Foto:
Foto:

akim pritiskom, saj smo že imeli lovoriko. Petič sem osvojil ta pokal. Ni slabo. Sem v dobri družbi (Ferguson).

Pokazali smo, kako je treba reagirati po zaostanku z 2:0 in kako se ne sme začeti finalna tekma. Bili smo v šoku. Spraševal sem se, ali šok ne bo prehud, a ta ekipa ima posebnega duha, stopila je skupaj in našla odgovor.

Če bi izgubili, bi naredili korak nazaj, zdaj pa smo postavili dobre temelje, da v naslednjo sezono vstopimo še močnejši. Premier liga je izjemno močna. Na vrhu ni Manchester Uniteda, Evertona in Tottenhama. Vsi ti klubi so investirali v ekipo veliko denarja, na vrhu pa je klub, ki je vložil gromozansko vsoto. Težko se je boriti s tem, a bomo poskusili.

Normalno bo sledilo zdaj podaljšanje. Zdaj je povsem normalna situacija, sicer pa nikoli nisem razmišljal o odhodu, bilo je le vprašanje narediti pravo potezo za ta klub.

Arsene Wenger je bil presrečen po osvojenem FA-pokalu, s katerim je Arsenal prekinil devetletno sušo brez osvojene lovorike. Sloviti naslov je francoski strokovnjak osvojil petič in se izenačil z Alexom Fergusonom, Arsenal pa je z 11. naslovom izenačil rekord Manchester Uniteda. Junak zmage nad Hullom je bil Aaron Ramsey, ki je v podaljšku zadel za 3:2, topničarji pa so se vrnili po zaostanku z 2:0. Vir: Reuters