Foto:
Foto:

Manchester United vsekakor ima nadarjene igralce. Samo za nekaj točk zaostajajo za najboljšimi tremi, tako da vse vendarle ni tako slabo, a igra se mora izboljšati.

Navijači morajo zaupati trenerju, ki je osvojil praktično vse največje lovorike s klubi, ki jih je vodil. Pri Unitedu so zahtevali, da jih Louis van Gaal popelje v Ligo prvakov. To je tudi storil. Letos je glavni cilj osvojiti eno lovoriko. Ima izkušnje, prebrodil bo težave na Old Traffordu, ljudje se morajo enostavno pomiriti in ne zahtevati zamenjave trenerja. United pa bo medtem moral sprejeti odločitev: se bo spremenil v klub, ki svojega trenerja zamenja vsakih 12 do 18 mesecev, ali pa bo meril na stabilnost.

Nekdanji nogometaš Manchester Uniteda Phil Neville je spregovoril o težavnem obdobju rdečih vragov pod taktirko Louisa van Gaala. United je letos že izpadel iz Lige prvakov, v angleškem prvenstvu zaseda 5. mesto, za vodilnim Leicestrom zaostaja za 9 točk. Navijače sicer skrbi predvsem slaba in brezidejna igra van Gaalovih varovancev; BBC 5 live.