Slovenija
Premier Marjan Šarec je bil osrednji govornik na prireditvi ob mednarodnem dnevu miru na Cerju. Foto: Kabinet predsednika vlade (KPV)
Poleg številnih zbranih so bili na vseslovenskem zborovanju za mir navzoči tudi praporščaki Zveze društev general Maister, Društva TIGR Primorske, Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije, Zveze veteranov vojne za Slovenijo, Zveze policijskih veteranskih društev Sever, Zveze društev vojnih invalidov Slovenije, Zveze društev in klubov MORIS ter Zveze slovenskih častnikov. Foto: Kabinet predsednika vlade (KPV)
VIDEO
Zborovanje za mir na Cerju
VIDEO
Šarec vztraja pri izbiri...
VIDEO
Dan miru na Cerju
VIDEO
Slovesnost na Cerju

Dodaj v

"Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo, ne da bi se skregala zaradi politike"

Marjan Šarec je bil govornik na prireditvi na Cerju
22. september 2018 ob 16:50
Cerje - MMC RTV SLO, STA

Domovino moramo imeti radi, znati jo moramo braniti, kadar je treba, zato si moramo prizadevati za mir, je na prireditvi ob mednarodnem dnevu miru na Cerju poudaril predsednik vlade Marjan Šarec.

"Slovenci nismo nikoli napadali, Slovenci smo se vedno samo branili. In naša osnovna vrednota je bila vedno beseda samo s tremi črkami – mir. Zelo enostavna beseda, a hkrati tako težko dosegljiva stvar," je dejal Šarec in nadaljeval, da zgodovina človeštva ni zgodovina miru, ampak zgodovina vojn.

"Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo, ne da bi se skregala zaradi politike. V politiki je vsak dan veliko besed, veliko je sporov, veliko je prerekanj, ampak to ne sme vplivati na družbo, da bi se na delovnem mestu, doma ali kjer koli prepirali zaradi politike. To ni mir, to je zavedenost. Zaradi politike se ne splača prepirati," je še pojasnil zbranim.

Zbrane sta nagovorila tudi župan Občine Miren-Kostanjevica Mavricij Humar in predsednik Zveze veteranov vojne za Slovenijo Ladislav Lipič. V kulturnem programu pa so nastopili pevci, Orkester slovenske policije in recitatorji Akcija TIGR – klub mladih.

Pogovori z Levico prihodnji teden
Šarec je ob robu slovesnosti na Cerju tudi pojasnil, da po pogovorih z Levico ni dobil vtisa, da lahko izgubi njeno podporo. Glede imenovanja Damirja Črnčeca v premierjevem kabinetu se ne strinjajo, a Šarec poudarja pomen sodelovanja in dialoga v politiki. "Dokler teče dialog, ni vojne in mi si moramo prizadevati za to," je dejal.

Šarec priznava, da imajo določena različna stališča, a vztraja: "Kadrovska politika v KPV-ju je v pristojnosti predsednika vlade. Moram imeti to suverenost, da imenujem tja ljudi, za katere mislim, da bodo opravili svoje delo. Levica ima drugačne poglede na to kot jaz. A če hočemo dobro Sloveniji, moramo na tak ali drugačen način sodelovati," je prepričan.

Na vprašanje, ali se lahko zgodi to, da izgubi podporo Levice, je odgovoril, da po petkovem pogovoru ni dobil tega vtisa. Spomnil je, da Levica že tako ni v koaliciji, povedala je, katerih projektov ne podpira in katere bo podpirala.

"Verjamem, da bomo – če smo danes obeležili mir – tudi tam našli mir, ki bo sprejemljiv in bo dober za Slovenijo," je še dejal. Levica in največja vladna stranka LMŠ bosta pogovore nadaljevali prihodnji teden.

Vsaka povezava ščiti tistega, ki je nekoliko močnejši
Šarec je komentiral tudi dogajanja v povezavi z arbitražo. Kot je dejal, je Evropska komisija politično telo, nekaj pa pripisuje tudi povezavam v Evropskem parlamentu. "Vsaka povezava ščiti tistega, ki je nekoliko močnejši. Verjetno gre tukaj tudi za to. Kot politično telo se lahko Evropska komisija odloči, kakor se hoče, lahko spoštuje pravno mnenje ali ne," je dejal Šarec. Za nas je po njegovih besedah pristojno arbitražno sodišče, ki je razsodilo: "Tudi mi nismo povsem zadovoljni z razsodbo, ampak jo moramo spoštovati. Druge izbire ta hip nimamo."

