Ali je Luis Suarez že odigral zadnjo tekmo za Liverpool? Foto: EPA
Ali je Luis Suarez že odigral zadnjo tekmo za Liverpool? Foto: EPA

Nekaj dni je sam treniral. Moštvo je bilo ločeno od tega in je zelo trdo delalo. Ko se bo vrnil z reprezentančne dolžnosti, ga bomo na novo ocenili. Prišel bo čas, ko bo spoznal, da ga klub ne bo prodal.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers o tem, kaj bo moral storiti Luis Suarez, da se bo vrnil v moštvo "rdečih", kjer pa urugvajski napadalec niti noče biti, saj od kluba zahteva, da ga proda. Na naslov Liverpoola je že pred tedni prišla izboljšana ponudba Arsenala v vrednosti 40 milijonov funtov + 1 funt, s čimer naj bi se po prepričanju "topničarjev" sprožila Suarezova odkupna klavzula, kar pa "redsi" zanikajo.

Kako se bo iztekla saga o nezadovoljnem Suarezu? Se bo ponovila Tevezova zgodba iz Manchester Cityja, kjer se je svojeglavi Argentinec na koncu vrnil in zadeval za "meščane" ter je šele letos dočakal prodajo, ali pa bo Arsene Wenger le prišel do velike drage okrepitve? Kot kaže, Suarez ostaja v Angliji, kar pa tudi pomeni, da bo v vsakem primeru izpustil uvodnih šest krogov Premier lige, saj mora še odslužiti kazen, ker je v roko ugriznil branilca Chelseaja Branislava Ivanovića.

VIR: BBC