na to, da ministrstva sodelujejo z vsak par 100 podjetji, kupujejo robo in storitve, delajo razpise in vsega boga, potem gre revež lahk sam še izven Slovenije se zaposlit. Ministrstva v glavnem poslujejo vsaj malo z vsakim, ki ima kakšno pametno storitev ali blago, ter spodbujajo gospodarstvo s kar dost dnarja.Potem je pečen, ne sme it nikamor, da ne bo rotirajočih vrat. Vsak Slovenc pa dobr ve, da je pol Slovencev dobilo službe zaradi stricev in tet, očetov in mater, prijateljev, itd. Pa v malo hujši sceni, skorajda šlosar, pa tam kakšen direktor prodaje.
miro789
# 09.10.2018 ob 14:45
Ta boljše je treba zjebat, da bo šlo vse rit, da bodo pol lahko nastopili "rešitelji"
Nekdopac
# 09.10.2018 ob 14:34
Nekdanji minister Koprivnikar je zgleda zelo načelen človek. V svojem zapisu na Facebooku je res kronološko obdelal celoten potek dodelitve testnih frekvenc:

KRONOLOGIJA IN DEJSTVA

Upam, da bo te medijske gonje čim prej konec in zadeve dokončno nedvoumno razjasnjene. Le kdo mu bo potem povrnil za vso povzročeno škodo z vsemi temi lažmi pa ne vem? :(
oliva
# 09.10.2018 ob 14:26
OK.
Nekaj pa je - en minimalen standard vsaj tu.
mikic007
# 09.10.2018 ob 15:53
Mah, tega tipa sem edinega iz smcja lahko poslušal, še žal mi je bilo, da je v tem gnilem jajcu. Zdaj pa celo sranje za tepež oslove sence. Tu se uničuje človeka, želi verjetno spodobnega. Eni ploskajo, ker je kao pokazal nekaj s tem odstopom, meni pa gre na bruhanje, ker je že dolgo znano, da odstopajo samo sposobni, ker se ne gredo teh igric. Nato nesposobni furajo te sektorje, brez kančka slabe vesti in moralne drže... Klasična Slovenija, naženi sposobnega, da bo nesposobni imel kaj za delat...
E24
# 09.10.2018 ob 15:41
Če se bo to nadaljevalo na ta način, potem nikoli in nihče razen ultra teoretikov s fakultet ne bo več hotel postati minister.
Kdo bo še izpostavil svojo glavo in svojo nadaljnjo kariero v gospodarstvu za tisto mizerno plačo za določen čas? Ubogi narod, ki ga čakajo samo še ministri, ki jih nihče drug noče...
margu50
# 09.10.2018 ob 15:36
Mermal je tajkun, firme ni sam ustvaril ampak si jo je prihvatiziral, zapitek mislim, da je na slabi banki.
Nekdopac
# 09.10.2018 ob 15:29
@STRIC MIRO# 09.10.2018 ob 15:25 Seveda sedaj pa nazaj na državne jasli a ne

Najbrž boš presenečen, ampak ne, ker se je ministrski odpravnini že odpovedal.
Dvomljivec
# 09.10.2018 ob 15:02
1. Testne frekvence so namenjene izključno testiranju, komercialna uporaba ni možna
2. So podeljene za začasno obdobje, obdobje testiranja
3. BTC ga je zaposlil ker ga potrebuje, saj kot bivši razmeroma sposoben minister pozna evropsko in slovensko regulativo na tem področju. Pri natečaju za komercialno rabo frekvenc bo vedel kako se zadeve lotiti
4. Jaz bi rekel da ni odstopil od zaposlitve, ker bi imel slabo vest, ampak gnojnica s katero ga polivajo škodi tudi btcju.
5. Z njimi bosodeloval kot zunanji sodelavec
6. Stem ni nič narobe
oliva
# 09.10.2018 ob 14:49
"Drugace pa, sedaj, levi in desni, pomislite kako bi reagirali ce bi bil kdo iz SDS vpleten v to, bi bila vsa reakcija ista?"