G. C.
Prijavi napako
Komentarji
Reptilij
# 22.09.2018 ob 17:22
Komsomolec nehaj bučke prodajat.
Sam sem v srednjih letih, nisem mogel spati ko je Divac naredil napaka in je Juga izgubila v košarko od SSSR.
Tudi se še spomnil, ko je letalo takoimenovane JLA streljalo z rafali na tarče v tleh zračne razdalje 1 km od mene.
Tako da, te bučke lahko prodajaš tistim rojenim po letu 91, prepričane pa ti ni treba prepričevati ...
hrgotax
# 22.09.2018 ob 17:23
komsomolec,
nimaš razčiščenih pojmov.
Ali si kaj v sorodu s Slobodanom Miloševićem?
themetun
# 22.09.2018 ob 17:12
Pri Šarčevih izjavah nikoli ne vem, ali so mišljene komično ali ne. Tako da ne vem, ali bi se smejal, ali jokal.
Hijena
# 22.09.2018 ob 17:15
Kdor se prepira o levih in desnih, domobrancih in partizanih, je umsko omejen
roCkY
# 22.09.2018 ob 17:10
Izključevalci sebe promovirajo kot povezovalce.
BAD
# 22.09.2018 ob 17:29
To pa žal ne bo nikoli, ker politiki razpihujete sovraštvo med državljani Slovenije. Vam je važno da se narod krega, ker tako lahko vladate in kradete..............žal je SLO narod naiven in vam verjame da vam je za Slovenijo. Vam ni ker dobro skrbite da sodelavca ne moreta na kavo brez da se skregata zaradi politike.

S R A M V A S N A J B O
Homer.
# 22.09.2018 ob 17:56
@cairns
"Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo, ne da bi se skregala zaradi politike"

Torej nikoli.
-----------------------------
Dvakrat narobe!
Spomnim se enih soočenj pred leti na RTVju....
V studiu je kazalo, kot da se bodo med seboj poklali.
Po soočenju pa si jih lahko našel v sosednji okrepčevalnici, kjer so eden drugemu plačevali pijačo kot najboljši prijatelji......

Torej nasprotna politična mnenja še ne pomenijo vojno.
Če pa se najdeta dva omejenca potem bo pa najbrž krvavo, pa čeprav bo debata o nogometu.....
Reptilij
# 22.09.2018 ob 17:24
Sem hitro tipkal in so se žal prikradle slovnične napake.
KLIPAN
# 22.09.2018 ob 17:12
O Šarcu si lahko mislimo marsikaj, definitivno pa ni razdiralec in delitelj Slovencev kot je Janša.
Svoje kariere ne gradi na sporih, delitvah....ne izkorišča begunske krize, ne financira trač časopisov in televizije....in se sposoja si denarja v Republiki Srbski.
Matkop
# 22.09.2018 ob 20:56
Nevem kak bi se lahko prepiral (ob kavi) z 20 -letno sodelavko, zarad politike.
Binder Dandet
# 22.09.2018 ob 19:16
Mir bo torej takrat, ko bodo ljudje razumeli in sprejeli, da lahko ima vsak svoje mnenje.
pejtevennazrak
# 22.09.2018 ob 17:45
@zeus-zengg
Šarec sicer dobro ve od kod veter piha in zaenkrat zagovarja kar pravilna stališča ...

