Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Tilen Jamnik

Cedevita Olimpija Jaka Blažič se je navijačem za "sezono brez smisla" opravičil

22.04.2024

Po razprodaji ugleda v Evropskem pokalu so se slabe igre košarkarjev Cedevite Olimpije prenesle tudi v Ligo ABA, ki so jo končali prej, kot so pričakovali. Mega jih je z 2:0 v zmagah izločila že v četrtfinalu.

Liga NBA "Prav nič zabavno ni igrati proti Luki Dončiću"

20.04.2024

Končnica Lige NBA je zgodba zase, oziroma kot je dejal trener Clippersov Tyronn Lue, kar druga sezona v primerjavi z rednim delom. V uvodnem krogu se bo njegova vrsta pomerila z Dallasom, glavni izziv pa bo ustaviti oziroma omejiti Luko Dončića.

LA Clippers - Dallas Superzvezdniki, dobri formi in neporavnani računi Mavsov napovedujejo spektakel

19.04.2024

Tretjič v petih letih se bodo v prvem krogu končnice pomerili LA Clippersi in Dallas Mavericksi. Glede na kopico zvezdnikov in formi obeh ekip gre brez dvoma za najzanimivejši par uvodnega dejanja "playoffa".

Košarka Samar: Evroliga je s svojo hitrostjo druga dimenzija košarke

18.04.2024

Za Žigo Samarjem je debitantska sezona v Evroligi, v kateri se je, kot pravi, veliko učil in privajal na raven, ki je do zdaj ni bil vajen. Vmes mu je načrte prekrižala poškodba, zdaj pa reprezentančni organizator igre počasi lovi tekmovalni ritem.

Liga NBA Lakersi v končnico, Warriorsi na dopust

17.04.2024

Košarkarji Golden Stata so po porazu v kvalifikacijah za končnico, v t. i. play-in turnirju, končali sezono. Bojevnike je izločil Sacramento, ki je slavil s 118:94. Medtem so se v končnico uvrstili Lakersi, ki so ugnali New Orleans (106:110).

Luka Dončić Prvi strelec in drugi podajalec lige, ki ima rešitev za vsako obrambo

16.04.2024

Luka Dončić je odigral šesto sezono v Ligi NBA. Kot prvi Evropejec je postal najboljši strelec najmočnejšega košarkarskega tekmovanja na svetu. Z Dallasom, ki je redni del sklenil v vrhunski formi, ima velike načrte tudi v končnici.

Konec rednega dela Oklahoma prva na Zahodu, Dallas brez Dončića klonil za 49

14.04.2024

Končan je redni del Lige NBA. V Zahodni konferenci so prvo mesto zasedli košarkarji Oklahoma Cityja, ki so na zadnji tekmi s kar 135:86 nadigrali oslabljeni Dallas, pri katerem so spočili nosilce igre. Manjkal je tudi Luka Dončić.

NBA Dallas s 50. zmago, ki je Irvingu prinesla milijon dolarjev, osvojil divizijo

10.04.2024

Košarkarji Dallasa so najboljša ekipa lige v zadnjem mesecu, v tem obdobju pa igrajo tudi najboljšo obrambo. Za 50. zmago sezone so z 92:111 ugnali Miami. Luki Dončiću sta skok in podaja zmanjkala do trojnega dvojčka.

Krka Balažić: Smo veseli, a nismo želeli na tak način obstati v ligi

10.04.2024

Košarkarji Krke so končali jadransko sezono. Drugič zapored so v Ligi ABA zasedli zadnje mesto, toda zaradi širitve tekmovanja ostajajo med regionalno elito.

Liga NBA Dallas z bleščečo predstavo Dončića že v prvi četrtini naredil odločilno razliko

09.04.2024

Košarkarji Dallasa so v gosteh zanesljivo odpravili Charlotte (104:130). Z 39 točkami in trojnim dvojčkom je v Spectrum Centru blestel Luka Dončić. Do konca rednega dela jih čakajo še tri tekme, so se pa že neposredno uvrstili v končnico.

Liga NBA Lakersi s četrto zaporedno zmago napredovali na osmo mesto Zahoda

07.04.2024

Lakersi so s 116:97 premagali košarkarje Clevelanda, kar je bila njihova četrta zaporedna in deveta zmaga na zadnjih desetih tekmah. S tem so tudi pridobili mesto na lestvici in so zdaj osmi v Zahodni konferenci.

Cedevita Olimpija Blažič: Nočemo Lige ABA končati v četrtfinalu, saj potem sezona res nima smisla

12.04.2024

"Letos je bilo že dovolj šole, da zdaj lahko popravimo stvari na tako pomembni tekmi," je pred začetkom končnice Lige ABA dejal kapetan Cedevite Olimpije Jaka Blažič. V četrtfinalu jih čaka obračun z Mego.

Stran 1 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov