Dalibor Stevanović je za Slovenijo zbral 16 nastopov. Foto: MMC RTV SLO
Dalibor Stevanović je za Slovenijo zbral 16 nastopov. Foto: MMC RTV SLO

Gre za človeka, ki govori neumnosti in ne razume nogometa. To je nesmiselno, a ni pomembno. Spoštujem le ljudi, ki nas podpirajo, in ljudi, ki se spoznajo na nogomet. Problem pa je, ker 80 odstotkov ljudi jemlje za sveto to, kar govorijo komentatorji. Slepo verjamejo temu, kar slišijo, saj verjamejo, da so besede strokovnjaka. A ta oseba, ki je to komentirala, ni videla, da sem na tej tekmi 50-krat natančno podal, da so bile vse podaje dobre. Igral sem na položaju defenzivnega vezista in priboril veliko žog. Toda tisti človek tega ni videl, videl je le eno stran kovanca.

Slovenski nogometaš Dalibor Stevanović je lani Slasku pomagal do naslova poljskega državnega prvaka. Letos pa mu ne gre vse po načrtih, zato se je tudi znašel pod plazom kritik v tamkajšnjih medijih. Zgornji citat 28-letnika je odziv na zapis v spletnem mediju Weszlo, ki je nastal po zadnji tekmi, na kateri je Stevanović naredil eno večjo napako:

"Na Poljskem igra nogometaš ... Veliko stane, veliko zasluži, a ni nič od njega. Doslej je odigral 14 ligaških tekem, a na žalost niti ena ni bila dostojna. Ni ne zadel ne podal za zadetek (niti enkrat!). Naredil ni nič, kar bi bilo omembe vredno. Toda kljub temu bi mu oprostili, če bi se zares trudil. A on je len. Ime mu je Dalibor in piše se Stevanović. In igra v ligi, ki je brez dvoma najboljša na svetu. Tukaj se ti ni treba niti pretvarjati, da ti je mar za karkoli." Vir: Ekipa.