Stališča ne morejo biti pravilna ali napačna. Stališče je zgolj mnenje, pogled na neko stvar.
Bivši uporabnik
# 23.09.2018 ob 10:13
Beli ovratniki so si delili milijonska posojila "na lepe oči" kot je dejal Kordež, kradli kot srake 27 let, Olajšali državno blagajno za 35 milijard evrov, država kot "dober gospodar" pa jim je odvzela le ubogi milijonček. O tem naj se pogovarjajo barabe na vladi in ne o tem, v katerem fotelju bo Metod Dragonja parkiral svojo zadnjo plat in kdo se bo kaj pogovarjal ob pitju kave, ob minimalni plači 620 eur. btw. Se je projekt Drugi Dragonjin tir že nadaljeval, ali čakajo na izdelavo nove makete?
Bivši uporabnik
# 22.09.2018 ob 20:08
Pravi- ko bosta sva sodelavca zmožna iti na kavo. To pa res ni problem. Problem je v tem , kdo bo ti dve kavi plačal.!
pepar
# 22.09.2018 ob 18:29
Ja ko se bodo Slovenci zedinili glede politike in politikov,bo pa presneto težko vladat na način kot se to dela sedaj.
Kar nekaj strank je v parlamentu ravno na račun skreganega naroda,ki ga je sprla ravno politika.
Mogoče bo trditev predsednika vlade aktualna,ko bodo sedanji akterji v politiki le še tak ali drugačen spomin na nagrobnih ploščah.
Žal.
Binder Dandet
# 22.09.2018 ob 19:18
@Plavica1:
Ne zelim se prevec v to ze milijonkrat prezveceno debato vpletat. Samo pojasnil bi na kratko,da je pri patriji bil dogovor, da vsaka drzava svoje drzavljane sprocesira.
neskafe
# 22.09.2018 ob 18:46
Pri nas v firmi se nihce ne krega zaradi politike.... Bolj se nam smilijo politiki, ker mislijo da nas prepricajo s svojimi “stokovnimi” govori ali pa popolističnimi :)...
Banban
# 22.09.2018 ob 18:36
Plavica, dj, ti povem zgodbico. Janse res ne maram, nikoli ga nisem volil, in ga nikoli ne bom. Ampak, ko je JJ prevzel mandat Zojiku, sm se kar malo oddahnil, ker se mi zdi, da je vseeno manjse zlo. Potem smo gledali farso. Najprej, klicanje trojke na ves glas. Vse, kar se je od “drzavnika” zahtevalo, je menjava na premjejskem stolu, in razciscenje ocitanega. Zaslisanje pred KPK. Od sprenevdanja mi je zelo ostala v spominu njegova zadrega, ko mozak, ni vedel, kako je placal avto. Pacnajpeej je pozabu omenit, da je kupil novega, za cca60 flik, potem pa pozabil se, od kje mu dva obroka po 15 kek gotovine. 15000€ je marsikomu letna placa. Dolocenim tudi dvoletna placa!! Jansa ni vedel, kje je dobil gotovino. Dvakrat po 15 flik. Verjetno mu je brat posodu. Po tem smo gledali se zaslisanje pismonose, ali je oddal sodno posto v nabiralnik, ali ne. Ker gospode “ni bilo”, da bi prevzel posto s sodisca. Letos se 400000kredita, od zasebnika, privat osebe, zavarovan z delezem v firmi vredni 70000.

Pa kaj more jansa se narest, da rata ljudem jasno, da je on del problema, ne pa resitve? Volilci sds bote morali narest nek na desni strani.
KLIPAN
# 23.09.2018 ob 11:28
@Sklonjen
"Kakšna demagogija ... lastne brate sestre in otroke so klali ti revolucije polni miroljubni Slovenci med in po drugi vojni, da bi se se dokopali do premoženja in oblasti. Zdaj bi nam pa za povrh še radi delili nauke ... saj se šalite ?!"

Fašisti, nacisti in njihovi služabniki domobranci, pa seveda niso nikogar napadli, niso zasedli Slovenije, nikogar niso poklali nikogar ubili, nikogar izselili, niso streljali talcev, mučili....samo zato da bi se dokopali tuje zemlje, premoženja in oblasti?
In njihovi podporniki v Sloveniji bi radi danes delili nauke.....saj se šalite?
Ker nacisti in fašisti pa so bili pojem demokracije, čuvanja človekovih pravic, poštenega sojenja......skratka pojem poštenosti in demokracije.
zakocena_je
# 23.09.2018 ob 07:58
Bravo Sarec! Imas mojo podporo. Zanimivo, da je frustracija slovenskega naroda vedno vecja. Nikoli ni prav. Kaj je papez Francisek izjavil v Litvi? S tem naj bi se deklarirala nasa desnica - SDS, NSi???
Pojdite malo brat vsebino na nova24. Ene pozitivne novice ne najdete. :)
To so vrednote sds...
veza
# 22.09.2018 ob 19:55
coffeecup
# 22.09.2018 ob 19:45

