Walter Wolf in Zdenko Pavček sta se poravnala. Foto: MMC RTV SLO
Walter Wolf in Zdenko Pavček sta se poravnala. Foto: MMC RTV SLO
Wolf in Pavček dosegla poravnavo

Znano je, da je Wolf v pogovoru za Delo pred dvema letoma med drugim dejal: "Gospoda Pavčka pojem, prežvečim in izpljunem. Ko bom z njim končal, mu bo še žal, da se je rodil." Pavček je zoper Wolfa nato vložil tožbo, s katero je zahteval 1,7 milijona evrov odškodnine zaradi razžalitve. Obenem je zatrjeval tudi, da je bila družbi Viator & Vektor tako povzročena gospodarska škoda.

Zakaj bi tožil "mr. nobodyja" in siromaka?
Wolf je za TV Slovenija dejal, da je "gospod Pavček z velikim srcem videl", da nima smisla tožiti takšnega 'siromaka', kot je Wolf, saj bi vsoto milijon sedemsto tisoč evrov težko plačal. "Opravičil sem se in mi je zelo žal, da sem mu povzročil takšne bolečine," je dejal Wolf in dodal, da nima smisla, da "tak tajkun in uspešen človek" toži "mr. nobodyja", kot je sam.

Wolfov odvetnik Andrej Kac je potrdil, da sta obe strani sklenili poravnavo. Dogovorili so se, da bo v časnikih Delo in Večer objavljeno Wolfovo opravičilo, Pavček pa bo umaknil tako zasebno kazensko tožbo kot tudi civilno tožbo za plačilo odškodnine.

Wolf in Pavček dosegla poravnavo