Absolutno in ploskanje bi bilo precej bolj navdušeno, ker namreč bi šlo za neverjetno pozitivno presenečenje ali takorekoč čudež - ko bi bil tudi dal ODPOVED. ;)
tsinamuh0
# 09.10.2018 ob 23:34
Ja, točno, dobro, da se je nekdo spomnil - kaj pa tista akcija s policaji, ki so v zasedi čakali točno istega Koprivnikarja? Ene se pač vedno znova lovi, da bi se kaj našlo, in se dela pogrom, tudi, če ni nič od nič... če ni ''naš človek'', očitno je bila SMC malo preveč neodvisna in pokončna, tega nekateri niso najbolje prenesli.
Stare sile: SD, SDS, Levica, Nsi - to so ti, ki ne izbirajo sredstev, imajo svoje ljudi vsepovsod od medijev, vladnih ustanov, Računskih sodišč, raznih agencij, da ne govorimo o tsitem klovnu na KPK, a narod tega še zlepa ne bo spregledal... in potem se čudimo, da ne bo nikoli bolje.
tsinamuh0
# 09.10.2018 ob 20:31
Pač na enih se dela nenormalen pogrom, se vidi, da imajo stare sile še vedno v rokah škarje in platno: se pravi SD, Levica, SDS, NSi - to so vse stare sile, vsaka s svojimi mediji, seveda so se vsi najboj bali SMC in zato tako v medijih najbolj pljuvajo po njih, ker vedo, da tako grožnje še dolgo ne bo več. V rokah imajo medije, v rokah imajo institucije in tako pač delajo, samo, da ne bo grožnje več.
To pojasni, zakaj tak pogrom nad odlično ministrico MKC, zakaj se tako išče kakšen razdor v stranki, zato tako nesorazmerno poročanje o Korpivnikarju, ki praktično ni ničesar zakrivil- o Jankoviću, resničnem kriminalcu in spolnemu predatorju, mediji niso niti pisnili...
Zato, ker je on res ''naš človek''.
Slovenci pa smo preneumni, da bi to ugotovili, vedno rabimo nekoga, da nam stvari pojasnjuje...
Bivši uporabnik
# 09.10.2018 ob 20:04
Spoštovani

Toliko časa bomo pametovali, da bo na nasem ozemlju koncesijo npodelila neka sosednja država, seveda njihovemu biznismenu

Nasi bodo pa trobili, da je za turistično agencijo Kompas super, da smo jo privatizirali in je Agrokor šefe

Sam, da ne bo naš prenesel znanja, ker je to pol zihr korupcija, če se nš zaposli

Dejmo konkurenci zagon, dejmo konkurenci pomagat, naj Slo crkne
themetun
# 09.10.2018 ob 15:52
Zmaga za Požarja
Miso101
# 09.10.2018 ob 15:47
Še en insceniran in medijsko podprt pogrom. Linč in zakon ulice postajata cenjeni vrednoti. Ni jim uspela organizirana policijska nočna zaseda, sedaj bodo verjetno naredili pri njemu doma "premetačino", ker se je človek pač zaposlil. Potem bo sedem dolgih let "v preiskavi".
just4fun
# 09.10.2018 ob 15:17
Berem in berem, pa ne vem ali ste plačani podporniki, ali pa samo tako naivni? Vsak, ki malo več ve, kaj in kako (in za koga) se je dogajalo zadnja 4 leta na MJU, bi malo drugače mislil....
oliva
# 09.10.2018 ob 14:47
Če bi imeli vsi take standarde in seveda vključno z volivci, pa bi lahko tudi splošne nivoje imeli višje.
Takole podobno si že sama predstavljam eno normalno spodobno fer družbo, da se lahko normalno funkcionira.
Lenins_Sausage
# 09.10.2018 ob 14:45
inputoutput