politika pomeni ukvarjati se z javnimi zadevami, to je od problemov druge vojne, pa do tega, kje naj poteka nova trasa avtoceste ali zakaj imamo čakalne vrste v zdrastvu, in tako dalje in tako dalje, to je misli Šarec, ja, in tu se takoj skregamo, tudi na kavi, celo družinski člani.
matkop
# 22.09.2018 ob 19:10
z jj sta šla na kavo pred volitvami ( kar je Šarec dolgo skrival), le kaj sta se pogovarjala?
koncert
# 22.09.2018 ob 17:48
Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo, ne da bi se skregala zaradi politike
Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo in imela glede politike dialog.
Dialog pa lahko imaš za razliko od prepira/kreganja, če je komunikacija na asertiven način ("Ti si dober, jaz sem dober; morda pa se glede katere stvari tudi ne strinjava.")
QUENDI
# 22.09.2018 ob 17:29
....glede naslova....kakšno pretiravanje........še z nikomer se na druženju nisem skregal glede politike.......smo si kar enotni z malce nians, ki pa ne iskrijo v pomladno revolucijo......Šarec kot igralec dobro skriva da ni kos svojemu položaju......besedičenje ga pa razgalja.....žal je že Pahor zasedel mesto vsevšečnega........
cairns
# 22.09.2018 ob 17:21
"Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo, ne da bi se skregala zaradi politike"

Torej nikoli.
bm1950
# 23.09.2018 ob 15:28

brezposelni
# 22.09.2018 ob 22:26
hexen
# 22.09.2018 ob 22:22
Prijavi neprimerno vsebino Pa zakaj ne gre Janša z Evgenijo C in Mojco PŠ na kavo, ko je tako vzorno vključevalen dečko?

Mogoče je še bolj vključevalno, da jima Janševi volilci plačujejo za plačo.

Ali NEjanševi volilci plačujemo plačo samo svojim?
Pri takem razmišljanju me ne čudi. da ste brezposeln ;-)
kapljač
# 23.09.2018 ob 11:17
"Domovino moramo imeti radi, znati jo moramo braniti, kadar je treba, zato si moramo prizadevati za mir" (predsednik Šarec)
----------------------------------------
Odlično! Prave besede. Sedaj jih je treba začeti samo še udejanjat. Josip Broz Tito jih je udejanil , tudi Slovenci smo jih udejanili ,vendar samo v času , ko smo se osamosvajali. Potem je nastal prosti lov za dobrinami nastalimi v sociallizmu. Torej kje začeti sedaj , ko je malha skoraj prazna., da se nadoknadi četrstoletna luknja, ko se država in politika ljudem sploh ni posvečala ?
zzob
# 23.09.2018 ob 10:43
@zebljicona: Njegove izjave so taka plitvina, da boli glava.

No ja, vsaj govora ni preplonkal od Blaira, da bi zvenelo globoko, tako kot je to delal Janša.
veza
# 23.09.2018 ob 00:18
Gorski vodnik

Sodnica je povedala, da ni dvoma, da je v Sloveniji prišlo do podkupovanja odgovornih, da je bila izbrana Patria. Wolfgang Riedl je to podkupovanje za Patrio izvedel in je bil za svoje usluge nagrajen z izdatno provizijo. To bi bil moral po avstrijskih zakonih prijaviti kot prihodek in plačati dohodnino, pa je zadevo utajil. Zato ga obsoja na 3 leta zapora, od tega 1 leto brezpogojno.
Riedl je to kazen odsedel.


Vidiš, če nimaš Ustavnega sodišča na svoji strani, moraš pač sedet...
ni maitre
# 22.09.2018 ob 23:06
Slovenija sploh nima tolk kofeta za spravo... Pa tud, kdo bo pa delal, če bodo vsi cele dneve kofetkal?
alcatraz
# 22.09.2018 ob 20:55
Šarec, potem pa pojdi s Janšo na kavo. Izključevalne ste vse leve stranke, ki ste sedaj v koaliciji.
Vendar je pri levici v navadi, da krivdo za za vse lastne grehe pripišejo nasprotniku.


saj je šel. pa je bila cela štala v volilni kampaniji.
firbec111
# 22.09.2018 ob 20:37
Plavica1

Kakšne laži pa spet širiš? Kje v sodbi sodišča piše, da je bil denar namenjen SDS-u. Ali je na račun SDS od leta 2004 do 2018 prišlo kakšno nakazilo iz Avstrije oz. od g. Zagožna? Naša sodišča niso mogla dokazati niti to, da je Janša česa kriv, saj je bil uradno oproščen vseh obtožb.

