Citat za prebrat
(2)
Tina Mrak in Veronika Macarol

Dodaj v

Tina Mrak in Veronika Macarol

8. avgust 2018 ob 07:14
Aarhus - MMC RTV SLO

Veseli sva, da bova lahko odjadrali tudi regato za medalje z najboljšimi desetimi posadkami. Potrudili se bova maksimalno in uživali še zadnjo regato v Aarhusu. Nimava česa izgubiti, tako da lahko samo napadava in pridobiva še kakšno mesto.

Slovenski jadralki Tina Mrak in Veronika Macarol sta na svetovnem prvenstvu v Aarhusu na Danskem (razred 470) v sredo prejeli razveseljivo novico. Sodniki so namreč včerajšnji protest nizozemske ekipe, ki se je pritožila nad Švicarkama, rešili pozitivno, tako da sta Švicarki izpadli iz deseterice, priložnost za jadranje v regati za kolajne, ki ju čaka v četrtek ob 15.00, pa sta dobili Slovenki. Z najmanj desetim mestom na prvenstvu sta Mrakova in Macarolova tudi uradno izpolnili normo za olimpijske igre v Tokiu, STA.

Prijavi napako
Komentarji
novi_xy
# 09.08.2018 ob 09:29
No, tudi v obratni situaciji smo že bili, ko smo zaradi sodniških odločitev ostali brez dobrih uvrstitev, tako da se to izenači.
vonko
# 09.08.2018 ob 08:47
Včasih je sreča bolj pomembna kot pamet. Dajmo naše!
Citat za prebrat
link
Matjaž Kek
9
21. oktober 2018 ob 14:44 V tem trenutku je najpomembneje, da se po skoraj šestih letih zbujanja z Rijeko v glavi umaknem.
Več novic ...
Kazalo