Atletika
slice
Thompsonova v Lozani potrdila, da je šprinterska kraljica
Lavillenie znova le drugi, 25. avgust 2016 ob 23:05 Po premoru zaradi olimpijskih iger v Riu de Janeiru so se atleti v Diamantni ligi zbrali v Lozani. V teku na 100 metrov je znova blestela Elaine Thompson.
Recept za Martino Ratej je tudi ne prebirati zlobnih komentarjev
75
24. avgust 2016 ob 09:50 Andrej Hajnšek, ki je s Saro Kolak spisal zlato pravljico, meni, da je Hrvatica z leti sposobna doseči svetovni rekord, verjame pa tudi v Martino Ratej, ki pa bo morala povsem slediti njegovemu ...
Skakalka s palico Jelena Isinbajeva končala kariero
8
19. avgust 2016 ob 20:18 Jelena Isinbajeva, dvakratna olimpijska prvakinja v skoku s palico, ki ni smela nastopiti na igrah v Riu, je končala kariero.
V objemu Ria: Bolt pozval k zaupanju v atletiko
17
9. avgust 2016 ob 11:18 Šprinterski superzvezdnik Usain Bolt je na novinarski konferenci v Riu de Janeiru spregovoril o težavah atletike in zagotovil, da bo čez nekaj let vse v najlepšem redu.
Žvižgačica Stepanova v Rio z uspešno pritožbo?
24
27. julij 2016 ob 09:25 Ruska atletinja Julija Stepanova, športna žvižgačica in ključna osebnost pri razkrivanju ruske dopinške afere, ki pa je tudi sama postala žrtev čistke in ostala brez olimpijskega nastopa, bo do Ria ...
Uspešna Janežičeva generalka za Rio Luka Janežič je drugi dan atletskega mitinga Diamantne lige v Londonu v teku na 400 m s časom 45,54 zasedel četrto mesto in le za 32 stotink zaostal za svojim letošnjim rekordom.
4
V Londonu svetovni rekord Harrisonove, Renner peti Ameriška atletinja Kendra Harrison je na prvem dnevu mitinga za Diamantno ligo v Londonu postavila nov svetovni rekord na 100 m z ovirami. Nov čas znaša 12,20 sekunde.
23
Bekeleja ne bo v Riu; bolgarski rokoborec izginil Trikratni olimpijski prvak v teku Etiopijec Kenenisa Bekele ne bo nastopil na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, saj ni izpolnil kriterijev za tek na 10.000 m in v maratonu.
5
MOK (še) ne bo izključil Rusije z OI v Riu de Janeiru Mednarodni olimpijski komite (MOK) za zdaj še ne bo izključil Rusije z olimpijskih iger v Riu de Janeiru, ampak si bo vzel še nekaj časa za preučitev vseh pravnih možnosti in posledic.
77
Maruša Mišmaš zaradi poškodbe ostala brez Ria Po dodatnih pregledih in posvetih z zdravstvenim vodstvom slovenske olimpijske odprave je tekačica Maruša Mišmaš sklenila, da s kronično poškodbo nima smisla tekmovati v Riu.
15
Preiskava Wade: Doping s podporo ruskega ministrstva Svetovna protidopinška agencija (Wada) je s preiskavo potrdila namige o dopinških goljufijah v Rusiji, kjer so imeli športniki pri izvajanju dopinških kršitev sistemsko podporo države.
76
Izjemen tek Semenye na 800 m v Monte Carlu Caster Semenya je na mitingu Diamantne lige v Monte Carlu v teku na 800 m postavila izid sezone na svetu (1:55,33).
7
Bolt v Rio po tretji zaporedni trojček Atletski zvezdnik Usain Bolt bo imel priložnost še nadgraditi svoje olimpijske uspehe, saj so ga izbrali v jamajško reprezentanco, ki bo nastopila na avgustovskih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru.
15
Janežič prejel povabilo za Diamantno ligo Slovenski atlet Luka Janežič, ki je na evropskem prvenstvu v Amsterdamu v teku na 400 metrov osvojil peto mesto, je prejel vabilo za nastop na tekmi Diamante lige, ki bo 22. in 23. julija v Londonu.
6
Kosmaču ni uspelo potrditi norme za Rio S polmaratonoma so se v Amsterdamu končali slovenski nastopi na evropskem prvenstvu.
22

Citat za prebrat
link
Matic Črnic
9
27. avgust 2016 ob 10:14 Imel sem ponudbe iz Anglije in Nemčija, a Rijeka je zame korak naprej v karieri, v prihodnosti pa morda postaja pred največjimi evropskimi klubi.
Več novic ...
Anketa: 26. avgust 2016 ob 09:57

Kdo nosi največ krivde, da se NK Maribor ni prebil v skupinski del Evropske lige?

igralci
trener Darko Milanič
športni direktor Zlatko Zahovič
Arhiv
Kazalo