No ko smo že pri lažeh Janša ni bil oproščen, ampak je vrhovno sodišče razveljavilo sodbo in jo vrnilo v ponovno obravnavo in je stvar zastarala. Drugače pa evo zapis o tem pa link do celotne novice: Vrhovno sodišče tako kot deželno meni, da je dokazano, da je Jože Zagožen za prikrojitev razpisa v korist Patrie 15. februarja 2007 od Riedla prejel 900.000 evrov, namenjenih stranki tedanjega predsednika vlade Janeza Janše SDS-u, piše Dnevnik.

Pa to je zapis Avstrijskega sodišča, tako da se ne moremo več izgovarjati na strice iz ozadja
STANE
# 22.09.2018 ob 20:32
Naša sodišča niso mogla dokazati niti to, da je Janša česa kriv, saj je bil uradno oproščen vseh obtožb.
Plavica1
JJ NI OPRPŠČEN- zadeva je zastarala !!!!!
zala10
# 22.09.2018 ob 19:14
Serpentinšek igra vlogo življenja. Njegov (vaški) oder je tokrat velik za celo Slovenijo, gledalcev in poslušalcev pa dva milijona.
zala10
# 22.09.2018 ob 19:07
"Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo, ne da bi se skregala zaradi politike"


Mir bo, ko bo, če ne, ga pa ne bo. :)))
pace
# 22.09.2018 ob 18:48
"Mir bo takrat, ko bosta tudi v naši državi dva sodelavca sposobna iti na kavo, ne da bi se skregala zaradi politike"

Ne vem, kako se obnašajo politiki, ko gredo skupaj na kavo. Kar vidimo, ko javno nastopajo pred državljani in jih na veliko povzemajo mediji, pa ravno ne dajejo zgleda. Ko bodo drug drugega poslušali, se dejstveno pogovarjali in ne izključevali in bo vsak spoštoval volivce, ki stojijo za njimi, da so sploh bili izvoljeni in enako volivce nasprotnega pola z drugačnimi pogledi na reševanje problemov, potem pa bodo morda postali še zgled, ki vleče.
Sicer pa osebno nimam izkustev, da bi se ob kavicah osebno kregali zaradi politike, čeprav beseda nanese tudi nanjo, saj vendar s svojimi odločitvami še kako vplivajo na naša življenja in še zdaleč ni vseeno kako delujejo in kakšne odločitve sprejemajo.
Chope
# 22.09.2018 ob 18:40
Ta bo še Gandija premagal s svojimi veleumi.
gesan
# 22.09.2018 ob 17:38
Domovino lahko imamo radi takrat, ko ima domovina rada svoje državljane!
Rada pa jih ima tako, da jih brani pred lopovščino in drugimi zlorabami!

Ta domovina pa tega pogojnika niti približno ne izpolnjuje ampak prav nasprotno, večkrat kot ne se nam upravičeno dozdeva, da ta "domovina" pravzaprav brani lopovščake pred poštenimi državljani!

In če k temu dodoamo patološko postavljanje na eno ali drugo politično stran kot njihov orto branitelj okopov, potem je jasno, da je ljubezen do domovine zlorabljena v posiljevalske namene!
zeus-zengg
# 22.09.2018 ob 17:30
Igrice pa so vedno bile in vedno bodo, dokler bo Homo sapiens po Zemlji hodil ...
---------------
seveda so igrice vedno bile , vendar ne tiste sorte ko vsi pljuvajo v svojo skledo - torej take , ki škodujejo Sloveniji ...
miro789
# 22.09.2018 ob 17:28
Saj govoriti zna. Sam kaj, ko njegova dejanja govorijo drugo zgodbo.
STANE
# 23.09.2018 ob 10:34
"In pred letom 1990 nisi mogel priti na noben pomeben politični položaj, če nisi bil "naš""
Plavica
Ali si moral tudi po poteh Avnoja hoditi in pisati diplomske naloge iz Marxizma ??Bejž no bejž...enkrat komunist,vedno komunist,še danes je sestavljena njegova "celica",kor je bila takrat partija,ki je tudi imela "dosmrtne vodje", in brezglavo pokorščino,če ne si "izdajalec".Enoumje v KP
je enako enoumju v SDS !
KLIPAN
# 23.09.2018 ob 10:04
@Plavica1
"Janez Janša je eden od ustanoviteljev firme Mikro Ada in je delal v njej od leta 1987 do takrat, ko ga je oblast zaprla zaradi disidentske dejavnosti, torej je delal dlje v gospodarstvu kot mesec. No ja Šarec ni bivši igralec, ker je še živ, ima pa sedaj najbolje plačano vlogo PV-ja. Tudi Janša ni bivši komunist, ampak je pač zamenjal politično opcijo, tako kot mnogokateri v parlamentu vseh sklicov. Ker če greš iz komunistov v liberalce, si zamenjal opcijo, čeprav so v teh dveh opcijah bili v večini stari komunisti. In pred letom 1990 nisi mogel priti na noben pommeben politični položaj, če nisi bil "naš". In najdlje na stroške davkoplačevalcev po mojem vedenju živi Kučan, saj smo pred letom 1990 tudi bili davkoplačevalci."

