Referendum 2017
slice
Le še danes mogoče zahtevati posebne oblike glasovanja
Referendum o zakonu o drugem tiru, 20. september 2017 ob 11:01 Pred nedeljskim referendumom o zakonu o drugem tiru je še danes, v sredo, mogoče zahtevati nekatere posebne oblike glasovanja, kot so glasovanje na volišču, dostopnem za invalide, na domu ali zunaj ...
 • Predčasno glasovanje v teku
 • Do zdaj glasovalo 0,15 odstotka volilnih upravičencev
 • Referendumski klepeti - Kakšen mora biti drugi tir?
  29
  19. september 2017 ob 14:58 Organizatorji referendumskih kampanj so pojasnili svoja stališča glede drugega tira.
  Referendumski klepet: Piratska stranka
  19. september 2017 ob 14:53 V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Boštjan Tavčar iz Piratske stranke.
  Referendumski klepet: Zeleni Slovenije
  2
  19. september 2017 ob 10:57 V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik stranke Zeleni Slovenije Markomitja Feguš.
  Referendumski klepet: Zveza društev upokojencev Slovenije
  1
  19. september 2017 ob 10:48 V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Andrej Cetinski, član Ekspertne skupine za gospodarstvo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS).
  Na ogled trase drugega tira tudi pobudnik referenduma Kovačič Pobudnik referenduma o zakonu o drugem tiru Vili Kovačič se je z nekaterimi nasprotniki vladnega projekta podal na ogled trase, ki jo nasprotniki zakona vidijo kot optimalno.
  3
  Referendumski klepet: Socialni demokrati (SD) V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Patrick Vlačič, predsednik Sveta SD za infrastrukturo in nekdanji minister za promet.
  11
  Referendumski klepet: Zavezništvo socialno-liberalnih demokratov V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Marko Bandelli, član izvršnega odbora stranke Zavezništvo in predsednik strankinega odbora za infrastrukturo.
  13
  Referendumski klepet: Urad vlade RS za komuniciranje V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben.
  13
  Referendumski klepet: Strokovna skupina JD V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik Strokovne skupine JD Julij Bertoncelj.
  8
  Referendumski klepet: SMC V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Igor Zorčič, poslanec SMC-ja v državnem zboru.
  28
  Kovačič: Nismo proti izgradnji drugega tira, a investicija vlade je nejasna in predraga Nasprotniki zakona o drugem tiru, o katerem bodo volivci odločali na referendumu 24. septembra, so nocoj na omizju v Celju poudarili, da niso proti izgradnji drugega tira železniške povezave med ...
  7
  Cerar: Zakon na referendumu ne bo padel. Gašperšič: Drugi tir je nujen za razvoj. Premier Miro Cerar je na srečanju Kluba gospodarstvenikov Slovenske Istre v Kopru poudaril odločenost vlade, da izpelje projekt drugega tira, infrastrukturni minister Peter Gašperšič pa je na ...
  8
  Piratska stranka zahteva objavo vladnih podatkov za izračun stroškov drugega tira Piratska stranka Slovenije zahteva, da vlada nemudoma objavi dokumente in podatke, na podlagi katerih so naredili izračun stroškov celotnega projekta za drugi tir.
  2
  Dogovor o dodatnem nadzoru drugega tira Predstavniki ministrstva, skupine Sinteza in koordinacijskega odbora sveta za civilni nadzor drugega tira so se uskladili o dodatni vključitvi predstavnikov civilnega gibanja v nadzor projekta.
  2

  Kazalo