V zda je to legalno - da senator recimo glasuje proti prepovedi kajenja, potem pa dobi službo v Phillip Morrisu. Normalno pa to ni oz. taksnega sistema ne mores imenovati demokracija ampak plutokracija.
oliva
# 09.10.2018 ob 14:41
Ni prepošten, je samo normalen - očitno.
Nekdopac
# 09.10.2018 ob 14:36
@delfino_: Naj še podarjene fekevence vzame nazaj.
... a to kar vsem podjetjem na izbranem javnem razpisu?!? Ali kako si si to zamislil?
RonaldoTheHorse
# 10.10.2018 ob 11:33
Kaj je tole za vas že končana zgodba??? Direktorica AKOS Tanja Muha ima 1500€ potnih stroškov dnevno!!!!
navigator007
# 10.10.2018 ob 08:03
Pri vseh prijaznih besedah zagovornikov Koprivnikarja o izkazanih minimalnih standardih bi morda veljalo opozoriti na to, da njegov absolutistični prevzem Akosa leta 2017 ni ustrezal nobenim demokratičnim standardom. Ustrezal je samo njegovi lastni koristi in mreži SMCja na mestih, kjer je možno hitro pristaviti lonček, saj se tam pretakajo neverjetni denarji, ki jih na koncu zagotavljamo uporabniki mobilne telefonije in prejemniki najglasnejših oglasov na TV in radiu.
Glede njegove službe bi pa več kot 50% možnosti dal "kalifornijskemu" podjetju EDG, če BTC še ni razdrl pogodbe z njimi in preklopil na omrežje Serec.
freelander1
# 09.10.2018 ob 22:12
In kaj je tukaj spornega. Tehnika ni politika. Za testiranje potrebuješ konkretne stvari na konkretnih mestih in v konkretnem času in poleg tega še idejo in veliko znanja da zadeva zaživi.
Zavisti je preveč. Naj sosedu krava crkne v Slo odlično uspeva!
mikic007
# 09.10.2018 ob 21:47
Tule so se mediji opekli. Za Požarja je razumljivo, da fura take zgodbe, problem je, ko jih pograbijo mainstream mediji. Sedaj pa kljub temu, da vedo, da na celotni zadevi ni nič, ne morejo priznati, da so pograbili napačno zgodbo. Ker tole je res izgledalo lepo, preprosto, nič ne rabiš narediti in imaš zgodbo. Potem pa je z vodene lo, zdaj se samo še poroča, nič več "raziskuje"...
Dvomljivec
# 09.10.2018 ob 19:59
To da je Koprivnikar pustil službo v btcju in da je ta vrnil frekvence državi eni razumejo kot priznanje krivde. Jaz bi prej rekel da si ne on ne btc ne želita gledati in čutiti vse te gnojnice ki sta jih deležna zarad enega na pol znanstvenega EU projekta.
Bivši uporabnik
# 09.10.2018 ob 17:37
Skladba Josipe Lisac "Magla svuda, magla oko nas!" ni zastonj himna stranke SMC.
Homer.
# 09.10.2018 ob 16:25
@SpicyWeiner
Res genijalno.....
Testne frekvence so bile dane brezplačno štirim podjetjem, ampak samo BTC pa je bil privilegiran (po tvoje).
In še kar naprej vam ni jasno, da testno ni komercialnno in nikoli ne bo. Zato tudi plačila ni in ne bo!
Homer.
# 09.10.2018 ob 16:14
@Dvomljivec
# 09.10.2018 ob 16:11
Čisti spin, tesne frekvence niso vredne počenega groša.
-------------------
To ne boš dopovedal tukajšnjim "genijem"!!
mikic007
# 09.10.2018 ob 15:57
Aja, drugače imamo dokumentirane nepotizme in koruptivno zaposlovanje na vsakem uradu naše državice, a smo se samo v tem, celo zelo nedolžnem in zelo verjetno povsem čistem primeru odločili narediti red. Bravo!
Kazalo