Aha, torej je tudi Zemljarič ok, ker je tam v letih 70, 80 bil gospodarstvenik?
Kako to misliš, da Janša ni bivši komunist?
Je bil član ZKJ ali ne? Je bil. Torej je bivši komunist.
Prav tako je Janša najdlje od vseh Slovencev na stroške davkoplačevalcev v parlamentu.
Obstajajo pa tudi upokojenci, ki dobivajo penzijo dlje kot Kučan, torej so tudi oni na plečih davkoplačevalcev. Janša pa je najdlje od vseh v parlamentu. Kaj torej ni jasno?
Še vedno ne vem zakaj bi torej Janez kot bivši komunist in diplomirani obramboslovec bil bolj usposobljen kot Šarec?
Prav tako je Janša 5x dlje v parlamentu kot Mesec, ampak Janša je za vas gospodarsko sposoben, Mesec pa ne. Ne razumem.
KLIPAN
# 23.09.2018 ob 09:57
@Nikolaj
"Z imenovanjem Črnčeca je Šarec dobil točke, saj je pokazal domoljubnost."

No, odkrit rasizem, ksenofobija, blatenje političnih nasprotnikov.....nista Domoljubje.
Domoljubje je, ko se rec. udeležiš akcije "očistimo Slovenijo", ko nasprotuješ uničenju narave v tvoji domovini, ko pomagaš otrokom v svoji domovini preko botrstva, ko širiš pozitivno energijo, delaš, pošteno plačaš davke, si ponosen na gospodarske uspehe, športne uspehe....itd, itd.
Jamranje, paničarjenje, rasizem.....pač niso domoljubje.
KLIPAN
# 23.09.2018 ob 09:16
Baje Šarec nima pojma, ker je bivši igralec.
Janez je bivši komunist, zakaj je to prednost?
Baje Mesec nima pojma, ker nikoli ni delal v gospodarstvu.
Janša je najdlje od vseh Slovencev v parlamentu na plečih davkoplačevalcev, prav tako nikoli ni delal v gospodarstvu.
Skratka, zakaj nekateri očitate nekaj drugim kar je pri vašem Janezu še bolj očitno?
KLIPAN
# 23.09.2018 ob 07:18
A mi nekdo razloži zakaj bi bil bivši igralec slabši od bivšega komunističnega obramboslovca?
bori
# 22.09.2018 ob 23:57
ni maitre
Pih, Ivan je povezal 10+100!

Menda ni še nihče dobil končnega izračuna te formule. To bo za bodoče dr matematike
Radoveden
# 22.09.2018 ob 22:44
Danes tudi na kavo ni treba. Prideš na MMC, kregarije kolikor hočeš.
Gepard007
# 22.09.2018 ob 22:09
Mir bo takrat, ko boste politiki prenehali razdvajati ljudi!!
ni maitre
# 22.09.2018 ob 22:03
Kwa je babe, spet sam jamrate in se na Marjančka spravljate... A vam ni Črnčeca zrihtal? Marjanček se trud za vas, vi mu pa takoj drugi dan nož v hrbet zarinete.
hexen
# 22.09.2018 ob 19:59
Drek, a ni kar Črnčeca prosil, da spregovori kaj o miru in garjah?
Kazalo