Zmaji so dve tekmi dobili v podaljšku. Foto: Branilsav Šnider
Zmaji so dve tekmi dobili v podaljšku. Foto: Branilsav Šnider

Proti Zvolnu je bil edini strelec Rok Kapel v 27. minuti.

Žiga Pance (12.), Tian Hebar (49.) in Maris Bičevskis (61.) so zadeli proti Tychyju.

Bičevskis (31. in 37.), Aljaž Predan (41.), Jan Ćosić (45.) in Miha Zajc (63.) so bili natančni na zadnji tekmi.

"Na splošno smo igrali precej dobro in poskušali igrati tako, kot smo trenirali, a nekako nam to še ni uspelo polnih 60 minut. Na vsaki tekmi smo imeli nekaj površnih in nezbranih trenutkov oz. minut, ki so nas stali ali skoraj stali zmago. V tem obdobju je kar nekaj stvari, ki jih moramo delati, je pa tudi veliko dobrih stvari, na katerih lahko gradimo. Zadnji štirje dnevi so bili odlična izkušnja, dobri so bili za ekipni duh in tudi trenerji smo dobili informacije o posameznikih in ekipi," je turnir ocenil glavni trener Antti Karhula.

Pavlin: Napredek je viden, a je še dolga pot do tja, kjer si želimo biti
"Zadnja tekma je bila polna preobratov, v nekem trenutku smo malo padli, kar je nasprotnik izkoristil. To se nam je dogajalo tudi na prvi in drugi tekmi, zato vemo, kaj moramo popraviti. Naš fokus mora biti 60 minut in te padce moramo odpraviti oz. čim bolj omejiti. Viden je napredek pri stvareh, ki smo jih trenirali. Na turnirju smo bili boljši iz tekme v tekmo in domov se vračamo z dvema zmagama. Tudi na prvi tekmi smo bili v igri za boljši izid, če bi imeli boljši izkoristek. Napredek je viden, a je še dolga pot do tja, kjer si želimo biti. Turnir lahko ocenimo pozitivno, videli smo veliko dobrih stvari in na tem lahko gradimo," je povedal kapetan Žiga Pavlin.

25. in 26. avgusta bo na Bledu Mednarodna poletna liga, v kateri bo tudi prvi derbi v novi sezoni z Jesenicami. V drugem polfinalu bosta igrala Beljak in Fehervar.