Citat za prebrat
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.4 od 10 glasov Ocenite to novico!
Žan Košir na četrtkovi predstavitvi zimskih športnikov v Mariboru. Foto: BoBo

Dodaj v

Žan Košir

6. oktober 2018 ob 10:23
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Ne pomnim, da bi bilo na ledenikih tako malo snega, kot ga je letos. A na srečo se je v zadnjih dneh vsaj ohladilo, tako da so na nekaterih smučiščih začeli izdelovati umeten sneg.

Seveda ne pri nas, teh privilegijev na žalost mi nimamo, ampak lahko rečem, da bom v naslednjih dneh že na umetnem snegu. In to je najpomembnejše, saj ledenik nima nobene zveze s snegom, na katerih so tekme.

Za nekatere so slabe razmere na ledenikih izguba časa, zame pač ne. Zame je cilj, da sem na snegu, ko so najboljši pogoji, kar je tudi umetnost. Potrebna je iznajdljivost, včasih, ko sem bil sam, sem lahko potoval od ekipe do ekipe, zdaj pa se bom na račun ekipe mogoče moral odpovedati tudi kakšnih boljših pogojev.

Žan Košir, najuspešnejši slovenski deskar na snegu, dobitnik treh kolajn z olimpijskih iger, je v pogovoru za STA ponazoril, kako slabe so po vročem poletju v teh dneh razmere na ledenikih. Košir bo, mimogrede, po dolgem času spet deloval v okviru slovenske reprezentance. Z odgovornimi je našel skupen jezik.

Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Citat za prebrat
link
Robert Prosinečki
8
17. oktober 2018 ob 11:56 Večkrat sem že povedal, da sem bil v stikih z Nogometno zvezo Slovenije in da sem se pogovarjal s predsednikom zveze, a potem se nismo dogovorili za sodelovanje. Kaj naj vam zdaj rečem?
Več novic ...
Kazalo